Forums » Nekategorizováno

obleceni dominy

• 8 posts
    8. júla 2007 14:49:08 CEST
    Vim ze jde mozna o nevhodny dotaz,ale vubec tim nemyslim ze by subikove meli pravo mluvit do oblikani,spise podnetne pro druhou stranu.Kazdeho muze lakat neco jineho.Omlouvam se za dotaz.
  • 16. septembra 2007 21:57:52 CEST
    niekto si to diktuje..niekto proste vyhladava zeny, ktore sa tak obliekaju..a niektore Zeny sa sami chcu tak obliekat aby tak posobili, len potrebuju vediet v com by mali najvacsi uspech..a niekto je proste osobnost.. ale to je o inom
  • 12. septembra 2007 19:25:57 CEST
    som rad že je to tvoj názor a beriem ho. Môj je že to čo píšeš patrí k fetišizmu. Nepáči sa my ak je niekto fetišista zaťažený už je to čokoľvek tak nech si svoje predstavy obohacuje ako uzná za vhodné. No nejaké diktáty alebo predpisy ako by mala byť osoba ktorá sa vo vzťahu dvoch ľudí snaží alebo uplatňuje prevažne svoje pravidla a svoje myšlienky sa my nepozdáva. Lepšie povedané vôbec to neschvaľujem.
  • 12. septembra 2007 17:31:25 CEST
    pre Tvoju madam a dalsich..podla mna suvisi oblecenie s dominanciou. Predovsetkym pretoze masochizmus je spojeny casto s fetisizmom a jeho podstatnym objektom je prave oblecenie, resp. jeho cast, ci material. Koza, kozusina..su zname fetise, pancuchace silonove, latex, guma..dalsie..tiez sa hovori, ze saty robia cloveka..tak ako muz obleceny v zastere a s obojkom na krku sa moze citit ponizeny uz len pre oblecenie sa Pani obuta v krasnych kozackach s vysokym opatkom a v kozuchu moze citit viac nadradene ako obycajne..vela ludi predsa aj ked nejde priamo o D/s vztah dava svojim oblecenim najavo svoj status. A caste statusy ci vzory, ktore sa v subisivnych predstavach spajaju s dominanciou su napr. prisna ucitelka, kruta lekarka, policajtka, vojacka, bacharka, ci klasicka v kozi ci latexe odena domina..ale aj sexy oblecene rozmaznane dievcatko Princezna, ci prepychovo luxuxne oblecena Bohyna a Diva ci supersexy FammeFatal, zena Vamp..Diablica, ktora si muza omota okolo prstu ..a takk zena v teplakoch sice svoju domnanciu moze mat nezmenenu ale vie o nej tak akurat ona a jej manzel v teplakoch, ktory pred nou uteka pri kazdej prilezitosti do miestnej krcmy :)
  • 12. septembra 2007 10:04:56 CEST
    Je naozaj dôležité čo mám oblečené? Obliekam si to čo chcem a v čom sa cítim absolútne príjemne a sexy. Vtedy som sama sebou a na dominancii mi to neuberie. A pridávať si dominanciu umelo - oblečením? Načo
  • 10. septembra 2007 20:09:46 CEST
    aspoň niekto kto berie ženskú dominanciu ako vlastnosť nie ako módny štýl.
  • 10. septembra 2007 14:04:29 CEST
    Je pěkné když je paní oblečena úplně přirozeně ve sportovním či domácím oblečení. Její dominance je samozřejmostí a není třeba ji nijak podtrhávat. Působí to i značně přátelsky a uvolněně :-)
  • 9. septembra 2007 17:53:13 CEST
    Jehlové podpatky-mylím že to je nepostradatelný základ a ne zřídka se daj využít i při týýýýrání ;-)
  • 31. augusta 2007 0:16:48 CEST
  • 18. augusta 2007 19:55:06 CEST
    Mne sa paci,ked ma domina na sebe cierne alebo hnede pancuchy a samozrejme tazke vysoke boty alebo naopak dake pekne sandale,dalej daku suknu a samozrejme pekny tmavy korzet
  • 13. augusta 2007 12:12:50 CEST
    S takovouhle specializací musíš být na ulici ve svým živlu, ne?
