Forums » Nekategorizováno

Dogplay

• 31. októbra 2009 19:42:15 CET
    ale no chlapci,mate vy ale problemy,ja nemam obojcek ani misku,to je vaznejsie ako uzavreta debata na neuzavretu debatu,radsej mi prezradte ako sa venci v takomto zlom pocasi
    • 6 posts
    31. októbra 2009 10:11:33 CET
    zrejme by si nereagoval na debatu, ktorá je uzavreta a tak reagovat možeš, ale ty si reagoval a tvoja reakcia by bola ovela lešpia keby si nereagoval na reagovanie toho že to je pre niekoho uzavrete.
    • 6 posts
    30. októbra 2009 23:51:53 CET
    :-)
    • 6 posts
    30. októbra 2009 21:27:24 CET
    celkom chápem že corwin reaguje na debatu, ktorá je uzavretá pre niekoho iného, ale že niekto reaguje na pre neho samého uzavretú debatu - to je vážne :o)))
    • 6 posts
    30. októbra 2009 21:10:40 CET
    uvažujem čo ti odpísat, lebo fakticky ma nudíš a reaguješ na pre mna uzavretu debatu.
    nevnimaš a neberieš do uvahy moje argumenty a fakty. Takže prepáč, ale s " tebou " ozaj nieje čo riešiť. A pokial je téma OPEN tak si myslím, že nieje rozhodujucí až tak dátum.

takže odporučam, hod si aport cez prekážku a som zvedavý ako ho donesieš, ale nezmyslene prispevky ti idu fajn, takže dufam, že neskameš moji doveru
    • 5 posts
    30. októbra 2009 19:27:43 CET
    ..hm, takze sa poznate a opravdu ta poslala kade lahsie, ale mas pravdu, nema cenou sa tebou zapodievat, takze si tu vylievaj svoje komplexy, ked ti to pomoze ..mimochodom ..ked sa pozries na nadpis a datum, jej prispevku .."len tak pre inspiraciu" napisala to dva roky dozadu ...si opravdu aktualny co sa tyka reakcie, to si vsade tak opozdeny?
    • 6 posts
    30. októbra 2009 19:00:21 CET
    chlapci neviem prečo sa rozčulujete nad adresnou kritikou
    ad1 : horsanu nepoznam ani len virtuálne a nejak ani netužím po jej spoznaní, pretože podobných rýchlopečených D vieme dodat za kýbel
    ad2 : to že som submisívny ešte neznamená, že sa budem správat voči nejakým slaboduchým idviduám nejak inak ako si zaslužia.
    ad3 : pokial sa pamatám, tak som len reágoval na jej prispevok a myslím si, že ak niekto ma niečo o tom povedat, tak je to ona a nie vy dvaja
    ad4 : budem sa opakovat ale bdsm si zasluži určite viac ako len okopírovat nejaky skušobný poriadok z športovej kynológie.

