Forums » Nekategorizováno

obleceni dominy

• 16. júla 2007 6:03:57 CEST
    Hezky napsáno, absolutní souhlas.
    wena: krása je v každém oblečení dominantní ženy, a třeba i sportovní tričko je rajcovní, stejně jako cokoliv jiného co každé ženě sluší, a že jim sluší skutečně vše! Protože když někoho mám v duši a mysli, líbí se mi už jen její samotná přítomnost a to, že jsme její...
  • 15. júla 2007 17:31:45 CEST
    rozhodla som sa aj ja prispiet do tohto fora.

aj mne sa paci, ked som na lekcii sexi oblecena. ale niekedy mam naladu na sportove tricko a kratasy s gumennymi slapkami, niekedy si ale obleciem cierny kozenny korzet a vyyysoke sandalky.
    vzdy si to ale vychutnavam.
    vzdy je to ine.
    na subikovi sa mi tiez pacia niektore "netradicne" odevceky, ale svojho subika nenutim, aby si ich kupil...hoci naznaky su...ved aj tento prispevok je istym sposobom naznakom
  • 15. júla 2007 10:30:27 CEST
    Vypocitavost je ludska vlastnost a neprislucha iba zenam. Da sa povedat ze je v kazdom z nas. Nevytikam ludom ak su vypocivavy i vo vstahu k druhemu no nepaci sa my ak tu svoju vlastnost vyuzivaju na dosiahnutie svojich cielou.
  • 15. júla 2007 7:09:34 CEST
    Normalni, prumerne inteligentni clovek posloucha svou dusi a nekopiruje neco co se stava modnim, ale na druhe strane take velmi casto odsuzovanym zpusobem jak ke "stesti" dojit. I vztah meti dominantni zenou a submisivnim muzem by mel byt postaveny na vzajemne duvere. A ne na vypocitavosti.
  • 14. júla 2007 15:41:25 CEST
    Tiez suhlasim s tym to ci opysal v zavere. Lenze internet je plny praveho opaku a ludia sa vacsinou maju vo zvyku kopirovat to ci si precitaju alebo vidia.
  • 14. júla 2007 14:33:01 CEST
    To je samozrejme otazka velmi specificka, protoze obecne se lze priklanet k tomu, ze tohle zalezi vyhradne na dane DS dvojici. Myslim ze postupem casu se i v tehle rovine daji posouvat hranice. Pokud si oba partneri rozumi a vedi o svych touhach, pranich a radi svuj ds vzah posouvaji dale, jsou schopni jeden pro druheho udelat hodne. Priklad, vim ze Panicka ma rada latex? Tak ji zkusim udelat radost a poridim si latexove slipy a ji navrhnu ze ji rad poridim latexovy oblecek podle prani. Ale muze to byt i opacne, Panicka ma sveho subika rada a tak ho prekvapi odena v necem, o cem vi, ze ho to vzrusuje. V zadnem pripade ale nesouhlasim s takovym jednanim, ze dominanti zena si bude rozkazovat co vse ji ma subik koupit. To uz hranici s vypocitavosti, ane oboustranne vyrovnamen vztahu, i kdyz on je submisivni.
  • 13. júla 2007 20:07:39 CEST
    Predstavy subikou su jedna vec. Popravde povedane myslienku ze by dominantna osoba mala byt nejak specificky oblecena sa my vobec nepaci. To ze uz by sa mal niekto obliekat podla predstav niekoho ineho sa my uz nepaci vobec. Mne sa tiez uslintana debata nepozdava a tema k tomuto sa urcite najde.
  • 13. júla 2007 15:01:26 CEST
    predstavy subikov su jedna vec. osobne si myslim,ze ak sa dama rozhodne venovat sa nejakemu subikovi, tak jeho vkus viac alebo menej do uvahy vezme. Osobne si myslim,ze tych predstav je tak vela,ze keby ich mali subici vsetky vymenovat,zmenilo by sa to tu na take uslintane auditko,kde by kazdy tuzil opisovat tie svoje predstavy. Mne sa to nezda velmi zmysluplna debata vieme tomu dat nejaky sirsi rozmer?
