Forums » Nekategorizováno

Stále otroctvo

• 21. apríla 2007 14:37:18 CEST
    stále otroctvo
  • 4. augusta 2007 22:27:31 CEST
    Dobrý večer,promiňte,jsem tu nová a hned se vyjadřuji k tématu,ale nedá mi to.Já si myslím,že není důležité,jak se tento"vztah"nazve,ani výčet požadavků,které Paní vyžaduje pro zjištění,zda jde o 24/7,či nikoli.Jinak řečeno,není podstatné,co Paní chce,ale co by mohla chtít.Svým způsobem to může být jednostranná záležitost otroka-Paní může vlastnit otroka 24/7 a nemusí to vědět(skutečně vědět,mít jistotu,věřit tomu).Záleží na otroku,jak to cítí a síle jeho oddanosti.Názor a pocit Paní 24/7 nedělá.
  • 22. júla 2007 18:21:49 CEST
    Ale jistě, téma je jasné, proto je právě smysluplná ta diskuze kolem toho. Co kdo rozumí stálým otroctvím, otroctvím, atd. atd. A od toho se nějak odvinulo, co to vlastně je 24/7, kam je zařadit a zda je vůbec nutné takový pojem mít a používat. Naprosto respektuji tvůj způsob, i když, jak sama říkáš, není to doslovné otroctví. A právě proto, že říkáš "skoro", je tu IMHO i to 24/7 možné. Protože u skutečného otroctví asi těžko bude někdo mluvit o 24/7, protože to je pro otroka i otrokáře jaksi zbytečné. To 24/7 zde značí, jak intenzivně to oba cítí, ale i to, že z toho oba mohou kdykoliv dobrovolně odejít. Proto toto označení vidím ještě mnohem výstižnější u D/s vztahu, protože způsob náhledu na něj a frekvence potkávání se obou se může hodně lišit. Přestože se svou Paní nežiji, jsem její subík 24/7, ať jsme spolu, nebo třeba každý na opačném konci republiky. A nejen subík, ale partner se vším všudy, zvířátko, nebo někdy třeba i ten otrok ...
  • 21. júla 2007 22:10:48 CEST
    Naprosto souhlasím, nenapsal bych to lépe.
  • 20. júla 2007 21:40:12 CEST
    že názory se různí,každý má svou představu o takovémto vztahu.Já osobně si však stojím za svým.Tohle auditko nese název stálé otroctví.A jak název sám napovídá,jedná se o otroctví.A pod pojmem otroctví 24/7 si já osobně nepředstavuji partnerské soužití,ani nic podobného,ale stálou službu která už by se skoro otroctvím nazvat dala,nebot tento člověk nemá žádné práva a vlastní názory,je majetkem dominantní osoby,je sepsaná otrocká smlouva atd,ale skoro říkám proto,protože tento člověk se pro takový životní styl rozhodl sám.A i když takovýchto lidí je pomálu,vím ,že v reálu takto žijí.Znám takové lidi.Nicméně ,mě by otrok nevyhovoval,já sama tento název nepoužívám ,protože nemám potřebu jednat se svým subíkem pro kterého se spíše hodí výraz osobní sluha,jako s onucí.Ví kde je jeho místo,jaké je jeho postavení,co je jeho povinostmi a proč mu to neustále připomínat,když svou roli plní dobře.Něco jiného by bylo,kdyby něco provedl,pak je to na místě.Může vyslovit své názory,má svá práva,a služba pro mě ho naplnuje a uspokojuje,mě také ,ale není mým životním partnerem ani milencem,či přítelem.Závěrem jen dodám,že jakýkoliv jiný vztah,než shora zmíněný není pro mě stálým otroctvím 24/7 pokud není skutečně naplněn význam a podstata těchto slov.
  • 20. júla 2007 19:28:16 CEST
    Já myslím, že celá tahle diskuze je jenom dokladem toho, jak extrémně rozdílně je 24/7 chápáno.
    IMHO u otroctví je jen těžko možné mluvit o 24/7. Vzhledem k tomu, že všichni víme, o co v otroctví historicky jde (nedobrovolné a zejména trvalé), je zcela zbytečné to takhle časově určovat.
    Já také spíše chápu 24/7 jako atribut vztahu, a to určitě ne jen D/s. Je to otázka přesvědčení, srdce, touhy a snahy dát tomu, koho nebo čeho se to označení 24/7 týká, to nejlepší ze sebe.
  • 20. júla 2007 13:10:28 CEST
  • 20. júla 2007 12:34:14 CEST
    Ale stejně - je to skutečně zajímavá otázka - znáš nějakého takového otroka ve stálé službě tak, jak to popisuješ ty?? Já znám jednu ženu, která dlouhé roky měla, no ne přímo otroka... dokonce vůbec neměla bližší povědomí o BDSM...:-)
    Zkusím ji sem pozvat...
  • 20. júla 2007 12:18:09 CEST
    Tohle je záležitost, která se asi nedá oběktivně definovat, protože je to věc individuálního vnímání pojmů...

