Forums » Nekategorizováno

TV relácia na JOJ

• 7. mája 2007 10:56:04 CEST
    Na tv kanale JOJ v relácii Črepiny dnes o 21.40hod. bude téma venovaná BDSM. Pozerajte, kto má možnosť, poprípade ma zaujímajú vase pocity a názory....
  • 11. mája 2007 21:23:51 CEST
  • 9. mája 2007 22:39:00 CEST
    spíše bych tam ukázala záběry z lehčích praktik,bondage,spanking,a ne zrovna řezání do kůže,prolínané hlasitými projevy....Ti dva co měli odvahu vystoupit hovořili o tom jak tyto praktiky nejsou jen krvavé a o bolesti a naproti tomu hned tyto záběry,pro nezasvěceného značně odporující tomu co bylo v ten moment řečeno.Neměl to být pořad pro BDSM přiznivce,ale měl poukázat na BDSM komunitu všeobecně
  • 9. mája 2007 22:05:19 CEST
    otázka je, jest-li komunita BDSm vůbec touží se tolik otvírat světu. Dle mého názoru doba zatím na to neuzrála.
  • 9. mája 2007 21:58:37 CEST
    Bavíte sa tu o JOJ-ke bez JOJ-ky. Napíšte aj jej Vaše názory, postrehy, pripomienky,
    ak chcete, aby sa posunula k lepšiemu. Možno ich radi uvítajú.

Mnohým z vás sa nepáčili vybrané ilustračné zábery. Zatiaľ som sa však nedozvedela, čo by ste vy do nich vybrali, aké by ste vy použili.
    Takže?
  • 9. mája 2007 18:22:15 CEST
    v crepinach asi len tazko budu dawat napriklad reportaz o polohe 69, ci o nutkavej potrebe odbehnut denne 20km...cim chcem povedat, ze ta reportaz vznikla hlavne kvoli vseobecnej nalade z bdsm+ ludi robit uchylakov...a ci uz to malo byt ponate ako vysvetlenie, alebo obhajoba, v konecnom dosledku - co tym chceli powedat? upozornit, ze take daco existuje? ta reportaz bola dalsia senzacionalisticka klasika a la JOJ, ktora sice nachwilu dostala temu bdsm na obrazowky, ale diskusiu rozputala tak mozno na tomto fore..."normalni" ludia si maximalne tak wycerpali swoju dennu dawku zhrozenia a dnes sa mozno mali o com bawit w buse cestou do roboty. keby to bolo urobene triezwejsie, tak by to mozno nejaky wyznam malo, tie prispewky bdsm+ ludi boli napriklad podla mna welmi dobre, ale tie ilustracie to komplet zhodili.
  • 9. mája 2007 17:44:38 CEST
    zábery neboli podľa mňa zle vybrané, len boli jednosmerné a ukazovali BDSM iba v "tvrdom". ale keby mali dať zábery zo všetkých častí BDSM tak by im podľa mňa tých 7 minút nestačilo a možno by to viac spackali.
  • 9. mája 2007 11:48:43 CEST
    Suhlasim s funnydoggy, nebolo to az take zle ako som sa obaval ze to bude, hlavne z obsahoveho hladiska, ale tie ilustracne zabery boli dost nestastne. Tazko to vsak tvorcom relacie vycitat. Snad este okrem linku na samotnu reportaz ktora tu uz nizsie bola :

reportaz na JOJ ke

este snad linka na tu druhu cast, teda Dominu vo fitness :

