Forums » Uncategorized

SM party

• 18. januára 2009 15:35:30 CET
    Mistress Roberta will arrive in bucharest city 26 january and she is planning an sm party !! all slaves interested contact me here !!!
    Stapana Roberta va ajunge 26 ianuarie in Bucuresti si planuieste o petrecere sm !! Cine este interesat poate lua legatura cu ea aici !!!
  • 25. februára 2009 12:29:47 CET
    Am sa rog pe cei care imi sunt datori sa isi plateasca datoria
    va stiti care sunteti sau va numesc ???
  • 16. februára 2009 17:12:08 CET
    Draga Wanda sincer iti zic nu am idee cate stapane sunt in romania
    eu am site-ul mare tocmai pentru a fi contactata de oricine
    nu stiam de tine pentru ca de cele care le stiam le-am invitat numai ca acum petrecerea s-a facut privata pentru ca nu s-au strans minim 10 sclavi si nu am de gand sa tin sesiuni ci petrecere
    de obicei la petreceri imi place sa am sclavi mai multi ca sa am atentia de care vreau sa ma bucur
    Stapana Roberta
  • 15. februára 2009 23:18:48 CET
    Daca Amarquisse e cea cu mainile ingrijite precum vanzatorii de cartofi, de ea e vorba.
    Atunci a fost naiva!? E posibil sa mai fie inca o data naiva, ea sau alta, si sa recidiveze in a discuta cu reporteri, cu sclavi, sau mai stii cu cine?
    Roberta, iti multumesc ca nu m-ai invitat. Nu as fi refuzat dar nu stiu la ce surprize ma puteam astepta. Oricum, in romania, la astfel de evenimente participa mai multe stapane decat sclavi.
  • 14. februára 2009 10:23:51 CET
    cei care s-au inscris pana acum dupa cum am spus de la inceput daca nu vor fi in numar de minim 10 petrecerea publica nu va mai exista dar eu petrecerea mea privata tot o voi avea deci cei inscrisi vor fi folositi in petrecerea privata
    imi pare rau sa vad ca nu avem o comunitate sm in romania ca nu exista respect si ca nu avem cuvant
    dar imi pare bine sa vad ca sunt acea mana de oameni in care te poti baza
    (acum ca v-am laudat stiti voi care sunteti sa nu faceti coarne sau sa va "inecati ca tiganul la mal " ) !!!
    Stapana Roberta
  • 13. februára 2009 9:32:37 CET
    Amarchys - nu exista nici un administrator cu acest id pe BDSMForum. Este posibil sa te referi la Amarquisse, care din naivitate a ajuns sa discute cu un reporter de ziar, motiv care a dus de altfel la demisia din functia de administrator. Oricum, din cate cunosc articolele respective nu aveau nici o legatura cu vreuna dintre petrecereile organizate de forum sau de vreun administrator al forumului ci erau spicuiri de prost gust dintr-o discutie pe tema BDSM.

Absolut toate intalnirile s-a esfasurat in deplina siguranta si nu s-au inregistrat nici un fel de incidente nici in timpul desfasurarii lor nici dupa aceea.
  • 12. februára 2009 23:12:53 CET
    Doresc din tot sufletul ca petrecerea S&M pe care o organizezi sa fie un succes.
    E important. Mai putin pentru tine, dar f.important pentru FEMDOMUL ROMANESC pe termen lung.
    Am fost surprinsa cand am vazut ca la party tramplingul mediatizat pe un forum cu mai mult de o mie de membrii, organizat de Ezada s-a inscris o singura persoana masculina. M-a socat sa aud insa, de la un tip care a participat la mai multe astfel intalniri, si a stat cu morcovul in fund toata vara, motivul pentru care nu mai vrea sa auda de asa ceva. Tocmai unul din administratori, Amarchys, 'ciripea' tabloidelor tip Cancan preferintele participantilor, argumentate cu poze. Si este adevarat! Mi-a trimis sa citesc articolele din ziare ca sa ma conving. Asa ca, este justificata reticenta oamenilor.

Iti 'tin pumnii'. Stiu ca faci un lucru deosebit. Trebuie recastigata increderea pierduta. Trebuie dovedit ca se poate. Si ca se poate in siguranta!
  • 12. februára 2009 12:06:31 CET
    mai este o zi pana se incheie lista
    • 5 posts
    10. februára 2009 12:34:05 CET
    Aceasta petrecere se vrea a fi un model pentru sclavii romani cei neinitiati si cei care nu au apucat sa vada o adevarata petrecere sm
    aceasta petrecere se face pentru a ne cunoaste mai bine cei din comunitatea sm si sa ne autoeducam .. invatam fiecare unul de la celalat ce credem ca vrem si ce ne place
    in aceasta petrecere nu va exista nimic de genul orgie sexuala sau nimeni nu va fi dezbracat
    fiecare va avea tinuta obligatorie sm theme
    si cea mai frumoasa tinuta va fi premiata atat pentru sclavi cat si pentru stapane n
    cel mai bun sclav va fi premiat iar premiul cel mare va fi considerabil;)
    pentru mai multe detalii nu ezitati sa luati legatura cu mine
    Stapana Roberta
  • 9. februára 2009 14:01:43 CET
    mai sunt 4 zile
    asa ca grabiti-va
    • 7 posts
    5. februára 2009 11:56:49 CET
    Mai sunt 8 zile pana la incheierea listei
  • 30. januára 2009 17:01:52 CET
    Vreau sa anunt toti sclavii ca pana in 13 februarie se va face lista cu sclavii care vor sa vina la petrecere asa ca sclavii interesati luati legatura cu mine
    Stapana Roberta
  • 25. januára 2009 19:24:31 CET
    hello new czech Fetish Grand Prix Brno is at 28.2.09 more www.volny.cz/fgp/deutsch
  • 21. januára 2009 15:18:11 CET
    Acest anunt este si pentru stapanele care vor sa ni se alature:)
  • 18. januára 2009 21:36:10 CET
    te rog ia legatura cu mine prin privat message sau [email protected] mail nu fol messenger
  • 18. januára 2009 20:39:47 CET
    Numele meu este gabriel, orientarea sclav, sunt din Craiova,si imi doresc f. mult sa particip la aceasta petrecere sm.Sper sa imi permiteti sa vin.Cu supunere si respect, sclavul gabriel