Tedy z mého pohledu se bavíme o D/s VZTAHU 24/7, ne o OTROCTVÍ. To totiž neexistuje, alespoň v našich zeměpisných šířkách a pokud ano, nejde o konsensuální záležitost. Z otroctví, totiž nelze odejít - z každé otrocké služby ve smyslu BDSM ano... Nebavíme se ani o "normálním, běžném" životě zpestřovaném BDSM praktikami - zpestření je něco, co se děje výjmečně a není to stálou součástí. Třeba jako když si vegetarián dá občas kuře - nejí ho denně, jen příležitostně. Bavíme se o typu vztahu, ve kterém je stabilně rozdělena moc, což je stěžejním znakem D/s vztahu. To není záležitost fyzických projevů, tedy ani služby. Je to záležitost vědomí si svého podřízeného postavení vůči partnerovi.
    Možná bych dala příklad - učitel (dosaďte si jakékoliv povolání) je učitelem 24 hodin denně... ale tu práci vykonává čen část dne... ale JE to učitel.. do té doby než odejde ze školy a stane se třeba...účetním:-)
  • 20. júla 2007 11:04:39 CEST
    Pokud se tady bavíme o stálém otroctví 24/7,pak se nemůžeme bavit o vztahu,to je zase zcela rozdílný pojem.24/7 znamená 24 hodin 7 dní v týdnu býti otrokem,sluhou.Nikoliv však partnerem,se kterým žiji "normální" běžný život ,který si zpestřujeme o bdsm praktiky.Každé bych tedy definovala a jmenovala jinak.
  • 19. júla 2007 9:24:36 CEST
    Tak z tvých slov teda moudrý nejsem. nechtěl bys svůj nesouhlas jaksi zdůvodnit? Tedy ani nevím s čím nesouhlasíš.
  • 18. júla 2007 20:46:48 CEST
    nesuhlasim nemoze byt , to sa neda
  • 18. júla 2007 20:15:51 CEST
    • 2 posts
    18. júla 2007 13:45:49 CEST
    asi som to napisala nejak nepochopitelne ale ja s tebou predsa suhlsim :-)
  • 18. júla 2007 13:43:04 CEST
    nesouhlasím, 24/7 není o rouhodování Madam ve všem, ale o pocitech, vnitřní oddanosti a smýšlení. Paní nemůže být se subíčke neustále, a subíček není hlavně kus hadru, ale má svou práci, je ve většině případů inteligentní tvor,který je oddaný a pokorný, ale na veřejnosti obyčejný muž...
    • 2 posts
    18. júla 2007 9:42:17 CEST
    Myslim ze 24/7 s absolutnou kontrolou sub partnera je skor pribeh z oblasti fantasy ako reality. Nie je predsa mozne aby ten chodil do prace a aj tam za neho rozhodovala jeho pani.
    Realitou ktoru poznam je partnersky vztah na vonok nicim vynimocny ktory ale v sukromi prerasta do toho co oboch laka.
  • 17. júla 2007 11:13:59 CEST
    Absolutní souhlas, pravda pravdoucí. To je přeně ono.
  • 17. júla 2007 11:02:38 CEST
    Ano, souhlasím, i mě je toto pojetí blízké. Pod pojmem 24/7 cítím, ne stálé otroctví prožívané na kolenou, ale stav mysli, kdy se sub. cítí být neustále subíčkem své paní a tato zase paní svého subíka.. Stav, který neprovází neustále viditelné atributy BDSM, ale vztah, ve kterém má paní při rozhodování právo veta a oba to vědí, oba cítí jaké postavení ve vztahu mají a není potřeba toto postavení neustále dokazovat, či potvrzovat ..
  • 17. júla 2007 10:35:00 CEST
    Přesně a krásně napsané! Subíček ne jako kus hadru, fackovací panák a na veřejnosti stále ponižovaná nula. Chápu, že i takoví se najdou co jim to přináší rozkoš. Ale domnívám se, že kouzlo spočívá v tom, že o takovém vztahu ví jen on a ona, dva na oko pro okolí přátelé, milenci, kamarádi. Stačí gesto, pohled. V soukromí slovo, pokyn. Milý úsměv znamenající přepnutí do reality otroka, sluhy, hračky, dokáže mnohdy více než nesmyslný křik, nadávky a ponižování na veřejnosti a rány bičem.
  • 16. júla 2007 12:02:13 CEST
    Subdesire