  • 13. júla 2007 6:33:46 CEST
    Myslim ze je to logicke ze reaguji zeny,je pravda ze subik fo toho nemuze mluvit,ale je dobre kdyz dominy budou vedet co pusobi,samozrejme to muze byt u kazdeho jinak.Ano myslel jsem predstavy subiku,diktat neni mozny.V tom si rozumime a souhlasim
  • 13. júla 2007 1:37:14 CEST
    zaujimave, ze na dotaz pre subikov reaguju najma zeny :) asi obrana utokom ..ale asi si myslel predstavy subikov..nie ich diktat a preto predstavy mozu byt prinosom aj pre dominy, ktore mozno taku predstavu este nemali alebo si nieco neuvedomovali, ze aj to na subikov posobi. Moj fetis je napr. kozuch ako mal aj Leopold a rozpisal to vo svoje knizke Venusa v kozuchu..kozuch evokuje vsetky dalsie fetise..luxusne leskle alebo trblietave saty, spicky cigariet, prstene, kovove vysoke podpatky, kozene sukne, luxusne pradlo..nahrdelniky, dlhe nechty - ktore su zaroven aj symbolom, ze Pani nepracuje manualne, lebo si to moze dovolit.. to je taka ta predstava, ktore bola aj v klipe Erotika (kde boli rozne muzske a zenske fantazie vacsinou bdsm) a tejto zodpovedala smejuca sa Bohyna s bielou kozusinou a nahrdelnikom, a ciernym bicikom, ktoru tahaju zapriahnuti otroci.. proste Diva ..a este ten klip: http://www.youtube.com/watch?v=QkmfqyBc43I
  • 10. júla 2007 15:45:01 CEST
    ja si myslim,ze fetish fashion oblecenie je cool a je to pekne, ale je to strasne draha zalezitost a myslim si,ze zaujem suba je enormny,pokial sa na financovani nemusi podielat /vtedy by si narozkazoval,ajajaj /. V momente,ked ma na nakup takehoto oblecenia prispiet,ho to zase uz tak velmi nebere
  • 8. júla 2007 19:28:50 CEST
    Me na obleceni nezalezi,ale spis preferuji zenu prirozene oblecenou,ktera tak chodi bezne a je ji to prijemne .Zadna kuze,kozacky nad kolena, uniformy,ci dokonce gumove obleceni mi nikdy nic nerikalo,chapu ze nekoho to bere,ale to uz je zase fetish moda a takove veci me nevzrusuji.Dominanci zeny vidim hlavne v jeji dusi,inteligenci,schopnosti psychologicky zaujmout na tolik ,aby i nezne slovo dalo na jevo sve postaveni.
  • 8. júla 2007 16:36:32 CEST
    Já bych řekla, že v čem se kdo cítí dobře, to si obleče:) Domina v džínách a tričku není o nic méně dominantní než když si obleče kožené šaty, nebo latexovou kombinézu:)
    Pokud ovšem fetišistkou sama není, záleží čistě na ní, jestli má, nebo nemá náladu umocnit svoje působení na subíka i svým oděvem, ve kterém - jak ví, že bude subíka - fetišistu vzrušovat ještě víc.. :)
  • 8. júla 2007 15:50:55 CEST
    Je zřejmě rozdíl mezi nonprofi a profi dominami.Přesto ,že já osobně patřím do té druhé skupiny a zákazník by mohl mít právo ,diktovat si,co budu mít na sobě,tak tohle neuznávám.Jednak proto,že bych pak měla pocit podřizování se,a to nemám ráda a jednak proto,že pokud se obléknu sama podle sebe a především podle chuti a nálady,pak se cítím více sama sebou.Dříve jsem se asi ve dvou případech oblékla podle přání subíka a ze zmíněných důvodů už to nedělám.Myslím si,že dominance nespočívá v tom jak je dáma oblečená,je to jen třešničkou na dortu zjednodušeně řečeno.A pokud jde o oblečení jako takové,každému vyhovuje něco jiného.Já mám fetish na lack,kůži a nebráním se ani klasické látce,miluji punčochy a botičky na podpatcích.Rozhodně bych nikdy neudělovala lekci nahá,i takové přání mívají někteří subíci.