Forums » Nekategorizováno

Reálný, opravdový, sutečný submisiv, otrok existuje??

• 2 posts
    2. júla 2007 11:38:11 CEST
    Partnerstvo neznamena samozrejme len BDSM, ono je proste obcas dobre to BDSM na chvilu odlozit a vyriesit si spolocny zivot
  • 2. júla 2007 11:02:54 CEST
    Víš.. já si myslím, že to, aby si někdo plně uvědomil, jak to s ním vlastně je, není zas až úplně nutné. Pokud se bude takový člověk orientovat jen podle "líbí - nelíbí" ve vztahu k vlastní osobě a vůči osobě partnera v možnostech "vyhovuje - nevyhovuje"... mělo by to stačit:))
    Snahy o nějaké zaškatulkování, či určení míry, či snad nějakého stupně submisivity/dominance totiž často vede k tomu, že člověk se prostě někam napasuje a pak se té své škatulce snaží přizpůsobit.. jenže tím přestává být sám sebou, působí nepřirozeně a někdy i směšně.
    Takže uvědomit si (jak píšeš) co se komu líbí, to je naprosto v pořádku a dokonce bych řekla, že zde nemusí jít ani o nějaký uvědomnělý proces.... prostě to tak nějak vyplyne samo a navíc se během života každý člověk vyvíjí spoustu věcí, které by se mu líbily si v daném okamžiku ani neuvědomuje. Ale určitě nevidím jako zvlášť přínosnou nějakou snahu zařadit se do nějakých předem určených a přesně specifikovaných kategorií.
  • 2. júla 2007 10:30:56 CEST
    Máte pravdu, ale především dotyčný sám před sebou by si měl uvědomit jak to s ním vlastně je, jak to cítí a co ho přitahuje a pak teprve může podstoupit hodnocení partnerky (-ra).
  • 2. júla 2007 10:26:58 CEST
    partner - partnerka..
  • 2. júla 2007 10:26:03 CEST
    Reálný a skutečný se jako pojem vlastně neřeší, to si každyý musí vyřešit v sobě. Jen jsem už něco co tu bylo otočil k těm co to zavedli. K diskuzi.:-))
  • 2. júla 2007 9:54:54 CEST
    ale ano urcite, len mam pocit ze sa tu furt dokola riesi, nieco neriesitelne, relany, skutocny - a tak sa este raz opytam ako na inom fore, kto ma pravo to urcit kot je a kto nie?
  • 2. júla 2007 9:06:28 CEST
    Takto som si to predstavoval aj ja je to skvely pocit ked viete ze ten druhy Vas vzdy podrzi a je pri Vas. Len partnerstvo obnasa aj "slabsie dni" to za to potom trestate partnera ked ide o BDSM? a nechcem sa vtierat, ale s tou doverou mate absolutnutu pravdu. Clovek ked doveruje dovoli aj to z coho panicky strach.
  • 2. júla 2007 7:47:14 CEST
    rovnake "znaky"?

