24. augusta 2005 18:03:31 CEST
díky moc za zajímavý příspěvek
,i když mi trochu možná "bere iluze", těch už však stejně moc nemám. Ohledně bdsm orientace jsem takřka připraven na všechno (pomalu i na celoživotní celibát v tomto směru
). Ať už se člověk snaží o pozitivní myšlení ohledně své submisivní orientace v jakémkoliv směru (najdu si někoho stujcostuj - trpělivost a akčnost přináší ovoce nebo naopak: vždyť to ani nepotřebuju), naráží na problémy a čím více se o tuto oblast zajímá a poznává ji, tím více si uvědomuje, že usketčnit své erot. sny resp. realizovat uspokojivě svoji sexualitu není vůbec, ale vůbec jednoduchá záležitost a je to běh na dlouhou míli s nejistým koncem.
Přiznám se, že ohledně svojí sexuality si nejsem moc jistý.
Nikdy jsem nebyl v žádném 3 letém vztahu s vanilkou podobně jako Liina. Znám vlastně jen eskapády krátkodobějšího charakteru v řádu max. pár měsíců – v podstatě jen vanilkové nebo mírně v režii s/d, takže si rád poslechnu zkušenějšího, promiň mi ten výraz, ale jistě se neurazíš – úchyláka nebo úchylačky
Vše samozřejmě záleží na konkrétním individuu, na kolik je hluboce poznamenáno d/s, bdsm nebo SM. Určitá počáteční zamilovanost v Tebou popisovaném vztahu patrně odpadla a přišel trochu stereotypnější život, v němž už se na to počáteční okouzlení partnerem nedá tolik spoléhat a pokud on je 100% vanilkou, je dost pravděpodobné, že vznikne problém.
Možná to zní sobecky, ale do vanilkového vztahu půjdu, i když budu zároveň cítit, že potřebuji svoji sexualitu vybít i jiným způsobem, současně budu hledat i jiné zkušenosti a případnou realizací nepohrdnu, když má budoucí partneka na toto vůbec nebude. Ono je také rozdíl vztah a vybití chtíče.
to ostatní subíci:
Určitou naději zároveň skýtá to, že jistě ne každá žena je 100% vanilka nebo submisivně orientovaná (pidiminoritu domin teď nepočítám). K určité dominanci nebo provádění soft s/d praktik se dá část žen „vychovat“ (chceteli jinak "je možné jim k tomu "dát podnět a volnou ruku" ) k velké spokojenosti obou partnerů. Jen si myslím, že vybalit na ní na prvním nebo druhým rande všechno popravdě - mám ty a ty představy, jsem submisiv a masochista – nejvíc mě vzrušuje to a to, chodim chatovat a psát do fóra na domina.cz – je to nejhorší, co může sub udělat, žena pak k tobě už jen podvědomě přistupuje jako k problému, jemuž je lepší se vyhnout. Z vlastní zkušenosti vím, že se na to musí trpělivě a oklikou a nelze čekat žádné zázraky, že se z ní stane domina, ale nakonec jí může být na očích vidět vzrušení a vášeň, když se k ní chováš jako bohyňce a dá volný průchod svým dominantním vášním. V podstatě jsem se např. nesetkal s holkou, která by si očividně neužívala toho, že na svém klukovi může dlouho sedět a škádlit ho, obdobně většina z holek si ráda nechá laskat nožky (pokud tedy nejsou nepřekonatelně na těchto partiích lechtive:). Ovšem musí na to dozrát správný čas nebo situace.
Jak píše Asdareel – mi už jsme si tu v komunitě zvykli mluvit o úchylkách otevřeně a vlastně nás nic nemůže překvapit, ale v běžné populaci je d/s, bdsm nebo SM stále tabu – takže kolem tohoto radši chodit po špičkách, spíš to nenápadně realizovat a „přitvrďovat“ ve vanilkovém vztahu nebo eskapádě a nijak to raději ani nepojmenovávejme a pokuď nějaká zmínka, tak jen rafinovaná a jen tak mimochodem, aby nevzniklo rychlé podezření, že jsme snad nějaký velký uchýláci