Fitness Domina
  • 9. mája 2007 6:53:37 CEST
    zucastneni BDSM pozitivni: 1
    - snazili sa povedat to o com BDSM je, klobuk dole za odvahu ist do telky
    zabery JOJ: 5
    - typicka JOJka .. ukazat praktiky ako prepichovanie bradaviek ihlami, natahovanie na skripci a pod sa mi zda ako absolutne nevhodne, ak by bolo BDSM len o tych zaberoch tak je to naozaj len sadismuz&masochizmus, ak nepocitam teda ten trapny slovensky zaber so satkou a slecnou co pije kavu ;)
    Sexuologicka D.C.: 2
    - je to odbornicka a to co vravi nie su len naucene frazy z knih, myslim ze som mal tu cest citat jej clanok o Fetishi a ten bol dost dobry a naopak, neukazoval fetisizmus v takom zlom svetle ako tato relacia ukazala predvcerom BDSM, co je dost smutne ale osobne ma to vobec neprekvapuje (taka proste JOJka je, ale aspon daco, na STV by take nieco asi nedavali )
  • 9. mája 2007 0:48:19 CEST
    že po shlédnutí takového pořadu se lidi možná více otevřou a najdou ...,spíše by to mohlo někomu kdo se hledá a stále váhá sebrat odvahu po shlédnutí některých záběrů
    • 2 posts
    8. mája 2007 23:55:39 CEST
    Ved ja ti tvoj nazor neberiem :-) Len tvrdim ze taketo reportaze maju svoj vyznam.
    • 2 posts
    8. mája 2007 23:51:53 CEST
    Opakujem, napisal som IBA SVOJ nazor a nikomu ho nevnucujem. Nepocitujem potrebu verejne vystupovat a pokial to niekomu vyhovuje ja mu to neberiem...
    • 2 posts
    8. mája 2007 23:32:47 CEST
    Neviem ale mne teda toto ako uplna senzacka zase nepripadalo. Zjavne si nevidel ako taka BDSM senzacka vyzera ked tvrdis o tomto ze to nebolo celkom OK. Inak ja som sa nepytala na psotavu rezisera, to nikto z nas neovplyvni ja som sa pytala na to ci by si bol schopny predstupit tymto sposobom pred verejnost a nieco zmysluplne povedat.
    Podla mna to malo vyznam pretoze to bol pohlad na BDSM mozno nie uplne idealny ale aspon to nebola čeirna kronika a Hon na čarodejnice ako obvykle.
  • 8. mája 2007 23:19:56 CEST
    Dobra otazka... Netusim, nie som reziser. Ale ja v podobnych prezentaciach nevidim zmysel, dost mi to pride ako lovenie senzacii, BDSM je jednoducho in. Ak to ale niekomu vyhovuje, ja mu to neberiem, napisal som iba svoj nazor...
  • 8. mája 2007 22:58:09 CEST
    podla mna su taketo prispevky dobre aby rozputali aspon aku-taku diskusiu.. cim viac ich bude, tym lepsie.. ludi to viac otvori.. niekto to v sebe objavi.. lepsie, ked sa o tom hovori aj ako o alternativnom sexe, ako len v kriminalkach o deviacii sadistickych pachatelov. Obrazky boli mozno trochu tvrdsie, ale aj to je charakteristicke pre bdsm, takze preco nie. Skoda, ze tam nespomenuli vobec ponizenie.. len podriadenost. Myslim, ze to nie je to iste..
    • 2 posts
    8. mája 2007 22:15:38 CEST
    Myslis ze by si to zvladol lepsie?
  • 8. mája 2007 21:15:58 CEST
    Nechapem ale co mala tato reportaz dokazat... Aj ked dost potesilo pouzitie Happiness in slavery od Nine Inch Nails, viem si dobre predstavit, ako sa po zhliadnuti tych par sekund toho klipu tvaril clovek, ktoremu BDSM nic nehovori...
  • 8. mája 2007 19:52:01 CEST
    jistě, já to jen upřesnil
  • 8. mája 2007 18:42:17 CEST
    nesedi.
    ona len konstatovala aku prezyvku mala. Daj si vzorku 100 chlapov posilnenych 4-5 drinkami, ked sa pred nimi pretrci sporodo-odeta prsnata baba, navlecena v ciernom lacku s bicikom v ruke, a pritom na bare je plagat , ,,na zivo zena v kozi" ,alebo aj bez toho plagatu , tak ako si ju pomenuju?
    • 2 posts
    8. mája 2007 16:58:58 CEST
    tebe sedi kombinacia predvazdala lack a mala prezyvku zena v kozi? podla mna je tam klasicke nedorozumenie a neznalost materialov
  • 8. mája 2007 16:10:26 CEST
    Relaciu som nemal moznost vidiet priamo v tv , pozrel som len z archivu ,klasicke crepiny aj tie plus.
    Treba si uvedomit, ze ta relaciia bola robena pre pre vsetkych , nie len pre 1%bdsm komunitu. Ja osobne by som ju spravil tiez v podobnom duchu- nevycitam ani vyber obrazkov, ani sprievodne slovo.Dokonca ten hlas toho chavana , co nebol skresleny a nebolo mu vidiet tvar mi dokonca velmi napadne niekoho pripominal-neviem ci sa nemylim , ale asi nie.
    k tym plus crepinam-domina cvici fitnes- celkom dobra myslienka a v nejakom vacsom meste /pocet obyvatelov nad 1 milion /urcite aj komercne uspesna.
    nennufer-v tej prvej casti ona hovorila ze rada predvadzala po lokaloch lackovane oblecky, az v tej druhej casti zaznelo ze mala prezyvku zena v kozi
  • 8. mája 2007 15:44:01 CEST
    myslim,ze obaja vravime to iste
  • 8. mája 2007 14:41:20 CEST
    hm hm hm uz by zaujimala len ta sledovanost
  • 8. mája 2007 13:55:40 CEST
    bola som na tuto relaciu zvedava, najma ked ju viaceri rozoberali este pred jej odvysielanim. a moje pocity z nej? jojka haklivou temou pritiahla k obrazovkam zvedavcou... ci uz priaznivcou, ci tych co pre ktorych je toto deviacia... urcite to splnilo ucel z pohladu sledovanosti a o nic ine im ani neslo... chalani mali odvahu ked hovorili a fandim im,ze sa nebali toho ze budu vyzerat ako uchyli co sa vyzivaju v utrpeni. tie obrazky k tomu sa mi zdali nechutne. vystihli presne pohlad nezasvatenych na tuto temu.
  • 8. mája 2007 13:25:17 CEST
    Skoda ze nieje na Slovensku hned by som sa prihlasil..
  • 8. mája 2007 12:57:57 CEST
    Já vnímám slovo deviantní jako odborné označení vážné poruchy medicínského nebo dokonce trestního charakteru. Dokonce si myslím, že ta odbornice v tom šotu tak i uvažovala. A to je přece uplně mimo mísu.