Forums » Nekategorizováno

• 29. decembra 2013 17:52:17 CET
    Ako sa prinútiť zjesť vlastné semeno ? Domina vás prinúti lahko ale ako sa k tomu prinútiť keď ste sám ?
  • 6. novembra 2013 17:32:49 CET
    Tak mi poraď niečo aby som mal hustejšie semeno teda ak sa dá ...
  • 6. novembra 2013 17:21:35 CET
    Zohrava tam rolu viacero faktorov, vratane hydratacie..
  • 6. novembra 2013 1:48:36 CET
    lebo často masturbuješ, to je normalne. Keby si masturboval menej, čo je vzhľadom na tvoj vek "passe" zvýšila by sa aj hustota ejakulátu.
  • 5. novembra 2013 22:31:47 CET
    Trochu toto forum zomrelo tak ho chcem ozivit a mam jednu otazku... Neviete mi nahodou niekto poradit prečo mám riedke(vodnate) semeno? Cim to moze byt... ? Dakujem za odpoved
  • 11. júna 2011 15:40:42 CEST
    Myslím si, že je uplne normálne, ked subík prehltne svoje semeno. Mne domina prikázala ostriekať jej nohy a potom to pekne zlízať. Velmi vzrušujúce a zároven ponižujúce...
  • 18. februára 2011 22:14:59 CET
    Moj partner ked je v "ulohe subika" tak musi spapat svoje semeno..nechcel,nechcel,ale nakoniec ho do cista vylizal..ci uz zo zadocku alebo z ineho miesta..ten jeho pohlad plny hnevu po tejto cinnosti stoji za to ale podakuje..
  • 18. februára 2011 20:47:55 CET
    Čo ste si navarili - to si aj zjete takže aby ste rozumeli chlapci : čo ste si vyhonili - to si aj zjete !!! a bez debaty !!
  • 18. februára 2011 19:48:49 CET
    Táto hormónmi hnaná debata sa mi celkom začína páčiť :)))
  • 18. februára 2011 18:53:13 CET
    ja tiež nie som gay , a chuti mi semeno ako svoje tak aj ine. samozrejme najchutnejšie je vylizat ho rovno z mokrej šušurky, ale ja si ho davam aj do jogurtu.
  • 18. februára 2011 18:03:59 CET
    Poznam zeny, upozornujem, nie su subinky, ktorym moje semeno nenormalne chuti. Je velmi vyzivne. Nielenze si ho ziadaju kazdy den ako pletovu masku ale tiez mazu na chleba a su to vraj super ranajky.
  • 18. februára 2011 13:44:26 CET
    Poznam muza - a upozornujem! - nie je to subik! ktoremu vlastne semeno neskutocne chuti. Kazdý den si nadeli davku a nema problem.
  • 18. februára 2011 10:28:55 CET
    no ja len pred zzenami pre zeny tak ked to radi vidia donutia vlastne a radi tak ponizuju najdu sa nejake?
  • 18. februára 2011 9:24:48 CET
    Dlho tu nikto nenapísal a tok to trošku oživím.
    Ani ja nie som Gay ale v rámci BDSM mi nevadí lízanie alebo hrátky zo semenom keď mi to Madam prikáže.
    Tiež si neviem predstaviť bývať alebo mať vsťah s chlapom ale mal som kamaráta ku ktorému som chodil tak dva tri krát do mesiaca a ten si na mne uspokojoval svoje chúťky a to bez bozkávania a pod.
  • 4. novembra 2010 18:53:02 CET
    ahoj, ako píše HorsanaD nemusí byt komunikácia vedena iba kladne. Jednoducho som sa rozhodol pripojit k tejto téme a to je všetko. S tými výrazmy asi maš pravdu, asi som to prehnal - takže všetci ktorých sa to dotklo- PREPÁČTE, jednoducho je to môj názor.
  • 2. novembra 2010 13:54:04 CET
    Ako urcite je pravda co hovoris pokial sa vedie dilog poprioade sa doticny pita ale prispevky tipu bi som sa grcal mi moh hodnotne do daj temy nepridu, skvor ma odradzaju na to reagovat. Lebo na to ozaj nemas ako zaregovat len to ignorovat tim padom ten prispevok straca vyznam aby na to danom fore vobec bol. Tolko len moj skromny nazor.
  • 2. novembra 2010 10:59:02 CET
    Každe fórum sa stáva hodnotným vtedy, ak prispievajúci nielen oslavujú, ale vyjadrujú aj negatívny postoj. V opačnom prípade vlastne forum nie je diskusiou, ale oslavou určitej praktiky, z ktorej majú radosť iba prispievajúci a IH pri čítaní podrobných opisov.
  • 2. novembra 2010 9:31:46 CET
    Si kladiem otazku Beny ze preco sem vlastne prispievas ked ktomu nemas zjavne vztah, ako chapem ze kazdemu sa lubi nieco ine, ale nemudis sa snazit svojimi negativnimy pridpevkamy to znechutit tim ktorim sa to luby, j tsk sa ti to asi nepodary ako nic vzlom len taky postreh, ja napr nelezem do for ktore mi nic nehovoria alebo nemam ktomu vztah.
    • 1 posts
    1. novembra 2010 17:14:28 CET
    Ja vylížem moje milenky skoro stále po nastriekaní ... bohužial väčšinou len vlastné semeno ... Niekoľkokrát som mal to šťastie že som lízal ženu po viacených mužov, čo by som velmi rád a čím viac krát opakoval ... Ak by bola príležitosť, ozvite sa mi ... Mám predstavu, taká GangBang partia s jednou ženou a sčím viac mužov ... postupne jeden za druhým ženu preťahuje a ja po každom vylížem ... to je jeden z mojich najväčších snov ...
  • 1. novembra 2010 9:43:40 CET
    ahoj, no ked ti to chutí, tak nech sa páči. Každý dľa vlastnej chute :-)) Mne je to cudzie a nem nem
  • 30. októbra 2010 20:37:28 CEST
    zgrcal by som sa od hnusu, toto nieje moje, niekomu ked chutí nech sa páči, ale toto nikdy !!!
  • 30. októbra 2010 15:39:18 CEST
    hmm no ked si ten predchadzajuci prispevok precita Madam Dana tak ma to asi zase neminie
  • 30. októbra 2010 15:37:16 CEST
    Stim donutenim to nieje vobec tazke. Umna to bolo tak ze som bol zvizany mal som v ustach kruzkovy nahubok a Madam mi postupna asi 5 kondomou vytlacila do ust.
  • 18. októbra 2010 23:39:25 CEST
    semeno je fajn
    • 8 posts
    3. októbra 2010 11:05:47 CEST
    Ok uvidíme ...