Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 24. januára 2008 15:51:55 CET
    stale sa neviem rozhodnut ci chces svojimi prispevkami sombse pomoct alebo poskodit?
    Ale s kadzym nicnehovoriacim prispevkom sa priklanam skor ku tomu ze jej chces poskodit.
  • 24. januára 2008 15:48:59 CET
    este viac tych nic nedokazujucich bludov prosim...stale cakam na tie dokazy...takychto dialogov ma kazda Dama na tejto stranke plne vedro...
  • 24. januára 2008 15:44:54 CET
    Anonym-??? jak mužeš na domina.sk psat svou obhajobu jako MariaSara ??? ty už opravdu nevíš ?? coby .. použít svůj nick ?? jak ubohé ( jo a neříkej že ten nick MariaSara - není tvůj ) ty bílá lilie - se může???

Sombsa-Anonym:Až se představíš,můžeme si o tom promluvit,ale nemám to zapotřebí,proč ty jsi tady anonymně,kdo jsi?

Peta:-jsem rad ze jste prvni ma krasna madam ..zaslouzite si to....blahopreji nozicky libam

Anonym-UBOHOST - vyzadovat si od otroku at pro tebe hlasuji !! ale ty uz se nezmenis - jo a muzes to zase vymazat !!

Oozzii-Madam.Já ted´ koukal,jak prý si sama píšete vzkazy...No,nestačím se divit, co všechno nestíháte.Zavolám,až se vrátím, a něco pro Vás mám, budete mít radost.

Sombsa-OozziiMTo víš,znáš mě,já toho stíhám :))

Sombsa-Peta: No ,jestli hlasuješ také,tak i díky tobě.

Anonym:-UBOHOST - vyzadovat si od otroku at pro tebe hlasuji !! ale ty uz se nezmenis - jo a muzes to zase vymazat !!

Peta-dobry vecer madam uz jsem tu dlouho nebyl .ale porad na vas myslim..skoda ze mne nevezmete do vasich sluzeb...

