Forums » Nekategorizováno

Oddelme zrno od pliev

• 7. decembra 2007 16:17:47 CET
    neprekvapuje ma to :)

edit: by ta mali izolovat
    • 5 posts
    7. decembra 2007 9:36:44 CET
    Preco sa hned urazat na slovo "subciatko", ja si tiez myslim, ze to bolo pouzite v smyslu zdrobneliny a nie, ako nejake urazenie niekoho. A znam subinky, ktore svojho dominanta oslovuju "domiku" a ten to berie uplne v pohode a nerobi z toho vedu.
  • 7. decembra 2007 8:20:18 CET
    U mna vznikol pojem, dievca nechapave a nepochopene...
  • 6. decembra 2007 23:14:49 CET
  • 6. decembra 2007 22:36:20 CET
    jak o tom mozem vediet ja ked vznikol u teba? :-)
  • 6. decembra 2007 20:13:52 CET
    To si si ma s niekym poriadne splietla, ja take komplexy nemam...to sa spytaj urcitych zien na tomto serveri, ktore sa skryvaju za BDSM, pricom jediny ich ciel su peniaze.. Ale Ty o tom vies sama najlepsie a najviac...
  • 6. decembra 2007 19:01:07 CET
    a vies aj preco ho mas?
  • 6. decembra 2007 18:55:22 CET
    v ziadnej knihe..je to z mojej tvorivej dielne...ale tak ako poznam diagnozu, poznam aj cestu liecenia daneho komplexu:-))
    • 13 posts
    6. decembra 2007 11:02:44 CET
    Zdrobňujem si všetko, co ľúbim. A pretože subíka vnímam v prvom rade ako partnera na
    dlhodobý vzťah, Nikdy som nemala príležitostnú Ds príhodu z Bohapustého rozmaru. Pre mňa je subik subčatko. Je to pre mňa prijateľnejšie, ako volať niekoho otrok a podobne. Je možné, že toto pomenovanie kole oči, pretože je menej obvyklé, ako ostatné.Ale holt, mamu volám mamička, bývalého partnera subčiatko Jurko. A ked ma partner, s ktorým som bola cca tri roky oslovil Dominka, tak ma to velmi potešilo a vôbec som sa necítila zle, alebo nedajbože pokorene.
  • 5. decembra 2007 22:18:41 CET
    V ktorej lekarskej knihe najdem popisany tento komplex? Nech si rozsirim vedomosti. :)
  • 5. decembra 2007 20:24:59 CET
    U nevyplněných profilů nicků starých 5 minut včetně registrace mám pocit, že hoši jsou na lovu...ovšem ne na lovu ryb, ale na lovu masa použitelného k vlastní masturbaci.

Možná jsou i ženy takové, nevím, ženy mne většinou oslovují na základě mé komunikace "na skle" a nestarají se o mou sexualitu :-)
  • 5. decembra 2007 20:09:40 CET
    Ano. Tvrdím to po celou dobu, po kterou se pohybuji v bdsm komunitě.
  • 5. decembra 2007 20:05:58 CET

