Forums » Nekategorizováno

KLINIK-SEX

• 25. mája 2007 18:10:14 CEST
    no ja som superman sssuuubbb a čo ma byt.
    • 2 posts
    25. mája 2007 8:35:10 CEST
    mam taky pocit ze pan superman sssuuubbb vsetky tieto veci robil tam max vo svojich masturbacnych snoch ale tu sa mieni hrat na super velkeho skusenoho subika.
    Chlapce spamataj sa prosim. Ved si popisal do polovice miestnych auditiek ako si uz vseko vyskusal a ako mas vsetko rad. Nikto nema rad vsetko. Nehovoriac uz o tom ze obriezka je lekarsky zakrok a nie zakrok z oblasti bdsm.
  • 24. mája 2007 22:16:18 CEST
    musím ti zcela upřímně a bez obalu říct,že bud musíš být naprostej blázen a nebo vůbec nevíš o čem mluvíš.Cévkování v pohodě,ale pokud chceš svůj ocas ještě někdy použít,pak se vzpamatuj a zapomen na píchání,propichování varlat a podobných prasáren co smrdí trvalými následky!!!
  • 24. mája 2007 22:04:04 CEST
    Víš vůbec o čem všem píšeš, že by jsi chtěl vyzkoušet??? A víš s vůbec, kdo by ti to měl provést??? Na to vše musíš být dlouhodobě připravovanej a jakmile zjistíš o co jde tak budeš představy korigovat. Zahráváš si sám ze sebou!
  • 24. mája 2007 21:16:00 CEST
    pri KLINIK-SEX by som vyskušal cievkovanie, pichnutie ihli do penisa a do vajec, prepichnutie penisa, pichnut ihlu až do vajca, pichnutie vytanimu priamo do vajca, obriesku penisa, prepichnutie pokošky na zatku. To je všetko čo by som vyskušal.
  • 19. mája 2007 13:38:21 CEST
    popřemýšlím o tom
  • 18. mája 2007 22:00:19 CEST
    Vážně, škoda! A nechtěla by jste si ho "jako" dodělat, Madam?
  • 18. mája 2007 9:56:16 CEST
    není jen o jehlách,z mého pohledu a zkušeností patří mezi nejoblíbenější procedury cévkovaní,klystýry,elektro-stimulace.Celé je to o hře s fantazií at už se jedná třeba jen o prohlídku v rukavicích a pd.V zahraničí se používají i takové praktiky jako např.sondy do žaludku a střev,infúze,šití a jn.lahůdky.Do toho bych já osobně nešla,na tohle nemám diplom
  • 16. mája 2007 21:21:05 CEST
    no v ramci veterinarnej prehliadky ako nedavno v dogplay spomenul moj pes...može byť napriklad prehliadka chrupu...pohlavnych organov..analu...mať chirurgicke rukavice....už si to predstavujem :o))
  • 16. mája 2007 19:05:30 CEST
    Však ja viem. Ale ja som predsa ani nenapísala, že vitamíny musíš pichnúť do žily. O žile som písala len v súvislosti s odberom krvičky. Viem, ako sa pichaú vitamíny, lebo som to už robila. A úspešne, samozrejme.
  • 16. mája 2007 7:50:29 CEST
    MLADA PACIENTKA SUBKA HLADA LEKARA/-KU NA KLINIK
  • 14. mája 2007 21:54:19 CEST
    pichanie ihiel do svalou to by vedeli sfusovat aj nasi najdolezitejsi a najchytrejsi lekari a zdravotne sestry nieto este amateri. Preto mozes byt rad ze sa ti to nepaci. Inak niekedy zdravotnicvo v minulosti vynalozilo nenormalne prachy, usilie a cas na specificky dizajn oblecenia pristrojou budou atd. To ma za dosledok ze ich prostredie ma nieco do seba a pre nie malu skupinu ludi je zdrojom inspiracie. Tak isto mozno aj pre teba.