takže klídek hoši
    • 5 posts
    30. októbra 2009 14:52:28 CET
    ..mal si citat poriadne, napisala pre inspiraciu, nie, ze to je treba tak robit, nedala to, ako nieco zavazne, co sa uz neda zmenit a vylepsit ......a inak ja sa podobne hraval s mojou fenkou a pacilo sa jej to.a docela som sa popritom pobavil, ked nesplnila casove limity .....nerypes nahodou do nej kvoli tomu, ze ta odmietla?
    • 7 posts
    30. októbra 2009 13:27:07 CET
    no riešim Teba a Tvoj inšpiratívny prístup.Zase si o problematike napísal velké H,len kritizuješ,takže sorry.
    P.S.Nepoznáš Horsanu,je to super baba/ináč domina/ a Ty si jeden subí červík,ktorý sa má chovať slušne!!
    • 6 posts
    30. októbra 2009 12:57:18 CET
    akože sorry, ale čo to tu riešiš ??? ja som reagoval na jej odpis z skušobneho poriadku podla ktoreho sa boduje v športovej kynologii. Ak si nevšimol, si na BDSM zameranej stranke a fore venovanom dogplay ! ... takže sa mi nezdá vhodné tu rozpisovat a dávat rady ludom ohladne cvikov určených pre psov ... subík / otrok / dog alebo si to nazvy aby si romu porozumel je vo svojej podstate človek a ako taky ma rozum a vie uvažovat, to znamená : na človeka/dog treba vymysliet rafinovanejšie cviky, ktoré budu nielen fyzicky, ale aj psychicky náročne a ked som otvoril toto forum, tak ma k tomu viedla pohnutka, že si niečo zaujímave prečítam a možno sa budem inšpirovat, ale žial dotyčná to mierne povedané nezvládla a tak som reagoval ako som reágoval. Takže sa ukludni a píš k veci, dakujem
    • 7 posts
    30. októbra 2009 9:07:46 CET
    a Ty si napísal čo múdre,inšpiratívne,okrem kritiky???
    • 6 posts
    30. októbra 2009 6:29:34 CET
    akože tvoja fantázia je velmi biedna, ked ti ludí pletieš nejakými pravidlami, ktoré si okopírovala z kynologie. A ver tomu že presne viem o čom hovorím ... ale zrejme tvorcu tohto fora zaujíma niečo celkom iné ako nejake cviky poslušnosti v športovej kynologii. Tak tu nerob formu a zapoj trochu fantáziu a určite nabuduce prečítame niečo inšpiratívne
    • 6 posts
    29. októbra 2009 0:52:03 CET
    ..aj starsi sa vedia hrat, len musi byt protajsok dostatocne skuseny
    • 7 posts
    27. októbra 2009 23:11:14 CET
    nieze by som ti nieco naznacoval... to nie.. ALE TREBA DAT SANCU TIM MLADSIM, IDEALNE 25 r Z NITRY :o))))))))))))))
  • 27. októbra 2009 21:29:13 CET
    no mozno je to aj tym, ze sa starsi pani nevedia hrat :) skoda je ich, veru skoda :) a ja tak rada vencim na voditku :))
  • 27. októbra 2009 10:35:05 CET
    mozno treba hladat stenata medzi mladsimi, neskusenejsimi adeptmi ktori tuzia potom roky... radi sa ti odvdacia svojou "uprimnou" nie hrou, ale povahou steniatka ;o)
  • 26. októbra 2009 20:34:07 CET
    stenata su mile, ale problem je v tom, ze malo subov sa skutocne vie hrat, vzit sa do roly psika a skutocne si to uzit s pamlskami aj s trestami. skoda ich...
  • 19. októbra 2009 22:08:02 CEST
    jo keď mne to drbanie všdy nejako skĺzne do facky :o)
  • 19. októbra 2009 20:04:43 CEST
    Pamlsky ?? Třeba ... Víš, jak jsou dobrý ?? Nebo podrbat za uškama ...
  • 19. októbra 2009 0:05:10 CEST
    Tresty sú mi jasné ale čo odmeny?
    Pamlsky?
  • 15. marca 2009 23:01:33 CET
    Corwin a Horsana vdaka za vysvetlenie:-) Ja hlava derava som uplne zabudla ze som sa nieco pytala a az teraz nahodou na to narazila
    Len si to preboha neberte osobne, moja skleroticka hlava je preslavena... Dakujem obom velmi pekne
  • 23. októbra 2008 15:21:06 CEST
    Doplním Corwina :

Cvik 3: Odloženie v ľahu za pochodu s privolaním 10 bodov - Pán/Pani zavelí psovi k nohe.Pes/sučka nasleduje popri ľavej nohe, kým nedostane povel Ľahni.ľahne. Následne psovod pokračuje v chôdzi bez miláčika. Po niekoľkých krokoch psa/sučku Pán/Pani privolá , pričom štvornožec musí v čo najkratšom čase dobehnúť k nohe.

Cvik 8: Vysielanie vpred s odložením 10 bodov-Vysielanie povelom Vpred, s následným vydaním povelu ľahni, popr. sadni . Zmena polohy bez povolenia, pomalé reakcie a pod sa trestajú bodovou zrážkou. (alebo čímkoľvek iným)

Avšak platí pravidlo, že neexistuje neposlušný pes, len neschopný psovod

Tak je lepšia trpezlivosť pri výcviku a odmeňovanie výkonu :-D
    • 5 posts
    23. októbra 2008 7:25:11 CEST
    Čím to asi bude, že je ovladam ? ...Na mačky sa musí inak, ale na to by muselo byt ine forum
  • 22. októbra 2008 20:58:36 CEST
    nooo...blahorodie,vyzera to,ze fenky ovladas naozaj skvele,,,idu ti aj macky?
    • 5 posts
    22. októbra 2008 7:03:30 CEST
    3. Pes(alebo fenka) ide vedla teba a ty mu das pokyn, aby ostal v leze ,-)
    8.Vysles kupredu a na urcitom mieste zastane.

Zlozite?

Ked mas zaujem, mozes si to precvicit