. PRO SOMBSA : JSI ZOUFALA A SAMA VIS JAK DOKONALA TY JSI
    • 2 posts
    24. januára 2008 15:38:18 CET
    fattum - 21.01.2008@ 23. 10
    udělej si ještě vice nicku
    makej - makej at seš na 1. místě ( je to fuška posílat si body - co ?? )
    MadamSombsa - 21.01.2008 @ 23:23
    RE: udělej si ještě vice nicku
    za prve to nemam za potřebí ty hvězdo a za druhý bud velmi pozorná a čti forum, dozvíš se o sobě zajímavý věci
    fattum - 22.01.2008 @ 13:59
    RE: RE: udělej si ještě vice nicku
    pravě že ho čtu a jsem moc ráda že s tebou nekamarádím - jsi obyčejná nula - čístá jako lilie ( a to jsem teď ty kytky urazila ) NEBOJ - ty se ještě budeš mooooooc divit ( hlavně si nebuď v ničem jistá ) a pozdravuj MariuSaru !!!
  • 24. januára 2008 14:43:08 CET
    Prosim zmaz vsetky fora ktorych zakladom je lan tato zabomysia vojna a vycisti ostatne od prispevkov ktore sa tejto vojny tykaju.
    Taketo vojny aj ked sa netykaju servru domina ho mozu uplne znicit a to by bola skoda.
  • 24. januára 2008 14:40:48 CET
    len tu stekas, vykrikujes ako tu vsetci blizia Sombse.
    Ale pozrime sa ako to cele zacalo nejaky "KovbojKarlos" tu zalozil forum v ktorom vsetkych obvinil ze nadrziasvaju nejakym dominan z rebricku a davaju im hlasy vzy ked ich sombsa zacne dobiehat.
    Proti tomu forumu zacalo ine forum v ktorom bola sombsa napadnuta z toho ze ukradla nejake fotky.
    V tapati vzniklo forum kde sa zacala sombsa obhajovat.
    A teraz sa uz navazate aj do fora ktore je implicitne urcene na to aby informovalo o novinkach co boli na tejto stranke urobene a kde si uzivatelia mozu napisat co by sa im na strankach pacilo.
    Nebudem sa pozastavovat nad tym kto ma kolko nickov to je v druhorade, ale skor mi vadi to ze na stranke ktora bola pomerne oblubenym zdrojom informacii a miestom kde si mohli ludia vymenit nazory sa stalo miesto kde sa ludia vadia o tom ci je sombsa dobra alebo zla, to aka je je vecou ludi co sa o nu zaujimaju ale pochybujem ze cca 29000 uzivatelov ma o nu zaujem, svojimi vylevmi nicite tuto stranku a ked sa proti tomu brania ludia ktorym na tejto stranke aspon trosku zalezi nazyvate ich hlupakmi a podobne.
    Co sa tyka IP je sice fakt ze IP sa da utajit cez rozne anonymizacne servre, ale pokial majitel stranky napise na tieto servre a poziada ich o spolupracu lebo cez nich bol urobeny utok na jeho stranku tak spravci anonymizeru mu podaju informaciu kto to bol z akeho IP, takze nejake anonymizeri moc nepomahaju.
    Co sa tyka policie, je mi velmi podozrive ze sa policia zaobera ukradnutymi fotkami, taktiez sa policia nebude zaoberat vykradnutym pocitacom pokial v nom niesu informacie ktore mozu byt zneuzite.
    Dalsia vec, ked sa sombsa dala na tuto drahu mala pocitat ze sa stane cielom utokov ci uz ohrdnutych subikov alebo konkurencie, kedze sa teraz stazuje ze jej vykradli pocitac tak ocividne to podcenila, tekze ako mozes napisat ze ma vzdy pravdu?
    A nakoniec ber to tak ze cela tato debata nezaujima 98% navstevnikov tohoto servra.
    Tak preco sa snazite im zneprijemnit den?
    Vsetko co sa tu pise ci uz proti sombse alebo pre nu jej v konecnom dosledku POHORSUJE!
    TAK UZ SA NA TO PROSIM VYKASLITE A NEPISTE TU NIC NA TUTO TEMU
    • 2 posts
    24. januára 2008 14:12:43 CET
    takze ty nas napadt neustale mozes a vyhrazat sa a urazat nas ale my sa nesmieme branit?
    Pod tymi vlastnymi priestormi Somby mas na mysli Gay SM club Alcatraz ktoreho fotky ma na strankach? Jasne, teraz sa dozvieme ze to jej tam dal niekto iny.
    Ked je taka uzasna a vyhladavana domina preco uz davno nema vlastne strany na svojej domene a miesto toho pouziva vselijake pochybne freeweby?
    Ked jej niekto udajne prezmazal stranky a ona ma IP adresy utocnika preco sa nespytala aj miestneho admina ci jej na ucet nepristupila ina IP adresa ako je ta jej?
    Ze si niekto prenajima muciaren na tom nevidim nic zle predsa len je to investicia v rade niekolkych desiatok tisic.
    A ked uz tak utocite na PaniKaterinu, neboli ste to nakoniec vy kto sa jej snazil v poslednej dobe niekolko krat zmenit technickeho spravcu na domene a tak tuto domenu ovladnut?
  • 24. januára 2008 14:06:28 CET
    uz priblizne tyzden sa tu ty aj sombsa vyhrazate ze dokazy su a budu zverejnene...ale zatial je to len trapne bububu ktoreho sa nik neboji...ani nejde o to ci sa treba bat, väcsina z nas povazuje medzitym tuto debatu za trapnu a nezmyselnu. ak ma niekto problem s urcitym uzivatelom nech si to riesi s nim osobne a prestane do toho zatahovat tych par tisic ludi tu ci na inych strankach...

takze bud hodite konecne tie slubovane dokazy alebo s tym jednoducho tu prestante, vasu doveryhodnost si opakovynm vypisovanim nenapravite...
  • 24. januára 2008 14:04:41 CET
    tak za to dopoledne, jsou na světě další a pro někoho VELMI nepříjemná fakta. A už mi dej pokoj ano?
  • 24. januára 2008 14:01:00 CET
    včas se to dozvíš, možná ještě dnes, ale jestli už toho nenecháte, urážení jak Sombsy, tak mě, tak si přečteš mnohem zajímavější věci, než kdo za ní stojí.

