Forums » Nekategorizováno

Scenár trestov

• 5. januára 2008 13:22:04 CET
    Mám prosbu,vedela by mi neaká spriaznená duša poradiť,kde by som natrafil na SCENÁRE TRESTOV?Môžete prípadne napísať aj svoj vlastný...Dík
  • 16. júla 2008 20:02:14 CEST
    mne dali tri ženy tresti ked som ich neposluchal a nechcel som ich piss a kaviar zjest a vypit. vybičovali ma po zadku, potom mi liali vosk na penis a genitalie. štipce mi dali na penis a genitalie a bradavky a bez otvorenia zobrali. Potom mi dali elektricke šoky do zatku a na genitalie. Lad mi prikladali na genitalie. Vibrator mi davali do zadku a venušine guličky. Nakoniec mi obliekli damske oblečenie spodne pradlo všetko a išli tak so mnou von.
  • 3. júla 2008 16:20:25 CEST
    "Ked uz sme u toho a co nucene piti" ?

No - na to som videl jedno nechutne video na zozname - co robia sk....ny amici f Iraku, mozno ste to videli tiez...
  • 3. júla 2008 12:51:24 CEST
    Teraz ide výjsť ten film o Batoryčke. Možno ta bude pár scén pre nás bdsm pozitívnych
  • 20. júna 2008 15:43:16 CEST
    Aby sme tu neviedli len spolocensku konverzaciu, zisla mi na um drobnost, ktora mozno potesi damy:

Pomocky:
    1x subik/otrok...podla toho, co je po ruke
    1x vas oblubeny povraz na CBT...cca 60cm
    1x drevena/kovova lyzica...zavisi od dovodu (ak je to z lasky...staci drevena) a od trenovanosti pouzitych ingrediencii

Postup:
    Dokladne previazete semeniky tak, aby bol kazdy samostatne pevne fixovany (nesmie sa pod mieskom hybat). Fixacia najvacsej z ingrediencii zavisi od jeho trenovanosti, pri prvom pokuse odporucam vhodne, moze byt aj nejakym vkusnym sposobom, zafixovat. Hodi sa "roubik"...robi to dost ramus. Potom sa vezme lyzica za rucku do lavej ruky (lavacky do pravej), pravou rukou namierite a "brnknete" do lubovolneho semenika. Sila, poradie, pocet opakovani je len na vas.

...prijemnu zabavu!
  • 20. júna 2008 15:08:06 CEST
    ...otazku "co tym chcel basnik povedat?" som vzdy neznasala...

all
    sorry za "off topikovanie"...
    • 5 posts
    20. júna 2008 14:58:28 CEST
    samozrejme .....lem premyslaj co autor chcel povedat ,-)
  • 20. júna 2008 14:54:57 CEST
    ...tusim zostala velka myslienka nedopovedana...
    • 5 posts
    20. júna 2008 14:53:05 CEST
    To uz znie lepsie,aj ked .....
  • 20. júna 2008 14:49:06 CEST
    Si ma dostal...
    Tak povedzme, ze ta pravdepodobnost sa blizi nule...
    • 5 posts
    20. júna 2008 7:00:52 CEST
    Nikdy nehovor nikdy
  • 19. júna 2008 16:22:57 CEST
    Asi by to bola otrava alkoholom... Akurat nehrozi, aby si do mna nieco lial...
    • 5 posts
    19. júna 2008 14:46:31 CEST
    No ty si to brala, ako terminus technicus, len ked do teba nalejem pol litra liehu, tak fatalne nasledky budu kvoli niecomu inemu. :-)
  • 19. júna 2008 14:10:41 CEST
    Citaj pozorne... nadmerny prijem "tekutin"... moze sposobit intoxikaciu vodou. Intoxikacia vodou je jednoducho terminus technicus, ktory dany stav popisuje, neznamena to, ze prijata tekutina musi byt len voda.
    • 5 posts
    19. júna 2008 14:06:03 CEST
    Kto hovoril o vode? :-DD
  • 19. júna 2008 13:54:26 CEST
    Pri nutenom piti je dobre mat na pamati, ze oblicky su schopne vylucit 0,8 az 1 l moca za hodinu. Ak prijem tekutin vyrazne prekroci tuto kapacitu, hrozi intoxikacia vodou, ktora moze koncit fatalne.
    • 5 posts
    19. júna 2008 12:18:00 CEST
    Ked uz sme u toho a co nucene pitie?
  • 19. júna 2008 1:33:20 CEST
    A naopak? Nucená hladovka?
  • 13. mája 2008 10:09:22 CEST
    Teda nucené jídlo rozhodně nebrat :-)
  • 13. mája 2008 8:52:07 CEST
    myslim, ze je ti jasne, aky je rozdiel vypit 4 piva, zjest kilo melona alebo 20 na tvrdo uvarenych vajec.