pri stalom otroctve, ktore nevymedzi nijak z tychto medzi je naozaj potrebna velka davka odhodlania a to nielen zo strany suba, ale aj zo strany Dominy/Dominusa.

osobne preferujem radsej vztah, ked je rozlozenie roli sice dane, ale submisivny partner sa stava otrokom az po vopred danom dohovorenom znameni, cize preferujem, ak mam otroka vzdy po ruke, ak by som chcela, ale zaroven ide o slobodneho cloveka, ktory tymto prejavuje svoju lasku a uctu ku mne, o priatela, alebo aj viac.

• 15. júla 2007 7:20:41 CEST
    Co se tyce staleho otroctvi, nebo spise vztahu 24/7 je traba mit na vedomi, tak jak napsala NELYSS, ze je treba byt se svou submisivitou plne srovnany v mysli, je treba vedet co skutecne chci a vedet, ze z takove cesty neni uniku. Obrazne. Vzdy je. Jenze tim clovek da najevo svou slabost. A najit partnera(rku) na takovy ds vztaj je skutecne skoro nemozne. Protoze i dominantni dama si sama uvedomuje, ze takovy vztah je i pro ni zavazkem s velkou zodpovednosti za takoveho otrucka. A tak sama musi vedet co a proc chce, a co tomu chce obetovat, stejne jako submisivni tvorecek.
  • 7. júla 2007 22:49:22 CEST
    To jistě, jenže najít někoho na 24/7 je docela problém. Už se o to snažím hodně dlouho. Tak když to nejde tak jak ty říkáš, tak proč to alespoň neskusit .
  • 7. júla 2007 17:24:24 CEST
    Jak už sám název napovídá,jde o stálou službu a do té vstupuje jen člověk který ví co chce,a "otroctví"je smyslem jeho života.Nejde tudíž jen o rozmar chtít si něco vyzkoušet a když mě to nebude bavit, seberu se a půjdu prostě domů......
  • 7. júla 2007 16:43:27 CEST
    taky bych to chtěla zkusit
  • 26. mája 2007 10:09:59 CEST
    stale otroctvo by som chcel vyskušat
  • 21. apríla 2007 22:22:25 CEST
    otázka je : na jaké úrovni?