A ještě něco.
    At´si dominy budují studia a pronajímají Trautemberka, když nemají jinou možnost, ona své vlasní prostory nepotřebuje, víš proč? Za prvé proto, že má skvělé prostory a na rozdíl od ostatních má přátele, kteří jí dovolí dělat svou práci a za druhé, a to je právě to, co štve paní Kateřinu- má je zadarmo.
    Řekni mi jeden jediný důvod, proč by si zřizovala vlastní?

Má všechno, co potřebuje, až jí trochu závidím

Stačí?

A ty dominy, možná by ses opravdu divila, ale já jmenovat nebudu, protože to je jejich věc a když budou chtít, samy se ozvou.

Jenže problém je to, že jim vadí, jak do každého rejpete a napadáte z nesmyslů, místo aby jste se podívali kolem sebe, kdo už tady byl jmenován a ověřili si FAKTA, tak se nezmůžete na nic jiného, že mě už taky napad´áte, ale já se bavím dobře, Blanka mi to říkala, že to tak bude,nevš´ěřila jsem jí a myslela si naivně, že jsou tu rozumní lidé, ale jste všichni tak závistiví, přesně, jak to řekla.
    Hergot ta holka má vždycky pravdu,co ty na to?
    • 2 posts
    24. januára 2008 13:48:14 CET
    Zaujimali by ma mena tych vazenych domin a subikov, kludne do posty :-)
  • 24. januára 2008 13:46:36 CET
    aaaa tie vsetky su castou tych 111 nickov ktore operuju z jej IP? tomu vravim doveryhodne referencie...
    • 2 posts
    24. januára 2008 13:44:51 CET
    Za prve, z ničeho jsem vás nenapadla, jen jste napsala , ze i na anglickém foru si Sombsa udělala ostudu.

Jistě ale nevíte, že spousta velmi vážených domin a subiku z její strany, ji podporuje, a nejen to.

Stačí vám to?

L.S.
  • 24. januára 2008 13:30:41 CET
    hm, pri tom pocte navstevnikov nasa mila madam asi nema studio ale skor noclaharen...ved za tolko navstevnikov by sa nemuselo hanbit ani "slavne" OWK...ale ostatne aj to je len podvod ako aj nasa mila madam
    • 2 posts
    24. januára 2008 13:24:50 CET
    Mozete mi oznamit aku udajnu lez som tu zverejnila?
    A znovu na upresnenie, nie som adminom tejto stranky, som osobou ktora jej poskytuje hostingove sluzby ale vdaka k tomu ma logicky pristup k jej databazam. A aby ste ma neobvinili z nejakeho nekaleho konania voci domina.sk tak tento pristup mam POVOLENY majitelmi a adminmi tejto stranky.
    Celkovo ale nevidim dovod preco by som sa mala nechat urazat nejakou kvazi dominou co ani nema vlastne studio ale stale sa tu vytahuje svojou uspesnostou.
  • 24. januára 2008 12:27:47 CET
  • 24. januára 2008 11:42:05 CET
    Si slaboduchá,nechápavá,ignorantská,drzá,vtieravá,bez hamby,zakomplexovaná alebo Ti úplne preskočilo????????
    Stále nechápeš,že všetkých otravuješ???
  • 24. januára 2008 11:31:35 CET
    Asi jste to stále nepochopili, tak ještě jednou:

nejde o žebříček, i když ten se zdá taky zajímavej, protože co se staklo to, že se ocitla někde nahoře, aniž by si toho všimla, protože měla práci na svých stránkách- mimochodem- podívejte se na ně dnes a stále jí kdosi napadá počítač,asi opravdu nechápete, že tady jde o kriminalitu a ne o nějakej přiblblej žebříček. Já se vám snažím vysvětlit, že to zašlo příliš daleko a vůbec se jí nechce tahat se s někým po sioudech, ale je to její právo a já si myslím, že jedná správně, pokud se jí ztrácejí soukromá data a také se někdo pokusil jí napadnout konto, což se mu naštěstí nepovedlo, protože ho zrušila na radu policie, tak tady už jde opravdu jen o to, že víme, kdo to je a může to udělat z hloupý závisti třeba i vám.
    Octore, tvá SS byla natolik opovážlivá, že jsem ji sem dát musela, protože jsem chtěla ukázat, jak dokážou být zlí lidi, kteří se motají do věcí, do kterých jim vůbec nic není a uznej, že se tě to vůbec netýká a nejvíc křičíš,