keď má Domina niekoho ako svojho subíka na 24/7, musia si určite vyhovovať ako partneri, čiže po osobnostnej stránke....no a samozrejme aj v praktikách. Ja som tu tiež hľadala otroka, ale zistila som, ze je lepšie mať pri sebe subika, ako mať vanikového priateľa a otroka vo dvoch osobách. Takto sa nemusím pretvarovať, môžme sa otvorene baviť o bdsm a najmä si rozumieme...a tiež, nakoľko pri bdsm ide "dosť" o dôveru, viac si navzájom dôverujeme, poznáme sa a aj v oblasti bdsm viem kam až môže ísť, ako posúvať partnerove hranice a on vie, že by som mu nikdy trvalo neublížila a tiež kde sú moje hranice.
  • 1. júla 2007 23:08:05 CEST
    Určitě existují subíci kteří by byli ochotni sloužit Madam,ale není jich mnoho,a takových kteří se skutečně cítí být otroky a můžou si dovolit službu 24/7,těch je ještě méně.Jestli jsou nebo nejsou reálnými ,bych stejně jako ostatní Dámy nerozlišovala,nebotˇ to skutečně nelze jednoznačně posoudit.Jde především o to,najít si vhodný protějšek,protože každý má rozdílná kritéria.Pokud jde o mě,nemám ráda výraz osob."otrok"nebotˇ pod tímto pojmem si představuji naprostou oddanost a službu 24/7 a kolik Dam si může dovolit svého "otroka" živit atd.,takže výraz subík či osobní sluha,mi přijde daleko více vystihující a reálnější,vzhledem k tomu že se musí nějak živit,a tudíž mi nemůže být k dispozici neustále,přesto jako smysl svého života vidí v tom,že svůj veškerý volný čas věnuje Madam.Co však ale nechápu,jsou ženatí muži-zaneprázdnění podnikatelé a přesto přes inzeráty hledají uplatnění na post os.otroka,ty zřejmě neví o čem vůbec mluví
  • 1. júla 2007 19:40:30 CEST
    Já bych řekla, že zcela jistě. Minimálně překrvení jistých partií při erotických fantazích s obsahem BDSM:-))) Touha si najít ideální partnerku... A samozřejmě to, co submisiva činí submisivem - touhu po podřízeném postavení, minimálně v erotické oblasti. Vzhledem k tomu, že lidé a jejich představy, touhy a prference jsou skutečně velmi variabilní, myslím, že o mnoho víc toho nebude, aspoň mě momentálně nic dalšího nenapadá. Ale třeba se v tomhle auditku ještě na něčem dalším shodneme.. nebo se o to pohádáme, což bude jistě zase příčinou oné, již zmiňované, různosti představ a preferencí:)
  • 1. júla 2007 19:17:14 CEST
    mas samozrejme pravdu, kazdemu vyhovuje nieco ine a je to o tom spravnom sparovani :-) Je mozne vygenerovat nejake znaky,ktore su vsak spolocne?
  • 1. júla 2007 17:18:01 CEST
    Reálný, skutečný subík, nebo otrok... Tohle je naprosto neidentifikovatlný pojem. Už proto, že obsah tohoto pojmu se subjektivní. Velmi málo těch, kteří o sobě tvrdí, že jsou submisivní, by připustilo, že nejsou "opravdoví". Každý je sám podle sebe "skutečný".. A má pravdu. Posuzovat "skutečnost" a "opravdovost" přísluší maximálně osobě, která posuzuje zda ona "opravdovost a skutečnost" je vhodná pro její účely, záměry a vkus - tedy paní takového subíka, případně osoba, která zvažuje, že by se paní takového konkrétního subíka stala...
  • 1. júla 2007 16:37:00 CEST
    asi sa pani boja,ze im niekto stupi na otlak :-)
  • 1. júla 2007 15:39:41 CEST
    Proč, zlé počasí? Jen jsem otočil pokládáné otázky. K diskuzi a v diskuzním foru se to obvykle dělá, že se diskutuje, ne?
  • 1. júla 2007 15:11:20 CEST
    zas zle pocasie? alebo proste furt musis nieco roesit?
  • 1. júla 2007 13:10:39 CEST
    to uz tu odznelo milion krat a je to stale dookola a nikto si to aj tak nevezme k srdcu ... Musi byt slusny, zdvorily, a musi byt vdacny za moju priazen. Kombinacia z rise sci fi :-)))
  • 1. júla 2007 12:48:55 CEST
    Bezva, Madam, a jak si ho vlastně představujete?
  • 1. júla 2007 12:46:43 CEST
    urcite taki skutocni a naozajstni subici existuju,len ich je velmi malo :-) Nemyslim,ze to suvisi s formou vztahu, ale s tym, ako je dany clovek zalozeny.