Forums » Nekategorizováno

kopanie

• 26. novembra 2007 15:51:34 CET
    ahojte mate niekto skusenosti s kopanim do rozktoku???
  • 27. augusta 2008 16:28:41 CEST
    Mňa už raz jedna baba nakopala za to že som ju nechcel pretiahnuť. Povedala keď ju nepretiahnem tak už nijakú. mala 38 rokov bola moletná a neumývala si ju a chcela aby som jej takú vylízal. Bol som u nej na návšteve vyzliekla sa do holá povedala pretiahni ma ale najprv mi ju vylíž a poriadne nech nič necítim. ja som nechcel tak ma chytila a poriadne nakopala že ma týždeň boleli. Fakt nevymýšľam si.
  • 26. augusta 2008 7:39:56 CEST
    Vůbec žádnou souvislost nehledej, když ten pajac (moc se mi líbí něžnůstka od Nenufer ) možná udělal jen jeden ze svých mnohých překlepů.
    • 5 posts
    26. augusta 2008 7:18:51 CEST
    Možno myslel kybernetiku ..aj ked neviem aku to ma súvislost s kopáním do rozkroku, ale určite nám to Chrobák Truhlík ( český preklad: Brouk Pytlík)vysvetlí
  • 25. augusta 2008 7:46:19 CEST
    že by nové odvětví vědy - kibernetika? Anebo pan dokonalý "dačo nevie"??
    • 2 posts
    24. augusta 2008 16:58:12 CEST
    A tak sme tu mali zase na navsteve nasho pajaca super ssuuubbba co vsade bol a vsetko videl a este viac toho zazil :-)
  • 24. augusta 2008 15:36:03 CEST
    ja viem dobre čo to je ti nevieš čo to je ked to piseš, ti si nikdy nikoho nekopla ani nekopneš do rozkroku možno len kiberneticky
  • 27. júla 2008 7:39:27 CEST
    chlapcek ty vobec nevies o D/s nic ale absolutne nic
  • 17. júla 2008 14:51:52 CEST
    par ludi som kopol do rozkroku.

vzdy sa vsak jednalo o maigeri na diskoteke, ziadne sm:-DDD
  • 30. novembra 2007 14:52:05 CET
    Kdo se bojí, nepotřebuje záchod.
    Všechno se může zvrtnout. Nejez, nepi a nepřecházej ulici.
    Mně ty zážitky za tu trochu nebezpečí (doteď se mi přitom nic nestalo, takže to asi nebude tak hrozný) stojí.
    Samozřejmě, že dominantní partnerka musí vědět, co dělá, a není to praktika, ke který by měl bejt jeden svolnej hned při prvních lekcích. Ale už se tady o tom napsalo víc. Nechat si dělat právě tohle je projev absolutního se vzdání kontroly. Nic citlivějšího už vydat nemůžete, máte-li alespoň základní výbavu pudu sebezáchovy (já vím, to je v tomhle případě relativní, ale snad si rozumíme).
  • 30. novembra 2007 10:57:55 CET
    bububu..aj ja scem kopnúť do guliek
  • 28. novembra 2007 10:46:43 CET
    mno,radsej bicikom cez polky jak kopanec do medzinozia.Nahodou sa stane uraz,to nepotrebujem:)
  • 27. novembra 2007 0:58:36 CET
    ano,buď kolenem nebo když subík sedí na zemi tak nožkou........................
    vždy mám ale na paměti,že bych pak ještě ráda viděla někdy subíkovo vzrušení, takže s rozumem
    • 2 posts
    27. novembra 2007 0:41:51 CET
    ano,velmi dobry nastroj na upovedomenie subika, kto je Pani a kto podriadeny..myslim, ze to ma byt standardnou a oblubenou pomockou kazdej Dominy...
    • 2 posts
    26. novembra 2007 22:00:15 CET
    huh... no jasne, z bitiek je to onicom skor od zien, pri wrestlingu ... alebo ked je muz zviazany a nemoze sa pohnut
  • 26. novembra 2007 15:58:22 CET
    No ty seš srandista, ty tady předhodíš takovejhle dotaz zástupu ostřílených vládkyň a hordě subčích mazáků?
    Samozřejmě že máme. A nejen ty ze rvaček.