Forums » Nekategorizováno

Preferujem BDSM, moj partner nie

  • 10. januára 2015 21:30:18 CET
    like
  • 27. septembra 2005 16:50:35 CEST
    Nemyslim si, ze dominantne spravanie zeny vo verbalnom kontakte musia byt spojene aj s nejakymi sklonmi k BDSM. Tiez si nemyslim, ze v erotickej oblasti by mohla byt motivaciou pre nu nejaka vyhodnost, skor to, ze Ta ma rada a chce Ti vyjst v ustrety. Ale rozhodne to stoji z Tvojej strany za pokus.
  • 27. septembra 2005 12:15:33 CEST
    nezalezi na tom, ci sa jedna o extrem vacsi, alebo mensi, zalezi na tom, aky je partner, ktoremu mas chut a potrebu povedat...mozno na zaciatku ani necakas, ze to, po com tuzis sa stane, ale chces len malickost, aby vedela...lenze ako partner nie je schopny to prijat, aj malickost moze byt bolestiva...to mam z vlastnej skusenosti a radsej som sa nakoniec prestal snazit a zavrsil to rozchodom (rozvodom)...kazdopadne, pokial je moznost a neublizite ludom okolo, resp. im neublizite viac, ako je mozne zvladnut, nie je dobre zotrvavat v niecom, co vas nenaplna a co vas boli a "tlaci"...ono to raz pride a vypadne to a cim vacsiu silu to bude potom mat, o to horsie pre vsetkych...
    • 1 posts
    27. septembra 2005 11:12:09 CEST
    Suhlasim s Tebou, mne islo len o to, ze pokial ma vanilkova zena dominantne crty osobnosti a zije so subikom, tak by to mohlo byt super pre subika a aj pre nu, pokial ich rozvinie, podpori a subik jej pomoze ich stimulovat. Ak ona z toho nieco bude mat, resp. sa jej to bude pacit,tak to bude robit...
  • 27. septembra 2005 10:51:02 CEST
    Ano, vztah Paní - otrok, je-li v něm zároveň přítomná i pevná oboustranná citová vazba, je neskutečně nádherný.
    • 11 posts
    27. septembra 2005 9:55:10 CEST
    Ja som sa prave rozišla s priatelom lebo nedokazal pochopit, že čo to vlastne preživam,že je to take krasne úplne sa oddať a preživať nadheru takeho vzžahu Pani - otrok. Ale neľutujem to lebo viem čo hľadam a raz určite najdem otroka na ktorom všetko vyskušam a budem pociťotvať rozkoš ako nikdy v živote
  • 24. septembra 2005 8:12:07 CEST
    Myslím, že je to dobrý návod, zvlášť ten bod 4 mě zaujal. Myslím si také, že každá žena má určitou přirozenou dominanci v sobě.
    • 1 posts
    23. septembra 2005 17:03:33 CEST
    Este by som sa Ti mal pokusit poradit. Ty nie si tak extremny ako ja, takych ako Ty je mnoho, preto v Tvojom pripade by som nasiel odvadu manzelke naznacit, ze sa s niecim trapis, ale mas strach jej to povedat, aby si ju nestratil. Ak Ta ma rada je velmi pravdepodobne, ze sa nauci tolerovat Tvoju slabost, moze Ti obcas podla dohody a Tebou pripravenych scenarov vyjst v ustrety a urobit vsetko podla Tvojich predstav. Moze sa v tom zdokonalovat ale nechci, aby Ti tvrdila, ze ju to vzrusuje, bude to robit len z lasky k Tebe a to Ti musi stacit. Prajem vela stastia.
  • 22. septembra 2005 18:01:04 CEST
    Ten pribeh je len o tom, ako skritej domine pomohol subik odhodit zabrany a zistit ze nie je vanilkou, alebo kvalitne vykonstruovany sen nejakeho subika uvezneneho v manzelstve s vanilkou. Preco si myslis, ze vanilka sa moze naucit byt stastna v BDSM vztahu, ked Ty sa nevies naucit byt stastny vo vanilkovom vztahu ? Problemy v manzelstve su casto spojene so snahou niekoho menit na svoj obraz. Ak vanilka dokaze tolerovat sklony svojho partnera, moze mu obcas vyjst v ustrety, ale stavu to mat nemoze, lebo keby to malo stavu, tak v skutocnosti nie ja vanilka.
    • 1 posts
    8. júna 2005 9:21:38 CEST
    Pokial, ale nema niekto zaludok na neveru, tak ostava podla mojho nazoru toto (popisujem na priklade femdom vztahu, ked je submisivny muz a ma manzelku vanilku) :

