27. júna 2007 22:49:38 CEST
Bol by som rád, keby ste prispievali či už z vlastných skúseností, alebo originálnymi nápadmi, ako sa môže subík čo najlepšie zviazať?
4. júla 2007 3:07:02 CEST
...vsetko pravda, nejde to samo az do uplnej bezmocnosti, kedze sa treba aj vymotat, najlepsie je mat ochotnu zvazovatelku. ja sa viazem zasadne silonkami a pri kombinacii s putami na rukach za chrbtom byva docela drsne. parkrat som sa fajne zapotil, kym sa mi potme konecne podarilo pohmate strcit klucik tam kde treba a odomknut, zapestia som mal pekne otlacene. vzdy najprv mysli a potom konaj. na lenkabd som tiez cital vseljake tie zaujimave navody ale nic z toho este neskusal.
3. júla 2007 14:02:55 CEST
Neviem, či práve toto, to je skôr do poviedky, ale určite na ktoromkoľvek akčnejšom stretku.
2. júla 2007 9:05:31 CEST
Najlepsie je mat partnerku....divaj sa okolo seba vo svojom okoli...je tam urcite vela zien, ktore miluju BDSM...najdes tu pravu...a bude take bondage...ajajaj.
Raz som mal susedku, velmi krasnu, milu a neznu, nikdy sme sa nerozpravali o tomto umeni, len raz, z nicoho nic, mi dala do ruk knihu Marquise de Sade, ze ci sa mi to paci...o 10min. neskor som bol sputany na posteli...
2. júla 2007 7:37:28 CEST
skús ju prekopírovať v takom stave ako som napísal. Mala by ísť
29. júna 2007 23:26:50 CEST
http://samurai.bondage.cz/
podľa mňa momentálne najlepšia stránka o selfbondage. Ale opakujem - nedá sa dosť dobre zviazať tak aby si bol bezmocný a potom sa rozviazať. Niekedy môže byť problém dostať sa aj k nožíku na zemi. Odporúčam praktikovať vo dvojici.
28. júna 2007 9:16:09 CEST
Hodně návodů je na www.lenkabd.com, Jsou tam návody a v odkazech je oddíl věnovaný výhradně selfbondage.
28. júna 2007 8:05:20 CEST
Keď to zvládneš dokonale, môžeš mať opačný problém - ako sa rozviazať. Ale môžem ti dať pár tipov ak chceš