Forums » Nekategorizováno

Oddelme zrno od pliev

• 5. decembra 2007 0:37:09 CET
    :-)o tom vazne pochybujem, ze to nepouzijes...:-)no v tom kontexte ako to pisala mi to ako zdrobnelina nepripadalo...skusim oslovit mojho dominantneho parnera tak ze "hej, domiku" a potom mu budem vysvetlovat, ze to bolo predsa milucke:-)
  • 5. decembra 2007 0:24:01 CET
    Ano taketo nieco to bolo, mne osobne na nazve "subciatko" nepripada nejako urazlive, a podla toho co som si pisal s Horsanou si skor myslim ze to mislela v style zdrobneniny, ale ja osobne si po Tvojom prispevku dam pozor aby som ten vyraz nepouzil ;-)
  • 5. decembra 2007 0:18:46 CET
    ..hm...uz to nebude ono, ved sam vies, ked mas pisat nieco dvakrat...nemam to ulozene, ze to okopcim alebo co...proste to so mnou zatriaslo...ja sa proste ako "subciatko" naozaj necitim a skutocne ma to uraza. Pre mna je vztah dominant-subinka z ludskeho hladiska uplne rovnocenny v tom zmysle, su si navzajom partneri, o vzajomnej ucte hadam pisat ani nemusim. Je vela arogantnych a agresivnych ludi, ktori si pletu dojmy s pojmami, vela pseudo, ale s tym sa naozaj asi neda nic robit. Vsetko zalezi na cloveku, niekto sa hra, iny to preziva inac...
    a slovo "subciatku" od cloveka, ktory si vravi Domina ja viac ako urazajuce. Citala som, ze si subikov vazi...ak hej, nebudem ich nazyvat ako mile bezprizorne zvieratko.
    ...tusim...cca...o tom to bolo:-)
  • 5. decembra 2007 0:03:51 CET
    napisala som, ale asik som si to omylom zmazala alebo co, tu sa v tom vam velmi nevyznam:-)a vazne sa mi to nechce pisat 2krat...sak to bolo na skle, skoda, ze to tam nezostalo...
  • 5. decembra 2007 0:03:27 CET
    Ja som stihol vidiet Tvoj prispevok, a myslim ze by bolo vhodne ho napisat znovu, ono tu možzu byt rady nie len pre ludi co hladaju ale pre vsetkych aby sa zhodnotnila komunikacia.
  • 4. decembra 2007 23:51:36 CET
    len stale plati ze musia spolu hovorit, a neviem kde si zobral to ze skutocnych domin je tu tolko co by si mohol na prstoch spocitat, je ich tu viac nez 20 len co ja poznam osobne ;-) to ze na Teba pripadne neposobia dominantne je len vec vyzarovania medzi vami dvoma, tiez poznam par zien co su uznavane ako dominy a mne osobne nepripadaju dominantne, ale koli tomu nebudem tvrdit ze niesu dominantne.
    Este raz toto forum je pre ludi ktory chcu nadviazat komunikaciu a mozu si tu najst par rad co im moze pomoct, co si vezmu alebo nevezmu k srdcu je ich osobna vec.
  • 4. decembra 2007 23:45:52 CET
    Ak maju obe strany zaujem, mozu sa navzajom o sebe dozvediet ovela viac ako profil ponuka, aj individualnou cestou a rozvijat vztah... A neobhajoval by som tu len Dominy...Skutocnych domin tu mozno na prstoch spocitat ale to je zase otazka, co pre koho z nas znamena skutocna domina....
  • 4. decembra 2007 23:25:17 CET
    Ty mas asi dojem ze vsetky pritomne damy su jasnovidky. Kedze dostavaju denne mnozstvo ponuk od ludi co ani nemaju vypisany profil tak sa tazko z niekym z nich budu chciet stretnut, ono je velmi malo pravdepodobne ze mu vobec odpise.
    Co sa tyka fotiek nepisal som ze kazdy ma mat fotku, skor som ich vystrihal pred tym aby si miesto svojej fotky dali fotku penisu a taktiez par poznamok o kompozicii bolo namieste, je na kazdom ci sa bude tym riadit alebo nie.
    Ty tu pises o tom co sa deje az ked je nadviazana komunikacia, ale je tu vela ludi ktori sa zatial len snazia nadviazat komunikaciu.
  • 4. decembra 2007 23:08:56 CET
    Otazka je, co je zrno a co plev. Pre niekoho napr. domina, ktora si za ruškom BDSM iba chce liecit komplexy nedostatku financii (financial domination), je to zrno a pre ineho prave takato domina je plev. A tak isto sa to moze aj povedat z pohladu domin o roznych typoch subikov, ci masochistov..
    Kazdy ma inu predstavu o BDSM, inak vnima tento zivotny styl a kazdy hlada a ocakava nieco ine..
    Preto tato diskusia je bezpredmetna.. Mozme tu popisat tisice slov a aj tak vzdy musi dojst k individualnej interakcii dvoch neznamych osob a len pri tomto vzajomnom kontakte sa zisti, ci su tito dvaja ludia na spolocnej vlne alebo nie...A aj ked po takejto interakcii jeden moze oznacit toho druheho za plev, na druhy den mozno ta plev bude princom na bielom koni a najlepsim subikom alebo najlepsou dominou na svete pre niekoho ineho...