stoprocentně :-))
    To označení je opravdu minimálně nešťastné.
  • 5. decembra 2007 19:26:02 CET
    Vždy se dívám, zda má ten, kdo mne osloví vyplněný profil, případně na některých chatech i "jak je starý nick". Někdo, kdo mi napíše, že už roky hledá a nemůže najít, ale jeho nick je starý 5 minut a profil prázdný je přímo odpálkován slovy nemám zájem, promiň, ale nechci si psát a podobně.
    Následují nicky s profilem...pak odpovídám, že si klidně popovídám, pokud nevadí, že si nepíši o sexu.
    A pochopitelně, že následují ti, se kterými si povídám roky, ti, které znám osobně, kterých si vážím, ač u mnohých nemám ponětí, jaké uchylky mají, stejně jako je nezajímá, jaké mám já.
    A pak bývá někdo, koho bych nazvala přítelem...někdo, kdo čte podobné knihy, kdo sleduje podobné filmy, někdo, kdo chápe, že jsem jenom ženská, bývám veselá, smutná, unavená, akční, uštěpačená a občas, když je oběma hezky a je nálada, někdo, kdo je dominantní.
  • 5. decembra 2007 17:45:00 CET
    Podla mna niekedy na nadviazanie komunikacie, na oslovenie, ci zaslatie malej spravicky staci oznacenie Dominantny alebo Submisivny alebo Switch...popripade este zadany, nezadany... ostatne je uz len doplnok, ktory moze a nemusi zabrat.. A to, ci uz si vyhovuju dvaja ludia, ukaze vzajomna komunikacia a pocity asi... Niekedy sa stava, ze clovek popise cely profil do podrobnosti a nie je schopny realu alebo sa stava, ze niekto popise cely profil a nakoniec zisti, ze v reale chce uplne nieco ine...
  • 5. decembra 2007 17:39:59 CET
    A nie je to pravda? :-)
  • 5. decembra 2007 16:09:50 CET
    komplex nedostatku financii
  • 5. decembra 2007 14:46:45 CET
    Chvilku som si musel porozmyslat nad tym ci svoje prispevky v ktorych som to tu "zofftopičil" a nakoniec som sa rozhodol ze ich tu necham, nakolko pojednavaju o vzajomnej ucte a to sa tiez tyka tohoto fora.

subikos
    ak si cital pozorne moje prispevky na Teba tak by si si tam mal vsimnut ze som nepochyboval nad Tvojimi nazormi, len som sa Ti cely cas snazil vysvetlit zo to ci si dotycny vyhovuju je az vecou ich vzajomnej komunikacie, a toto forum je viac zamerane na to ako vobec tu komunikaciu nadviazat.
  • 5. decembra 2007 10:07:32 CET
  • 5. decembra 2007 10:06:39 CET
    Ano, ved prave o tom som tu pisal, co si nakoniec potvrdil:-)))
  • 5. decembra 2007 5:26:26 CET
    Koukám, že se vám to tady podařilo trochu zofftopičit, což tak trochu utrh už subikos. Nechcete po sobě lehce uklidit, promazat a tak?
  • 5. decembra 2007 1:36:23 CET
    ano, presne...mala by som este nieco k tomu, ale je vela hodin a rano treba aj vstavat:-)a ako sa poznam, zakecala by som sa:-)...prajem dobru noc
  • 5. decembra 2007 1:16:26 CET
    Ono v podstate kazda myslienka moze byt filozofiou :-) a suhlasim ze D/s je filozofia, ono totiz kazdy vztah je v podstate D/s niektory viac a niektory menej. A vzajomna ucta vo vztahu je podla mojho nazoru to najhlavnejsie, lebo pokial niekde nieje ucta nemoze tam byt ani laska. Ale to sme zas pri filozofii medziludskych vztahov :-) Ja osobne si vazim vsetkych ludi, ale su aj ludia ktory na tom zapracovali a nemam dojem ze si ich je preco vazit, ale to su ludia ktorych zacnem totalne ignorovat ;-)
  • 5. decembra 2007 1:02:50 CET
    :-)))podobne...len v jednom by som nesuhlasila..to delenie urcite je, ale, a teraz ma nezabi...D/s je svojim sposobom aj filozofia ...bud ju mas v krvi alebo nie, neda sa naucit, ani predstierat...je to uplne osobna a sukromna otazka dvoch ludi, uz to tu bolo napisane, nechcem to opakovat...a mas pravdu, kazdy je v prvom rade clovek a na vzajomnej ucte by sa malo vsetko ostatne zakladat...a potom...je to predsa krasne:-)
  • 5. decembra 2007 0:46:51 CET
    Ono je malo pravdepodobne ze tak niekoho oslovim uz len preto ze malo kedy hovorim o niekom ako o subikovi alebo ako o dominantovi, nemam rad toto delenie pre mna je v beznej komunikacii kazdy v prvom rade clovek.
    A ci je niekto S alebo D rozlisujem len pri sexe a nakolko mam sex iba s priatelkou tak pre nu mam krajsie oslovenia ako subinka (to by ma isto zabila) alebo Madam :-))))