    • 2 posts
    14. mája 2007 19:58:25 CEST
    Vitaminy sa pichaju do svalu a nie do krvi
  • 14. mája 2007 19:34:06 CEST
    ...to nie je ťažké. Už aj ja sama som si odobrala krvičku. Dôležité je, že keď už pichnete ihlu do žilky, tak ju nesmiete z druhej strany prepichnúť, lebo potom vznikajú modrinky. Tam si treba dávať pozor. Ale inak to je v pohode a zvládol by to každý. Ale samozrejme, chce to prax. A taktiež aj vitamíny pichnúť nie je nič ťažké. To je dokonca ľahšie ako odber krvičky. Dôležité pri pichaní je to, aby ste z tej injekcie dostali vzduch von predtým, než idete niekoho pichnúť, aby v nej ostala LEN tekutina.
  • 14. mája 2007 19:09:58 CEST
    mas pravdu, ze na odber krvi netreba ziaden kurz, a myslim, ze by to zvladla vacsina ludi, ale aj sebelepsia domina nemoze mat lepsiu prax v odbere nez hocaka sestricka vzhladom na to, ze to patri k ich kazdodennej praci... a sice jeden profesor raz poznamenal, ze ihlou sa clovek zabit neda, ale aj tak by som k rizikam s tym spojenych nepristupoval lahkovazne,..
  • 13. mája 2007 17:02:31 CEST
    ktorá v okolí nr aj nzn
  • 13. mája 2007 2:04:21 CEST
    mě se na kliniku hlavně líbí to prostředí.oblečení sestřiček,ty obrovské studené stoly atd.líbí se mi strkání hadiček do všech otvorů atd.je toho tolik co jde dělat...jen nejsem příliš velkým příznivcem vpichování jehel do těla.lehce pod kůži ano.ale přímo třeba do žíly nebo hlouběji do svalů,to pro mě zatím není
  • 12. mája 2007 22:15:16 CEST
    Já ti rozumím,taky bych právě kvůly zmíněným rizikům do toho nešla i když bych to zvládla,jen jsem z legrace podotkla že domina by to zvládla lépe než kdejaká zdrav.sestřička,protože ani odborné vzdělání ještě nezaručuje preciznost a bezpečnost provedeného úkonu třeba právě ve zdravotnictví.Jistě by se našla spousta lidí se špatnými zkušenostmi.
    • 2 posts
    12. mája 2007 21:56:56 CEST
    ale tam nejde o odber krvi ako o pripadne nasledky, nesterilne prostredie, vzduch v cieve a podobne
  • 12. mája 2007 21:45:11 CEST
    taky bych zrovna krvičku nikomu neodsávala,ale možná by to mnohá domina zvládla líp i bez odborného vzdělání
    • 2 posts
    12. mája 2007 21:00:52 CEST
    No ja vam neviem ale odber krvi je nieco co by nemal robit kazdy kvoli problemom ktore u toho mozu zvyknut, pokial teda samozrejme hovorime o odbere zo zily :-)
  • 12. mája 2007 20:42:31 CEST
    nemyslím si,že nutně by měl mít ten kdo chce odebírat krev nějaký kurz ,stačí mít k tomu jen kladný vztah a jednoduše řečeno si s podobnými praktikami "vykat",někde dobře odpozorovat....Vždyt spousta Domin má daleko větší cit pro spoustu praktik jako např.zdravotní sestra
  • 12. mája 2007 15:59:10 CEST
    Ono da sa vsetko len...Pokila ma tvoj priatel nejaky kurz co sa tyka odberu krvi tak v poho ale inak by som ti to neradil...
  • 12. mája 2007 15:37:18 CEST
    este neskusal, ale myslim ze niektore praktiky by som zvladol.
  • 11. mája 2007 23:24:09 CEST
    Mne by sa páčila kombinácia. Ja som na dogplay, ale bolo by fajn, keby môj majiteľ mi aj zároveň robil môjho osobného veterinára. Injekcie, vitamíny, zašívanie, odber krvičky, noo, je toho moc, čo sa prevádza v kliniku. Veľmi by som chcela klinik v rámci dogplay ako veterinárne vyšetrenia.