    1./ Postarat sa o to, aby v partnerskom vztahu fungovala komunikacia, resp. aby bola co najlepsia klima.

    2./ Je sanca, ze partner to bude robit, ak z toho nieco bude mat. Inac,ak to bude robit, tak to bude bez stavy a obojstraneho uspokojenia.

    3./ Pokusit sa predstavit BDSM svojmu partnerovi. POZOR, nezacat predstavovat BDSM svojmu partnerovi tak, ze mu ukazete vsetky BDSM web-y, ktore su pre Vas naj... Priklad OWK s do krvi spraskanymi zadkami chlapov

    4./ V kazdej zene je kus dominantnej osobnosti, navyse zena je rada, ak je hyckana, ak jej muz kupuje veci, ak jej muz pomoze, ak ju pocuva, komunikuje s nou, vazi si ju atd. Vychadzajuc z tychto predpokladov, je tu logicke vychodisko, ze by sa medzi bodom 2./ a 4./ mohla najst spojnica.

    5./ Mate vyhrane, ak zena pochopi, ze jej pozicia dominy vlastne zaruci super zivot. Povedal by som, ze pre velku cast zenskej populacie, vlastne idealny zivot. Napr.: Zisti, ze moze pozadovat od svojho partnera upratanie bytu a ona
    ten cas moze stravit v salone krasy (resp. inou prijemnou cinnostou). Ved ma doma chlapa, ktory to robi pre svoju Bohynu rad a este ho moze potrestat (a to sa mu paci tiez), ked bude nespokojna. Na jednej strane subik, ktory ma real, na druhej strane zena, ktora ma zaruceny pohodovy zivot. Tu vidim obojstranne stretnutie zaujmov. Fantazii sa medze nekladu.

    6./ Tresty a odmeny. Trest pre subika moze byt, ak zena bicom fakt pritlaci. Odmenou moze byt, ak az tak nepritlaci, resp. mu dovoli uctievat nejaku cast tela. Fantazii sa medze nekladu.

    7./ Samozrejme, ze zena zila v nejakom prostredi od malicka a to sa neda odignorovat+nemala o BDSM ani zdania a zrazu veci ako puta , bice, prikazy. Pri prerode na dominu ju napadnu rozne otazky a veci, ktore jej budu neprijemne, napr.: Nesvihla som ho tym bicom silno? Toto predsa nemoze byt normalne? Nedokazem mu nieco prikazovat!atd. Takze to nebude take lahke. Myslim, ze toto je ta najtazsia etapa. Vrelo odporucam web http://peysek.webzdarma.cz/dispmenu.html a rubriku "Muj pribeh a zivot v D/s" ako aj wwww.femalesuperiority.com

    8./ Poucit sa z chyb inych

    Mozme diskutovat...
  • 7. júna 2005 22:18:48 CEST
    Uzitocne forum, to urcite. Ono je to ale problem ked je clovek zenaty a pritom BDSM pozitivny... a jeho partnerka nie.
    Obcasne stretavky s dominantnou babou = nevera.... zial, podla mna takto by to vnimala takmer kazda partnerka, ak by na to prisla.
    To iste samozrejme plati aj o navsteve profi dominy... resp. v slovenskych podmienkach skor baby ktora proste poskytuje eroticke sluzby a vramci svojho "portfolia" ma aj SM.
    Vychodiskom pre mna, aj ked samozrejme si uvedomujem ze to nieje bohvieco, su diskretne stretnutia...