24. januára 2008 11:31:35 CET
Asi jste to stále nepochopili, tak ještě jednou:
nejde o žebříček, i když ten se zdá taky zajímavej, protože co se staklo to, že se ocitla někde nahoře, aniž by si toho všimla, protože měla práci na svých stránkách- mimochodem- podívejte se na ně dnes a stále jí kdosi napadá počítač,asi opravdu nechápete, že tady jde o kriminalitu a ne o nějakej přiblblej žebříček. Já se vám snažím vysvětlit, že to zašlo příliš daleko a vůbec se jí nechce tahat se s někým po sioudech, ale je to její právo a já si myslím, že jedná správně, pokud se jí ztrácejí soukromá data a také se někdo pokusil jí napadnout konto, což se mu naštěstí nepovedlo, protože ho zrušila na radu policie, tak tady už jde opravdu jen o to, že víme, kdo to je a může to udělat z hloupý závisti třeba i vám.
Octore, tvá SS byla natolik opovážlivá, že jsem ji sem dát musela, protože jsem chtěla ukázat, jak dokážou být zlí lidi, kteří se motají do věcí, do kterých jim vůbec nic není a uznej, že se tě to vůbec netýká a nejvíc křičíš,
A ted´mi řekni tohle- PROČ si někdo myslí, že nikdo nepřijde na to, že spousta, velká většina těch nových nicků mají bud´stejnou adresu, nebo a je jich hodně, a nebo jsou vedeni na stránkách wikipedie, jestli ti to něco říká, a jestli ne, podívej se tam, většina z nich, tam má BAN.
Ptej se klidně dál, ale té ženě, jak jste tady, by jste se měli všichni ale zhluboka omluvit, protože jste jí tak narušili soukromí, že si to ani nedokážeš představit a podotýkám, že ona,NIKDY sou adresu neskrývala, nikdy neřekla, že by kdysi neměla víc nicků a nikdy neměla potřebu se tu k čemukoli vyjadřovat, dokud jí nezařčali po víc, jak půlročním vyhrožování na jejích stránkách vyhrožovat i tady a telefonáty a krádeží jejích osobních údajů, které, jak sám dobře víš, NIKDY neskrývala.
Máš tedy pocit, že tu všichni jsou čistí a ona je posedlá nějakým žebříčkem? Pleteš se chlapče. Takové osoby jsou tu dvě amůžu ti to dát písemně, už půl roku staré záznamy o tom, kdo si chodí hlasovat sám za sebe v noci, kdy tu skoro nikdo není a to, je základ všeho toho napadání. Dej mi mail a za 10 minut máš v mailu hromadu faktů., které ostatně dotyčná rychle smazala, jako i ostatní důkazy a Blanka není hloupá a věděla, že ji jednou napadne, nebo se o to pokusí. A měla pravdu- bohužel-jako vždy.
Není problém ti vše poslat
Ano, už je ticho, ale jsem tu já a já ji urážet nenechám nikým, natož někým, kdo vůbec neví, která bije.
Lady Sirael