8. júna 2005 9:21:38 CEST
Pokial, ale nema niekto zaludok na neveru, tak ostava podla mojho nazoru toto (popisujem na priklade femdom vztahu, ked je submisivny muz a ma manzelku vanilku) :
1./ Postarat sa o to, aby v partnerskom vztahu fungovala komunikacia, resp. aby bola co najlepsia klima.
2./ Je sanca, ze partner to bude robit, ak z toho nieco bude mat. Inac,ak to bude robit, tak to bude bez stavy a obojstraneho uspokojenia.
3./ Pokusit sa predstavit BDSM svojmu partnerovi. POZOR, nezacat predstavovat BDSM svojmu partnerovi tak, ze mu ukazete vsetky BDSM web-y, ktore su pre Vas naj... Priklad OWK s do krvi spraskanymi zadkami chlapov
4./ V kazdej zene je kus dominantnej osobnosti, navyse zena je rada, ak je hyckana, ak jej muz kupuje veci, ak jej muz pomoze, ak ju pocuva, komunikuje s nou, vazi si ju atd.
Vychadzajuc z tychto predpokladov, je tu logicke vychodisko, ze by sa medzi bodom 2./ a 4./ mohla najst spojnica.
5./ Mate vyhrane, ak zena pochopi, ze jej pozicia dominy vlastne zaruci super zivot. Povedal by som, ze pre velku cast zenskej populacie, vlastne idealny zivot. Napr.: Zisti, ze moze pozadovat od svojho partnera upratanie bytu a ona
ten cas moze stravit v salone krasy (resp. inou prijemnou cinnostou). Ved ma doma chlapa, ktory to robi pre svoju Bohynu rad a este ho moze potrestat (a to sa mu paci tiez), ked bude nespokojna. Na jednej strane subik, ktory ma real, na druhej strane zena, ktora ma zaruceny pohodovy zivot. Tu vidim obojstranne stretnutie zaujmov. Fantazii sa medze nekladu.
6./ Tresty a odmeny. Trest pre subika moze byt, ak zena bicom fakt pritlaci. Odmenou moze byt, ak az tak nepritlaci, resp. mu dovoli uctievat nejaku cast tela. Fantazii sa medze nekladu.
7./ Samozrejme, ze zena zila v nejakom prostredi od malicka a to sa neda odignorovat+nemala o BDSM ani zdania a zrazu veci ako puta , bice, prikazy.
Pri prerode na dominu ju napadnu rozne otazky a veci, ktore jej budu neprijemne, napr.: Nesvihla som ho tym bicom silno? Toto predsa nemoze byt normalne? Nedokazem mu nieco prikazovat!atd. Takze to nebude take lahke. Myslim, ze toto je ta najtazsia etapa. Vrelo odporucam web http://peysek.webzdarma.cz/dispmenu.html a rubriku "Muj pribeh a zivot v D/s" ako aj wwww.femalesuperiority.com
8./ Poucit sa z chyb inych
Mozme diskutovat...