Forums » Nekategorizováno

kaviár

• 27. októbra 2011 8:45:00 CEST
    kvalitny je francuzsky kaviar s toastovym chlebikom...
  • 11. októbra 2011 11:25:19 CEST
    zbožňujem "vôňu" a chuť hovienka.... ale celé papať ho nechcem... nechcem riskovať... .. Hovienko je ako korenie....menej je viac.
    Buď ženské, alebo svoje...
  • 9. apríla 2011 17:04:04 CEST
    http://www.zvraceny.cz/video/35443-kucharky-srani-chcani-vomit/
  • 8. apríla 2011 18:00:28 CEST
    ahojte zeny chcel by som kupit ocurane a okakane pradlo,ak by si chcela predat ozvi sa urcire sa dohodneme
  • 8. apríla 2011 17:53:59 CEST
    ahojte zeny chcel by som kupit ocurane a okakane pradlo,ak by si chcela predat ozvy sa,urcite sa dohodneme
  • 3. apríla 2011 22:28:58 CEST
    konečne som mal skúsenosť z kaviarom a pissom. najskôr som to vypluval madam mi to kázala zjesť aj to čo som vyplul som to pomalí zjedol. dalšie razí som to už dajako zjedol potom som prišiel k tomu na chuť niekedy mi to chuti podľa toho čo madam jedla.
  • 18. marca 2011 21:05:12 CET
    Mohli by sme si cez SS dohodnúť stretnutie ???
  • 17. marca 2011 23:49:08 CET
    Ahoj. Daj ponuku.
  • 13. marca 2011 18:44:17 CET
    MNE SA CHCE KAžDE RANNO
  • 11. marca 2011 0:53:51 CET
    Nájde sa domina Z BB kraja, ktorá by mi to robila pravidelne?
  • 6. marca 2011 22:10:04 CET
    V Blave sú príležitosti praktizovať túto lákavú praktiku. Ako sú na tom dominy z BB kraja? Ak by sa taká našla,rád by som ju navštívil. Nájde sa taká? Píš SS.
  • 4. marca 2011 22:32:12 CET
    Ja som to minule spapal. Ak sa to skombinuje s banánom,alebo ovocím,tak sa to dá zjesť. Ale musí byť človek pri tom dobre vzrušený. Ak mi nejaká žena neverí,tak so mnou to môže vyskúšať.
  • 4. marca 2011 14:48:55 CET
    http://www.youtube.com/watch?v=6xRm7OKH844
  • 4. marca 2011 8:14:14 CET
    Kaviár nepatrí do žalúdka
  • 4. marca 2011 0:08:42 CET
    JA BY SO TO VYSKUSAL OD PORIADNEJ DOMINE ALE MUSELA BIT FAKT ZDRAVA A KRASNA A POTOM MOZE ROVNO DO MOJICH UST AJ KAVIAR AJ PISS STIM BY SOM LEN ZAPIL MNYAMIIII
  • 16. júla 2008 21:43:07 CEST
    ktora žena praktikuje kaviar a piss piš SS
  • 25. mája 2007 17:16:44 CEST
    ja som skusel kaviar
  • 25. mája 2007 17:16:07 CEST
    posleš par videjok o kaviare?
  • 25. mája 2007 13:29:17 CEST
    RAD BY SOM SPOZNAL ZENU KTORA RADA PRAKTIKUJE KAVIAR, PISS, LATEX, SILONKY ATD. AK MAS ZAUJEM TAK SA MI OZVI. DAKUJEM
    • 2 posts
    11. mája 2007 6:33:25 CEST
    ale papat to nebudu... nene. Jarmilko, máš pravdu, naše fenka Německého ovčáka taky papá své exkrementy, v přírodě to tak je, ale nevím, jak bych u našeho veterináře obstál při somrování tabletky na odčervení pro sebe... Těmito příspěvky nechci zavrhovat tyto praktiky, jen se snažím upozornit na nebezpečí s tím související...
    • 2 posts
    11. mája 2007 6:19:49 CEST
    pro příznivce totálního ponížení ( za což kaviár považuji.. ) doporučuji Madam Ladu z Ov. www.ladylada.cz ( Ostrava - což je vdáleností přijatelné i pro kámoše subíky ze Slovenska ;) )Mám kladné reference a v nejbližších dnech ji budu prosit o službu, pak poreferuji.. ;) p.s. má i komtesky.
  • 10. mája 2007 9:10:11 CEST
    Samozrejme ze si nemyslim, ze tolerantne, inteligentne a pod. maju exkrementy o nieco zdrasie. Myslel som tym len to, ze pretoze som narocny aj na kvalitu vztahu, robim to len zriedka. V prirode jedia aj niektore zvierata exkrementy od svojich druhov, ale maju urcite lepsiu imunitu.
  • 10. mája 2007 8:03:20 CEST
    vůbec to není o kvalitě vztahu, ale o cirhóze jater a parazitech. promiň, ale buď realista.. Od sebe tolerantnějsí, sebe inteligentnější, sebe věrnější a sebe úpřimnější a uctivější partnerky můžeš čekat akorát hepatitidu... pochop to! Jak píše sorel, k tomu bych přidal: ne borec, ale sebevrah. příroda vybavila nepoživatelné rostliny a živočichy mimikry aby byly "odpudivé", - nepoživatelné.. myslím, že podobně je to v přírodě zařízeno i z exkrementy.. Opakuji, jako představa a fetiš super, ale nepapat! Na druhé straně jsem nikdy nic víc ponižujícího nezažil.. nááádhera. Ale nejsem tady na přednášce ze zdravovědy.... Ať si pozorný čtenář přebere.....
  • 10. mája 2007 7:51:34 CEST
    Suhlasim, ze je to nebezpecne, ale len relativne, podla individualne silneho imunitneho systemu. Mna tato praktika laka naplno, ale mam v sebe aj nejaku brzdu. Velmi mi zalezi aj na kvalite vztahu (tolerancii, inteligencii, vernosti, uprimnosti, vzajomnej ucte...) a taku slobodnu som este nestretol.
  • 10. mája 2007 7:23:46 CEST
    mám asi 150 filmů z touto tématikou, Yapoo´s Market,(IMHO nejlepší co kdy kdo natočil.. ), taky z produkce MFX, Scat Brazil a scat domination (SD). Nádherně mě to vzrušuje... konec konců není pro submisiva větší ponížení a pokora před svojí bohyní... co si budem povídat :) Má bývalá přítelkyně mi to navrhla, měla s tím zkušenosti.. Můžu odpovědně říct, že je to docela silné kafe... Přežil jsem to jen díky tomu, že jsem nedýchal nosem a konzistence byla..., naštěstí tuhá.... vyrdžel jsem cca 10 min. kvůli focení. Další dva dny se nezbavíte "pachuti" a věřte že Halls ani mentos nepomohou.... To se prostě nedá přebít.. četl jsem někde, že pro natáčení filmů jsou dívky čisté po klystýru a jsou jim "implementovány" náhražky na bázi nutely apod. Na rozdíl od pissu, který je sterilní a tudíž neškodný ( pokud ho nepožíváte denně po litrech a můžete si zadělat na ledvinové kameny..) je kaviar se zdravotního hlediska dost nebezpečný.. nedoporučuji. jako fetiš na tělo, kalhotky z "proužkem" atd. ano, ale nepapat!!!