Preto, kazdy co hladate, hladajte, aj ked Vas niekto oznaci za plev... A uz vobec nie je dolezite, ci vo svojom profile mate o sebe 1000 slov alebo iba jednu vetu, ani nezalezi, ci tam mate foto alebo nie, nie kazdy ma potrebu exhibicionisticky sa prejavovat vo veciach, ktore sa tykaju najhlbsej intimity. Kto ma zaujem, foto dostane vzdy a len realita a realne stretnutie aj tak ukaze, kto pre koho je zrno a kto plev...
  • 4. decembra 2007 22:49:11 CET
    s tymi bodmi mas sice ciastocne pravdu ale riesenie nedostatkov bodoveho systemu nieje temov tohoto fora, a co sa tyka zvysovania si poctu bodov pridavanim fotiek z internetu na to sa behom chvilky pride, ale ked clovek ma viac prispevkov tak to iste zvysuje jeho rating
  • 4. decembra 2007 22:21:57 CET
    ... když to není člověk, který si tady nadělal body tím, že hrne do alb veškeré fotky, které najde na netu, v horším případě i tady v cizích albech. Kvůli tomu například já už dávno považuji zdejší systém uživatelských kreditů za naprosto zbytečný.
  • 4. decembra 2007 22:12:46 CET
    Nepodcenujte body ktore ziskavate za pisanie prispevkov, napisanim kazdeho prispevku sa zviditelnujete, je to pre vas urcita reklama, ale pozor vyvarujte sa spamovaniu for, roznymi kratkymi spravami typu " " alebo nedajboze " " v kazdom prispevku sa snazte zo seba kusok ukazat, ono po peknom a zmysluplnom prispevku sa vam moze stat ze vam pride PM od nejakej damy ktora bude zvedava aj na ine vase vlastnosti a pohlady. Aj ked si madam trebars nevsimne vase prispevky urcite je pre nu zaujimavejsi clovek co ma trebars 50 bodov ako clovek ktory ma 0
  • 4. decembra 2007 22:07:10 CET
    ked si tieto rady vezme k srdcu len 1% hladacov tak malo pisanie tychto prispevkov zmysel, ale moj neskrotny optimizmus mi hovori ze to kludne moze byt aj 1,2%
  • 4. decembra 2007 21:09:39 CET
    No já vim, že jestli si to někdo k srdci vezme, na průměru se to stejně neprojeví. Ovšem my dostáváme subčata s tendencemi k odfláknuté komunikaci do horší situace, byla varována. Navíc není nepodstatné, že dáváme najevo, jak nám to není jedno. Já osobně jsem kolikrát příběhy neúspěšných hledačů vládkyň dojat kvalitněji než hollywoodským dojákem.
    • 5 posts
    4. decembra 2007 21:01:44 CET
    No nebol by som taky optimista, ze si niekto rady vezme k srdcu, aj ked niekedy ma to napada tiez.
  • 4. decembra 2007 20:59:48 CET
    kludne mozme urobit nejake take skolenie :-) snad sa najde niekto kto si to precita a pouci sa z toho :-)))
    • 5 posts
    4. decembra 2007 20:58:35 CET
    Napiste ake preferencie skutocne mate.Ono ked vsade mate 3, tak tomu snad nikto neuveri.
  • 4. decembra 2007 20:57:00 CET
    To sme se sešli na švestkách, co? Hele, nevodevřem si nějakou večerní školu?
  • 4. decembra 2007 20:54:05 CET
    Ale kludne tam mozete napisat svoje zaluby co radi robite vo volnom case, to su predsa stycne body na ktorych mozete z pripadnou damou zacat rozhovor.
    Ked tam mate napisane iba "submisivny" tak sa vzite do dotycnej damy, co vam ma ku tomu napisat? Proste radsej zavrie vas profil a neodpoveda.