No nie je cielom tohto fora riesit fyziologiu travenia...to mozme rozobrat pri traveni niecoho chutneho a v primeranom mnozstve.
  • 13. mája 2008 0:06:11 CEST
    Ja s autoritami problemy nemam - len som este nijaku nestretol ))

A to mas teda spocitane dobre - a mas aj pravdu - ale neverila by si .. Ja mozem napriklad do seba 4 piva a este mi ani NETREBA CIKAT !!! No ale potom uz musim po kazdom ))

PS: Z vlastnej skusenosti - 1kg zradla za 7 minut, vylucne sladke, a skoro to netrebalo kusat ... Netvrdim ze sa neda aj skor - ale to nebola stavka ani nic - len som si tak zobkal .. trosku ))
  • 12. mája 2008 23:52:23 CEST
    Off topic
    Respektovat zenu ako svoju pani... ...asi by to neslo...mam s autoritami problem. Na druhej strane, keby bola moja orientacia ina ako striktne heterosexualna... mozno by sa lahsie zilo. Uz sme si s jednou kamoskou vraveli, ze by sme boli skvely par.

in medias res
    Hm...a po tej tvojej skusenosti veris, ze ich naozaj zjedol? 50 vajec po cca 50g je 2,5kg vajecnej hmoty. Ak ratam priemerny obed 300g polievky (tekutina opusti zaludok skor), cca 450g druhe jedlo (podla gramaze v nasej jedalni...takze v skutocnosti urcite menej ), zakusok 50g...vyjde mi hmotnost bezneho obeda 800g. Takze ten borec by to tromfol viac ako tri krat. IMHO...musi byt vyborny herec. Predpokladam vsak, ze sa najdu jedinci, ktori by taketo kvantum na posedenie zvladli. Ved aj oblubenou temou absolventov zakladnej vojenskej sluzby bolo, kolko knedlikov zvladli na posedenie. ...no nemyslim, ze ich bolo 2,5 kg...
  • 12. mája 2008 23:09:36 CEST
    Ahoj ))

Ale je to tak !!! )) Ked naozaj respektujes Zenu ako svoju Pani (viem ze Ty nie))) - nemusi to byt Pani v pravom slova zmysle - ide o to jak se k Zenskym stavias obecne .. urobis cokolvek )) Aj toto ..

A inak - 20 v podobe nej. jedla alebo 20 natvrdo - no je to rozdiel .. to mi mozes verit ))

PS: Inak ten film som videl - skoro ho potom roztrhlo ))
  • 12. mája 2008 22:50:18 CEST
    Moj brasko bezne robi prazenicu z 10-tich vajec... Ale este som ho nevidela konzumovat ich v tomto mnozstve natvrdo. Musim sa spytat.

I.Like.Pupendo
    Z tvojho scenara sa mi najviac pacil KOMPROMIS- Ja se raz dohod s Pani na 20ti (Ona chtela 20 ja jenom 10, takze kompromis)))
  • 12. mája 2008 22:42:54 CEST
    to mi připomíná film s Paulem Newmanem Frajer Luke (Cool Hand Luke). Tam šlo o sázku spořádat padesát vajec natvrdo za jednu hodinu. Luk vyhrál.
  • 12. mája 2008 22:38:03 CEST
    K tomu jeste ...
    Veskere jidlo/zradlo hrati otrok ... K Dame se prece nechodis nazrat ..