A ted´mi řekni tohle- PROČ si někdo myslí, že nikdo nepřijde na to, že spousta, velká většina těch nových nicků mají bud´stejnou adresu, nebo a je jich hodně, a nebo jsou vedeni na stránkách wikipedie, jestli ti to něco říká, a jestli ne, podívej se tam, většina z nich, tam má BAN.
    Ptej se klidně dál, ale té ženě, jak jste tady, by jste se měli všichni ale zhluboka omluvit, protože jste jí tak narušili soukromí, že si to ani nedokážeš představit a podotýkám, že ona,NIKDY sou adresu neskrývala, nikdy neřekla, že by kdysi neměla víc nicků a nikdy neměla potřebu se tu k čemukoli vyjadřovat, dokud jí nezařčali po víc, jak půlročním vyhrožování na jejích stránkách vyhrožovat i tady a telefonáty a krádeží jejích osobních údajů, které, jak sám dobře víš, NIKDY neskrývala.

Máš tedy pocit, že tu všichni jsou čistí a ona je posedlá nějakým žebříčkem? Pleteš se chlapče. Takové osoby jsou tu dvě amůžu ti to dát písemně, už půl roku staré záznamy o tom, kdo si chodí hlasovat sám za sebe v noci, kdy tu skoro nikdo není a to, je základ všeho toho napadání. Dej mi mail a za 10 minut máš v mailu hromadu faktů., které ostatně dotyčná rychle smazala, jako i ostatní důkazy a Blanka není hloupá a věděla, že ji jednou napadne, nebo se o to pokusí. A měla pravdu- bohužel-jako vždy.

Není problém ti vše poslat

Ano, už je ticho, ale jsem tu já a já ji urážet nenechám nikým, natož někým, kdo vůbec neví, která bije.
    Lady Sirael
    • 5 posts
    24. januára 2008 10:42:14 CET
    No nebolo by najlepšie zrušiť celý rebríček domin, nech tu nevznikajú žabomyšie vojny? Len tu idú hádky o tom,ktorá domina ako podvadza.A zmysel tejto stránky ide niekam do ......
    Lady Sirael ...malá poznámočka - Nenufer má vela reálnych priateľov.
  • 24. januára 2008 10:36:09 CET
    Neviem,ako Ti to mám ešte jasnejšie napísať,ako som napísal do SS,ktoré si vyhodila von,čo sa nerobí,mne to ale vôbec nevadí.Sombsa je už ticho,a Ty stále vypisuješ tie svoje nezmysly.Nechceme vás tu s takými somarinami,vôbec nás nezaujímate,nikto o vás nestojí!!!!!!!!!!!Dajte už pokoj.
  • 24. januára 2008 10:05:20 CET
    Samozřejmě, jediná vaše argumentace je IP adresa, není to trochu otřepaný?

Není snad pravda, že taková adresa se dá skrýt a když na to přijde, tak by to Blanka klidně mohla udělat, a vy si opravdu myslíte, že má co skrývat?

Dobře, jak jsem už napsala, dočkají se ti, jichž se to týká a já vám sem nebo na nějaký mail, jestli ho máte, pošlu nicky, které existují jen na těchto stránkách a nejvíc křičí, a vy jim nejvíc přizvukujete,a další a další věci,.

Sombsa už se k tomu nehodlá vyjadřovat, protože je to tak ubohé, co jste z ní na těchto stránkách udělali, místo aby jste se věnovali podvodům, které se tu dějí, tak ji ukamenujete?

Jasně, to je jednodušší a mimochodem, vy nemáte žádné přátele, u kterých by jste třeba dva tři dny zůstal a použil jejich počítač?

To je smutné, ale nijak mě tím podezíráním neurazíte, protože jste znovu ukázal, že nejste natolik inteligentní, aby jste si dal dohromady 1+1 a to samé vy ostatní, co reagujete na všechno, co kdo o Sombse napíše, nechte si své výlevy a podezření pro sebe, protože jediné, co máte, je zodpovědnost, že to došlo tak daleko, že ji sprostě okrádají a vy se tomu smějete a napadáte každého, kdo se jí zastane.

