6. mája 2008 20:53:22 CEST
Octor myslím tebe, viz tvá reakce níže to za prvé a za druhé nikoho neokřikuj nejsem na to zvyklý a zvykat si to nebudu. Nebo ti ta stránka snad patří ?
octor (187) 31.03.2008 @ 01:14 JK že by zase sombsa mala absťák?
5. mája 2008 21:50:46 CEST
To ses probral ze zimního spánku nebo máš absťák ?
5. mája 2008 11:02:11 CEST
neviem,ako je zabezpečené hlasovanie o dominu z celebrít,ale každý mesiac sa stáva,že ked niektorá zo "starších dám"klesne trochu dolu,hned jej pribudne 100 bodov.Mám z toho taký dojem,že niekto s hlasovaním manipuluje a presadzuje skoro stále tie isté celebrity.Bud niekto maká na 20 PC,alebo je v tom háčik.
5. mája 2008 9:28:20 CEST
Po čase sme sa rozhodli znova oživiť našu anketu "domina z celebrít" kde sme už dlhšie nenasadili žiadne novinky. Posleednú dobu prišlo viac vašich tipov na novinky, ako aj žiadosti na "update". Takže desiatka najmenej úspešných dám vypadáva a na základe vašich tipov sme nasadili 10 nových : Anna Kulovaná, Iveta Radičová, Gabriela Partyšová, Marta Sládečková, Viki Ráková, Dana Španková, Hana Zagorová, Halina Pawlovská, Hana Maciuchová, Diana Kobzanová. Vysledky za april sa daju pozriet v archive, diskutovat k ankete mozete tu, tipy na novinky mozete zasielat cez textove pole na podstranke Domina mesiaca z celebrit, kde sa pochopitelne da aj hlasovat... Takze tak...
1. apríla 2008 2:36:16 CEST
navrhujem spraviť rebríček Dominantov.
Dominy sú vylúčené.
31. marca 2008 22:58:33 CEST
tak jo, kdo to řekne shotgunovi, že má práci? :)
31. marca 2008 21:04:15 CEST
Vidis to ma nenapadlo ze by bolo fajn spravit aj rebricek dominantov, subikov a subiniek :-)
31. marca 2008 20:56:42 CEST
měla jsem si uvědomit, že toto je žebříček z celebrit :-))) ne ten, která má vyzdvihnout některou z dam obecných :-)
31. marca 2008 11:05:38 CEST
ale tym co som napisala som nemyslela teba, tvoj prinos predsa su tvoje prispevky ktore tu maju hlavu a patu a su k teme :-)
31. marca 2008 10:35:31 CEST
Omlouvám se, nemyslela jsem to až tak drasticky. Vzhledem k mé PC neschopnosti, typická uživatelka, páchající nejvíce chyb mezi klávesnicí a opěradlem židle, jsem se nad tím dostatečně nezamyslela :-)
31. marca 2008 10:16:14 CEST
Nazor ked nieco nefunguje tak to cele zrusit je fakt prinosny :-) Ale v nasej celej historii ludstva su stale ludia co radsej buraju ako buduju, ono je to totiz jednoduchsie.
31. marca 2008 9:58:00 CEST
asi nevieš čítať,toto forum je o domine z celebrít.
Nemôžem si pomôcť,ale u mňa vedie Lucka Bíla.
31. marca 2008 8:05:34 CEST
Myslím, že když by se úplně zrušil, vůbec, ale vůbec nic by se nestalo :-)
31. marca 2008 1:14:04 CEST
že by zase sombsa mala absťák?
31. marca 2008 0:59:48 CEST
Za prvé si mohu chodit kam chci a rovněž moho vyjádřit svůj názor. Za druhé to srovnání je úplně mimo, což mě ale od tebe, pokud jsem mohl sledovat některé tvé názory, nepřekvapuje.
30. marca 2008 23:45:55 CEST
Hm... jak vypadá sestup úrovně lze vidět např. na qvéčku poté co jej převzal atlas.cz, mnoho věcí nefunguje (včetně placených služeb), některé věci fungují jen napůl... Na Domina.sk nic tak zjevného vidět není, lidé sem chodí, diskutují o tom co je zajímá a baví, inserují, někdy se někteří hádají, někdy někdo někoho obtěžuje, lze sem bez problémů vkládat fotografie, obrázky, lze zde psát a nepadá to zde po napsání dvou řádků... Prostě je zde běžný funkční provoz - co bys chtěl více?
A pokud nejsi spokojený, tak proč sem vlastně chodíš?
Ono kritisovat lze jen toho, kdo něco dělá...
30. marca 2008 23:29:02 CEST
Každý děláme co umíme, když to neumim dobře tak to raději nedělám vůbec. Tato stránka je celkově, co do úrovně na sestupu, bohužel
30. marca 2008 22:53:56 CEST
verim ze to zvladnes naprogramovat lepsie tak aby sa s tym nedalo manipulovat a toto riesenie venujes domine.sk.
Vzhladom k tomu ze k databaze sa dostanu 4 ludia a z toho dvaja SQL moc nerozumieme a druhi dvaja na podobne ptakoviny nemaju cas tak do ovplyvnovania nas netlac :-)
30. marca 2008 22:00:08 CEST
Celá tato anketa je na nic, když s jejími výsledky manipuluje jeden nebo dva lidé, možná z teamu admina. Nebo je admin a spol. tak neschpnej,že to nedokáže zvládnout tak, aby byla objektivní pro všechny, které do zajímá.
15. marca 2008 0:31:51 CET
Videli jste nekdo Sametovy vrahy ??? Pani Kocurikova tam melu "uz" pres 50 (ja vim - nic to neni))) kdyz to hrala - a vypada BOZSKY !!! Mejte se ..
15. marca 2008 0:30:24 CET
... jsem to UCHYL ... ja vim ))
15. marca 2008 0:29:38 CET
Krasny jsou jak mladsi tak zrelsi Damy, az donedavna me dokonce braly JENOM ty zrelsi ... Ale ted si uz jako Dom dovedu predstavit i Ewu Farnou .. treba ))