20. augusta 2005 11:22:14 CEST
Tak třeba konkrétně u mně, co dělám pro změnu:
Rozhodně nepodávám inzeráty tady v seznamce, tak bláhový nejsem, když tu není ani vyhledávání podle měst, oblastí nebo hesel. Na takové inzeráty nikdo mužům neodpoví či pravděpodobnost je mizivá
Podávám inzeráty jinde, nejen na bdsm stránkách a nejsou to žádné přiblblé inzeráty typu: Absolutní mužská nula hledá svou paní, udělám všechno! a pak k tomu třeba dlouhý popis mých masturbačních fantazií. Na takový inzerát samozřejmě nikdo neodpoví max. tak domina, co chce zaplatit.
Občas mi nějaká žena nebo holka na moje inzeráty odpoví, ale většinou to vždy na něčem ztroskotá (nemyslí to až tak zcela vážně, bydlí moc daleko, očekává vpodstatě na něco jiného atd.)
Sám i odpovídám na inzeráty dom žen, velmi kultivovanou formou, ale většinou ani neodepíšou (95% případů) nebo si kladou pro mě prakticky nesplnitelné podmínky (zejména chtějí zaplatit nebo někoho, kdo bude finančně a matriálně dobře zajištěn, někoho staršího na trvalý vztah, někoho, kdo nemá žádný práh bolesti a ani trochu sebeúcty apod.)
Když vidím podle profilu té které ženy na zdejších stránkách, že má podobné s/d preference jako já a nebydlí-li zejména tak daleko, napíši dopis nebo mailík a představím se.
To co však dělám hlavně a jsem přesvědčen, že to je vpodstatě daleko nejschůdnější cesta jak si někoho na tyto hrátky najít, je hledání ve všedním životě mezi běžnými příslušnicemi něžného pohlaví a moji líbůstku ponyplay si vychutnám třeba na rokovým koncertě
a i holky si to užijou, i když nejsou žádný dominy a o s/d nebo SM nepadne ani zmínka pokud na to neuzraje ta správná doba nebo situace
Všechny tyhle snahy striktně odděluji od toho, co napíši ve fóru, kde chci věcně diskutovat. Na seznamování je chat, mail a chcete-li seznamka a ne fórum
jinak to ASDAREEL
- s tím pyjem to byla samozřejmě trochu nadsázka. To že muž přinese ženě obět se rozumí přeci samo sebou (to nic nemění na tom, že ho to víceméně baví či vzrušuje takovou obět přinášet)