4. decembra 2007 23:08:56 CET
Otazka je, co je zrno a co plev. Pre niekoho napr. domina, ktora si za ruškom BDSM iba chce liecit komplexy nedostatku financii (financial domination), je to zrno a pre ineho prave takato domina je plev. A tak isto sa to moze aj povedat z pohladu domin o roznych typoch subikov, ci masochistov..
Kazdy ma inu predstavu o BDSM, inak vnima tento zivotny styl a kazdy hlada a ocakava nieco ine..
Preto tato diskusia je bezpredmetna.. Mozme tu popisat tisice slov a aj tak vzdy musi dojst k individualnej interakcii dvoch neznamych osob a len pri tomto vzajomnom kontakte sa zisti, ci su tito dvaja ludia na spolocnej vlne alebo nie...A aj ked po takejto interakcii jeden moze oznacit toho druheho za plev, na druhy den mozno ta plev bude princom na bielom koni a najlepsim subikom alebo najlepsou dominou na svete pre niekoho ineho...
Preto, kazdy co hladate, hladajte, aj ked Vas niekto oznaci za plev... A uz vobec nie je dolezite, ci vo svojom profile mate o sebe 1000 slov alebo iba jednu vetu, ani nezalezi, ci tam mate foto alebo nie, nie kazdy ma potrebu exhibicionisticky sa prejavovat vo veciach, ktore sa tykaju najhlbsej intimity. Kto ma zaujem, foto dostane vzdy a len realita a realne stretnutie aj tak ukaze, kto pre koho je zrno a kto plev...