3. VEK
    Do profilu si vypiste vek, aj tato informacia je pre zeny dolezita, ked sem pride nejaka zena najst si submisivneho jedinca tak vek je jedna z veci ktore ma hned od zaciatku jasne, ked mate napisane "neuvedeny" evokuje to pocit ze si budete vek upravovat podla korespondencie.
  • 4. decembra 2007 20:48:30 CET
    Snažte se používat kolonky ve svém profilum k poskytnutí informací, které poví více, než že hledáte dominantní ženu, které chcete věrně a oddaně sloužit. Zkuste spíš na pár řádcích formulovat, co si pod tím oddaným věrným sloužením představujete.
  • 4. decembra 2007 19:55:56 CET
    Takze par konkretnych rad ktorimi z minimalnym usilim mozete zvysit svoje sance.

1. FOTKA
    Pokial sa necitite mat svoju fotku na ktorej ste spoznatelny, tak radsej nemajte ziadnu ako by ste si tam mali uploadovat fotku svojho penisu alebo nejakej praktiky.
    Ked si chcete uchovat anonimitu tak si fotku mozete dat do zaheslovaneho albumu a heslo date komu len chcete, alebo pripadne po dlhsej debate poslete svoju fotku dotycnej mailom.
    Este drobnosti ku kompozicii fotky, nedavajte si fitku pri luxusnom aute vyvolava to dojem ze sa vam jedna viac o materialne statky, Nedavajte si fotky kde mate urezany kus hlavy alebo so zaciernenou tvarou. Z uploadovanej fotky musi byt citit ze ste pohodovy clovek ktory si vie poradit s vacsinou veci sam.

PS: budem rad ked uvidim nejaku spatnu vazbu ci mam v tomto navode pokracovat.
  • 4. decembra 2007 19:48:47 CET
    Vies presne napisat comu z poslednych 3 prispevkov si nerozumela???
    Nebolo to tam pisane ani medzi riadkami ale priamo na plne prsty
    NIKTO NIKOHO NESELEKTUJE
    toto forum ma pomoct zaciatocnikom a ludom ktori nevedia ako sa s niekym zoznamit aby neopakovali stale tie iste chyby.
    • 5 posts
    4. decembra 2007 19:21:59 CET
    neselektujte sa je to neeticke
    • 5 posts
    4. decembra 2007 19:12:18 CET
    Nikto tu nikoho neselektuje, len sa tu vyskytuje jeden problem, ktory Peter chcel dat do lahsiej roviny,preto ta sutaz o internetovych honicich, ale ako sa ukazuje, asi je to vaznejsie, nez to vyzera. Vies, skutocna realna dominantna, ci submisivna osobka sa na tom bude opravdu len zabavat, ale ostatni budu vykrikovat, ako im je ublizovane a nenechaju si vysvetlit zakladne pojmy smysluplnej komunikacie medzi osobami. Je opravdu dost trapne, ked prva RP zacina "Si D, alebo s?" ..To znamena, ze ta dotycna osoba si nedala ani tu namahu precitat si profil, nez ma oslovila. Ako mam zacat s takym clovekom normalne komunikovat?
    Kazdy nejak zacina, ale pokial sa nezacne ucit na svojich chybach, ktore spravil, tak skonci opravdu medzi tymi "internetovymi honicmi" a potom tu bude chodit len vyplakavat a rozculovat sa nad tym, ako mu kazdy ublizuje.
  • 4. decembra 2007 16:10:48 CET
    táto téma vznikla ( AJ )pre subikov a o nich. Nie je o selekcii. Ani jeden príspevok nemenuje. Je to téma, ktorá ma byť nápomocná pre osoby hladajuce si vztah a trápiace sa tým, ako zaujat. Ako osloviť. Ako nepadnút do zabudnutia. To nie je menovitý zoznam, ale reálne skúsenosti . Je to jednoducho o uvedomení si skutočností. Ja , ako dominantná žena nehaním subíkov. Cením si ich a nie sú pre mňa tovar. To isté očakávam od nich. Ak ti ale denne príde 20 správ, kde maš jedinú vetu: chcem byť Vašim otrokom, je to na zamyslenie. Ze prečo to tak je? Neviem. Pretože si nemyslím, že subčatá su neinteligentné tvory. Skôr len nevedia ako osloviť, poprípade, ako neosloviť. Ak sebareflexne človek prečíta túto tému, pochopí veľa. Ak chce.Ak nie, je to jeho rozhodnutie. Jednoducho sa debata odklonila od mierne vtipnej ku vážnejšej téme. Nema za úlohu súdiť, len poukazovať na problém.