Forums » Nekategorizováno

pre koho je domina.sk

• 22. mája 2007 8:07:13 CEST
    Domina.sk je pro toho, kde klikne na stránky a zůstane si je prohlížet a pak se zaregistruje. Kdo pak ho může vyselektovat??? Takže kdo se zaregistruje pro toho je domina.sk zcela k dispozici.
    • 2 posts
    22. mája 2007 4:00:18 CEST
    no podla toho co som si precital ani vy sami sa nedokazete rozhodnut pre koho je Domina.sk co takto radsej zalozit forum co tu chcete alebo lepsie co ocakavate ?
  • 21. mája 2007 21:06:33 CEST
    Ale rádi se kouknou, takže jsou taky pozitivní:-))))
  • 21. mája 2007 18:17:42 CEST
    pozitivita ku BDSM je skor vec osobneho postoja :-) su ludia co sa neradi niekam zaradzuju ;-)
  • 20. mája 2007 16:45:21 CEST
    Bohužel, JU.JI smazala své příspěvky zde. Škoda...
  • 20. mája 2007 6:50:49 CEST
    Hm, a to jsou přece taky pozitivní vůči BDSM :-)))
  • 20. mája 2007 0:50:09 CEST
    Nemyslim si ze tato stranka je venovana len BDSM pozitivnym, myslim ze je vhodna pre vsetkych tolerantnych ludi a pre ludi s fantaziou, ktory si trebars len chvilkovo chcu ozvlastnit sex
  • 19. mája 2007 21:27:11 CEST
    Obvykle se na těchto stránkách hledají rady zkušenosti a inspirace pro BDSM pozitivní osůbky a více bych to nerozpitvával, ať si každá(ý) vybere podle svého gusta a momentální nálady.
  • 19. mája 2007 19:57:26 CEST
  • 19. mája 2007 13:59:02 CEST
    není jen o fotkách,je pro BDSM zaměřené lidi z obou stran D/s vztahů,a osobně zde umístěné fotografie pro mě nejsou vůbec podstatné,nabízí se tady i jiné možnosti
  • 19. mája 2007 13:51:02 CEST
    nic ve zlém,ale docela by mě zajímalo jak by podle tvých představ měla vypadat fotka Dámy přirozeně dominantní?
  • 18. mája 2007 20:50:00 CEST
    Mas pravdu ze pan Saudek nefoti zrovna missky, ale na rozdiel od mnohycg fotografov vie tieto "nemissky" odfotit, vie dat fotke atmosferu a koli tejto atmosfere sa jeho fotky predavaju.
    Kdezto tu bolo pisane o fotkach ktore su na pohlad skor nechutne a o tom ze ich je tu prilis vela ;-)
  • 17. mája 2007 13:59:06 CEST
    Ani Saudek nefoti zrovna misky a jeho fotografie su vyhaladavane, nahovoariac uz o slovenskom fotografovi/Sokol???-teraz mi meno vyfucalo z hlavy/, ktory sa specializoval z pohladu vacsiny ludi len na skrachovane existencie a tiez maju uspech.
  • 17. mája 2007 9:48:27 CEST
    Ale ano aj ja som písala, myslím o tom, že niektoré veci majú ďaleko od dominy, ktoré sa tu prezentujú na tejto stránke.Možno, tie kategorie by sa mali vyberať zložitejším spsobom. Teraz ked hlasuješ za obrázok mesiaca tak idú fotky asi náhodným výberom. Ale keby ťa admin hned pri kliknutí donútil k výberu kategorie asi by sa ti potom nezobrazovali obrázky na ktoré nemáš chuť ale aby ich nejako kategorizoval admin.Ja tiež postrádám to svoje pravé orechové tu na domine.
  • 16. mája 2007 10:18:26 CEST
    nuž asi sex chutí v každom veku možno aj ty ked budeš obstarožná ti bude chutiť
  • 15. mája 2007 20:23:00 CEST
    http://www.domina.sk/fotkamesiaca.php?menopic=JU.JI1179157794.jpg nyní se to bude zobrazovat
    • 2 posts
    14. mája 2007 16:19:32 CEST
    Vypust paru :-)) Ked pod ceskymi strankami mysli komercne dominy.cz ci femdom.cz kolegu Webstra tak nech sa odstahuje tam a necha sa tam oblazovat :-)
    Pokial ale ja viem tak domina.sk je venovana vsetkym ludom zo sklonom k BDSM. Nehovoriac uz o tom ze keby to tak nebolo nesmie sem byt presmerovana bdsm.sk:-) To by musela mat vlastne stranky co nema samozrejme.
  • 14. mája 2007 7:51:16 CEST
    Nemyslim si ze je to dobra otazka,pre koho je a pre koho nieje??Kto to dokaze urcit??A povedat pre teba to nieje?Ved ludia su rozni a kazdy ma pravo na vyjadrenie svojho pocitu a kazdy sam dobre vie co chce a preto sa aj rozhodne,takze je to pre kazdeho komu sa to paci,a sam si vybral.
  • 14. mája 2007 6:39:57 CEST
    které tyto věci pozitivně oslovují, proto i domina.sk je určeno pro tyto lidi z obou stran D/s vztahu. A není nutno selektovat pro koho to je nebo není určeno. Spíše je na místě se obrnit tolerencí a trpělivostí.
  • 14. mája 2007 0:35:57 CEST
    Mala by byť pre rozumných a slušných ...
  • 13. mája 2007 11:51:41 CEST
    no k tomuto by sa snad moal vyjadrit ten, alebo ta, kto to spustili nie? ale urcite je pre podla mna pre vsetkych, ktorym to nieco hovori, aspon v to dufam :-)
  • 13. mája 2007 10:56:19 CEST
  • 13. mája 2007 6:31:22 CEST
    Řekla bych, že pro všechny lidi dospělé věkem, i rozumem....
  • 13. mája 2007 2:13:44 CEST
    já jen takovou poznámku.pořád tu čtu o "submisivech co si na to jenom hrajou" to mi přijde jako neskutečná blbost.proč by si vanilkovej chlap hrál na otroka???kvůli tomu ponižování?té bolesti?té bezmoci?z toho by asi neměl radost chlap který chce jen šukat..."otrok co si na to jen hraje" podle mě neexistuje.jen má odlišný náízor na nějaké věci a je jednoduché ho takto ocejchovat než argumentovat.ted nemluvím o těch mužích co si krátí čas v práci provokováním.

Ale jinak mě taky štve chovaní některých subíků.ale nějak se tím nevzrušuju.když mi přijde nějakej hloupej vzkaz tak ho prostě smažu a je klid.v tom je krása internetu.nerozčiluju se nad někým koho neznám a koho nikdy neuvidím
    • 2 posts
    12. mája 2007 20:05:13 CEST
    Ved je to krasa, vecera pri svieckach, oblsuhuje ma polonahy otročik, naleje mi niečo dobre k pitiu.

Kurnik dostavam hlad, idem sa najest