15. novembra 2007 20:09:29 CET
daskujem za vase ňprispevky ..a v tomto fore nemusite pisat k teme :)
15. novembra 2007 23:50:37 CET
Ale všímam že podaktorým to nerobí problém ba dokonca po dlhšej dobe sa odhodlali napísať zopár riadkov.
15. novembra 2007 22:54:56 CET
na fóre sa odkloní od pôvodnej témy. Ani táto doména nieje vínimkou. Zvyšku textu som nerozumel o čom vlatne to tu je som nerozlúštil.
15. novembra 2007 22:25:51 CET
už som si to prečítal, ale nepochopil som, prečo by to malas byť reakcia na tvoj príspevok. Ty si žiadny inzerát nedala.
15. novembra 2007 22:15:25 CET
A ktože ti to napísal. Bozni
15. novembra 2007 22:15:15 CET
niekto je citlivy na svoje,,dieta"-forum , viac ako je potrebne , tak im to nekaz bud zhovievava a tolerantna.
Ano vybocuje sa to teme fora ake tam bolo , ale vyplynulo to z diskusii ,ktora sa tam vyvinula, tak si len odpovedala - to by si mal uvedomit aj tvoj kritik. Mimochodom fora tu prezili aj vacsich blbcov ako si ty , alebo ja, takze sa podla mna nic takeho strasneho nestalo.
15. novembra 2007 20:10:11 CET
toto forum je zalozene na zaklade upozornenia od nemenovanej osoby ze nesmiem sa bavit na fore stretnutia na temu fotiek ..resp nesmiem sa bait na ziadnu inu temu okrem stretnuti ...nie je mi zname ci sa to tyka len mna alebo este niekoho ineho ..a chcem vediet vas nazor na to ...ci to vadi este niekoomu inemu ze je na nejakom fore prispevok ktory nie je k teme a ci aj niekto iny bol na nieco take upozorneny ..