Nenufer,

jen jednu větu, vše jsem celou noc pozorně sledovala a četla a také koukala, kdo tu je, či není,ale to vynechme. Vy, která jste prý taky adminem, neměla by jste si prověřit někoho jiného, než někoho napadnete ze lži? Vy také máte jen internetové přátele?

To je smutné

Lady Sirael
    • 2 posts
    24. januára 2008 9:22:33 CET
    LadySirael ide s tej istej ip ako MadamSombsa takze tolko

zjavne je to clovek ktory si mysli ze je cez internet nevystopovatelny ...
    • 2 posts
    24. januára 2008 9:22:16 CET
    Pod tymi americkymi priatelmi myslis niekoho kto udajne byva v Amerike ale pouziva tu istu IP adresu ako Somba?
  • 24. januára 2008 8:23:41 CET
    Možná by bylo dobré vzít v úvahu, že sem chodí i lidé, kteří se o nějaká hlasování vůbec, naprosto a ani omylem nezajímají, a nezaplevelovat svými, problémy fóra, která tu nejsou od toho.
    Vyřizujte si spolu účty, hrozte si, nadávejte si, klidně se třeba podřežte kvůli vaším anketám, ale pouze v diskusních vláknech, která jste si k tomu založili. Už teď jich máte víc než dost a tohle věru není určeno pro vás.
  • 24. januára 2008 4:07:44 CET
    From: octor

Time:
    24.01.2008 @ 00:39
    Subject: Počúvaj Ty zakomlexovaná krava,vykašli sa už na DOMINU.sk

Načisto Ti preskakuje,aj Tvojim kamarátkam.ZMIZNITE medzi hovna.Ešte aj tak neviem,či to vôbec pochopíš???!!!

OCTOR

A TY PRASE SLOVENSKÝ,JESTLI SI MYSLÍŠ.ŽE BUDUŠ NĚKOHO NAPADAT, TAK SI TO ROZMYSLI, JÁ UŽ SI TAKOVÝ,JAKO TY POHLÍDÁM,TA HOLKA ZA NIC NEMŮŽE A VY JI JEN SRÁŽÍTE K ZEMI

- KOUKNI SE RADĚJI
    I PO TĚCH, KDO TU MUSÍ VYSEDÁVAT, ABY NEBYLA OSTUDA, ŽE JE NA KONCI ŽEBŘÍČKU.

TAKOVÍ,JAKO TY, A TY DVĚ SLEPICE,CO NEMAJÍ NIC NA PRÁCI, JEN UBLIŽUJETE, NESTYDÍŠ SE TROCHU? NE, TY JSI OMEZENEJ A ZŘEJMĚ HODNĚ MÁLO VZDĚLANEJ ČLOVĚK.
    DIVÍM SE BLANCE, ŽE JE TAK KLIDNÁ, JÁ BYCH TI ROZKOPLA HUBU A BUDE TU JEŠTĚ HŮŘ, JESTLI JÍ NENECHÁTE VŠICHNI NAPOKOJI,TO SI PAMATUJ!!!

TO SE DO TOHO VLOŽÍM POŘÁDNĚ A NE JEN JÁ

Shotgún

Zatímco všichni s čistou duší spali , a zdá se, že kromě nás, nikoho nezejímalo, jak moc je dáma v čele žebříčku známá a uznávaná na celém světě, že i američané, kreří noc neměli ,by měli hlasovat, jak o život, tak madam odešla včera večer a měla 3650 hlasů. Celý den strávila tady a večer, ve 21.45 dostala poslední a měla 3882, které má do této chvíle, co tohle píši.

Sombsa měla včera 3450 a dnes v noci dostala 10 ode mne a zbytek a to i přes noc od ostatních,

Zajímalo by mé, kolik bodů zvládne madam za dnešní den.

Vás ale tahle věc, která se týká stránek nezajímá, že?
    Jen to, kolik má kdo nicků, jak ho urazit a zostudit- to je náplň admina?

LadySirael