21. januára 2008 20:51:07 CET
Upozornujem Vas dopredu. Ide o "culikiho".Najprv Vam napise ze chce mucit varlata a vyzyva Vas, aby ste napisali ako to budete robit a co mu budete robit.Ked sa na tom ukoji, pyta sa zase a zase. Slubuje a navrhuje stretnutia, ale nikdy k nicomu nepride. Je z Oravy. Ide mu len o to, aby si vyhonil a tvari sa ako najcestnejsi, ale pritom je to klamar a sralo.A jeho specialita?Ponukat svoje varlata na destrukciu, uz si viem zivo predstavit ako strieka doma za pocitacom, ked mu napisete ze by ste mu mucili varlata az do znefunkcnenia.Mali sme s culikim vaznu dohodu a jasne som mu povedal ak nedodrzi slovo - vyjdem s tym von pred Vami vsetkymi v Domine.Takze je to tu a pridavam aj cast nasej konverzacie, aby ste videli ako to funguje v praxi.Ked uz mame oddelit plevy od zrna, tak sa pripajam.
![](smilies/icon13.gif)
mucitel varlat - 15.12.2007 @ 12:32
varlata
mas rad mucenie varlat?Nechystal si sa niekedy na vyprask do BA?Potom si od toho cukol...?Viem chce to vela odvahy potiahnut to az do konca...ahoj
culiki - 15.12.2007 @ 21:48
RE: varlata
Pekny vecer prajem.
Moje varlata su stale k dipsozicii na mucenie.
Necuvol som od toho, len ich nechcel a nemal kto umucit.
Mal by ste zaujem, alebo by ste s ana nieco take podujal?
Ci mate niekoho, kto by mi to chcel spravit?
mucitel varlat - 15.12.2007 @ 21:55
?
O co mas zaujem pri muceni?Odstredit a potom rakoskou vyprask, moze byt?Si bi, alebo gay?
culiki - 15.12.2007 @ 22:03
RE: ?
Samozrejme, mam zaujem o absolutne trapenie varlat, moze byt odstredenie, vyprask, mozno casom aj odstranenie jedneho z varlat...
Som BI.
Mal by ste zaujem Vy o take nieco, alebo niekto Vas znamy?