10. mája 2007 7:23:46 CEST
mám asi 150 filmů z touto tématikou, Yapoo´s Market,(IMHO nejlepší co kdy kdo natočil.. ), taky z produkce MFX, Scat Brazil a scat domination (SD). Nádherně mě to vzrušuje... konec konců není pro submisiva větší ponížení a pokora před svojí bohyní... co si budem povídat :) Má bývalá přítelkyně mi to navrhla, měla s tím zkušenosti.. Můžu odpovědně říct, že je to docela silné kafe... Přežil jsem to jen díky tomu, že jsem nedýchal nosem a konzistence byla..., naštěstí tuhá.... vyrdžel jsem cca 10 min. kvůli focení. Další dva dny se nezbavíte "pachuti" a věřte že Halls ani mentos nepomohou.... To se prostě nedá přebít.. četl jsem někde, že pro natáčení filmů jsou dívky čisté po klystýru a jsou jim "implementovány" náhražky na bázi nutely apod. Na rozdíl od pissu, který je sterilní a tudíž neškodný ( pokud ho nepožíváte denně po litrech a můžete si zadělat na ledvinové kameny..) je kaviar se zdravotního hlediska dost nebezpečný.. nedoporučuji. jako fetiš na tělo, kalhotky z "proužkem" atd. ano, ale nepapat!!!