14. novembra 2012 9:24:11 CET
jasne a zretelne napisane veci nie je hra so slovickami, ale problem so zrakom alebo zmyslanim a hlavne ZAUJATOST toho, kto to nevie pochopit a precita len to, co chce vidiet aby mohol potom nasledne urazat !
Aby ma nahodou niekto nevinil z toho ze menim svoje vyjadrenia, tak oznamujem, ze teraz, o hodinu neskor ked este nikto nereagoval, DOPLNUJEM tento prispevok, pretoze predtym som to pisala narychlo a nestihla som napisat vsetko:
Hlavne, ze dvaja ludia so mnou suhlasili, ale drbat zacal dotycny do MNA (za nieco, co som nikdy nenapisala). To tak proste je, ked je niekto zaujaty a ma komplexy. Ked niekto (ktokolvek), koho nema rad (alebo koho snad miluje a je odmietany, tak sa chova ako skolkar a dievcatu robi zle) zareaguje niecim, co by mu od ineho nevadilo, tak mu je jedno, co ten druhy napisal - uraza, uraza, a este raz uraza.
A akonahle jeden z nemenovanej skupinky zacne drbat, okamzite sa k nemu pridaju jeho kolegovia - pretoze bohuzial, tito ludia si snad dali predsavzatie, ze zaseru osobnymi utokmi kazdu jednu temu, a nenechaju ludi normalne diskutovat. Nebol tu ziadny konflikt - kto ho vyvolal ? Staci sa pozriet. A takto je to v kazdej teme. Vyvolavanie konfliktov a provokacie su zivotnym poslanim niektorych ludi, ktori nepoznaju iny sposob ,,dominancie", ako hrat sa na internete na nieco, cim v realnom zivote NIKDY nebudu, a preto provokuju a utocia na kazdeho, kto im ,,nepadne k noham", alebo napise nieco, co sa im nepaci, bez ohladu na to ci je to napisane akokolvek slusne, bez ohladu na to, o aku temu sa jedna, a bez ohladu na to, ci je to sukromne alebo verejne - a aj ked je to sukromne, tak utocit zacnu verejne, pretoze si myslia, ze robia ,,pred svetom" zo seba silakov a gerojov, no a samozrejme v neposlednom rade verejne maju na pomoc svoje ovecky, ktore sa k nim pridaju, bez ohladu na to, aby ovecky mali vobec vedomost, o co sa vlastne jedna.
Vies, normalny clovek by sa ospravedlnil a vyjasnil si, ze si nieco zle precital/zle pochopil. Zakomplexovany clovek zacne urazat, ociernovat, a utocit, pretoze on pozral vsetku mudrost sveta, nikdy sa nemyli, hra sa na psychoterapeuta a vypisuje ludom rozne diagnozy, a neexistuje, aby si niekto dovolil vyjadrit iny nazor ako on, a neznesie, ze s niekym inym nejaki ludia suhlasia, s cim on nie, a v ziadnom pripade uz neexistuje, aby nahodou akceptoval nazor nejakeho ineho cloveka. ATD., atd., atd., - to je jednoducho choroba.
Mily exhibicionista, staci si otvorit oci, velmi dosledne si precitat veci, na ktore reagujes, a porozmyslat nad tym, ci sudy, ktore davas, su na mieste - ja totizto nemam skutocne v com byt zamotana, pretoze sa vzdy vyjadrujem velmi jasne, nepisem nic medzi riadkami, a za tym co napisem si vzdy stojim. A zaroven verim, ze aspon Ty si dostatocne rozumny clovek na to, aby si si osobny problem riesil sukromne, ak nejaky mas - nemam problem akceptovat aj kritiku, takze ak mas s mojou osobou nejaky problem, mozme si to sukromne a slusne vyjasnit, ak o to stojis, a nemas potrebu na niekoho verejne utocit a obvinovat ho z niecoho bez toho, aby si mal svoje obvinenia niecim podlozene. Vyzyvam Ta k tomu normalnym sposobom, bez akychkolvek bocnych umyslov a bez cohokolvek medzi riadkami, a chovam sa k Tebe zatial slusne, kym sa nedozviem dovod Tvojho konania. Pokial si rozumny clovek, budem akceptovat aj negativny nazor, ale pokial si jeden z tych, ktori maju potrebu nieco si tymto dokazovat, tak k tomu tiez zaujmem patricny postoj.