  • 13. augusta 2007 0:10:30 CEST
    Mne by sa naj páčilo, keby domina bola oblečená v nejakom tričku, naj bielom alebo čiernom, nejaká rifle alebo tepláky a tenisky.
    • 2 posts
    9. augusta 2007 11:24:32 CEST
    pokial to ma byt skutocny korzet s ocelovymi kosticami tak ti ho ani v svadobonom salone neusiju. Nemaju na neho dopredu korzetove ocelove hacky a ani kovove kostice, maju plen plastove ktore tak nedzia. Jedina firma o ktorej viem ze vyraba skutocne stahovacie korzety je Korzety.com z Kutnej Hory. Ostatne vyrabaju len pradelne korzety ktore sa daju viac menej stiahnut.
  • 8. augusta 2007 22:59:10 CEST
    sestricka doktorka uaaa,mne sa to lubi,komu co po voli
  • 30. júla 2007 12:49:25 CEST
    Madam ake netradicne odevy sa vam pacia na subikovy?
  • 25. júla 2007 23:15:55 CEST
    no to by malo byt robene na mieru. je to pre mna :) Nejde o vzhlad, ale o pocit. urcite malo by to byt z pevneho hrubeho materialu a s ocelovimi kosticami. strih nad prsia. Lenze 6-7 tisic za to nedam. Myslim ze by sa to dalo spravit aj lacnejsie. Lenze len tak nepojdem niekde do svadobneho salonu. "dobry den. usily by ste mi korzet ?" Tak som napisal sem. Zatial len pre seba, neskor nejaky aj pre partnerku ked bude. Dominantna zenska v snurovacke. To nema chibu.
    • 2 posts
    25. júla 2007 21:56:01 CEST
    Obycajne nie su velmi stahovacie, to uz musia byt trosku lepsie spravene a potom uz nie su moc lacne pretoze musia byt na mieru vid www.korzety.com
  • 25. júla 2007 18:05:03 CEST
    Obyčajneé sťahovacie s kosticami , nemusia byť nejaké extra módne. Ale aby sa dalo sťahovať a šnúrovať mohly by mať aj ramienka na plecia a do zadu aby držaly postavu pekne vzpriamenú.
  • 25. júla 2007 17:04:35 CEST
    Určitě to musí být oblečení, ve kterém se madam cítí sebevědomě a dominantně. Já osobně mám rád kůži a latex, ale určitě by mě holka nezklamala, kdyby přišla třeba v džínové sukýnce a tričku, v nějaké uniformě a nebo třeba v plavkách. Záleží přece na ní, jakou má zrovna náladu a jak moc mě chce, nebo nechce provokovat a dráždit...
    Mám rád překvapení, takže bych se předem ani moc na oblečení nedomlouval. Je to pro mě docela vzrušující představa, čekat na madam a jen tiše přemýšlet jakou asi bude mít dnes náladu a co bude mít asi na sobě...
    • 2 posts
    25. júla 2007 0:58:38 CEST
    Otazkou je ake, pradlove, skutocne stahovacie, kozene, lackove, latexove?
    • 8 posts
    24. júla 2007 23:06:16 CEST
    Vie tu niekto sit korzety ?
  • 17. júla 2007 11:00:03 CEST
    Sexy dominantní dáma? Ráda provokující a dráždící všechny smysly otroka s sluhy? Ten jen tiše "slintá" do pevně utaženého roubíku v kleče připoutaný k topení? Kráááásaaa
  • 17. júla 2007 10:56:23 CEST
    Z pozice subíka na otázku oblečení mohu říci jediné. Tady je důležité co se líbí Madam, a jisté je že si i o tomhle tématu mezi s sebou promluví. Když jde o ds vztah a ne příchod na lekci k profesionální domině, nebo k domině, tedy sppíše ženě, která poskytuje lekce v soukromí.
  • 17. júla 2007 10:39:25 CEST
    Krasa zeny vynikne v kazdom obleceni ale najviac sa mi pacia dominantne zeny oblecene v kozenych nohaviciach,bluzke s kravatou a kozenom saku.V akom obleceni sa vam najviac pacia subici a subinky?
  • 16. júla 2007 13:48:24 CEST
    Korzety? Wow, krása. Co dodat? jen se v klečed kochat.
  • 16. júla 2007 11:11:47 CEST
    aj ja mam rada korzety...tak pekne obopinaju a su sexi. milujem byt/bit sexi!