Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 12. augusta 2011 19:49:57 CEST
    preco mi ukaze fotku(foto mesiaca)ja ju okomentujem a komentar sa zobrazi pri uplne inej fotke?potom tu vyzeram ako uplny trapos.
  • 11. augusta 2011 22:48:35 CEST
    Kde si??? Chapem, ze je dovolenkove obdobie.
  • 11. augusta 2011 18:20:40 CEST
    neviete niekto preco mam taky pocit,ze niekto je napichnuty na mojom konte?alebo naozaj je problemom pripojenie cez tel a niektore ukony robi inak ako computer.
    • 1 posts
    7. augusta 2011 23:45:55 CEST
    Za malo... Suhlas, poriadne premazanie by bodlo. Rovnako ako obsirenjsie vysvetlenie toho co sa deje a diat bude - pre neslovensku cast webu. Ak by bola potreba pomoct s anglictinou tak staci povedat.

Poznamka bokom: ban tomu administration exotovi by tiez bol pekny bonus.
    • 5 posts
    7. augusta 2011 7:43:57 CEST
    Vdaka za info. som to vyskusal a po otvoreni fora asi 2 sekundy nato ma to hodilo niekam prec . Urcite sa stym niekto hral .Treba lo by to vymazat
    • 1 posts
    6. augusta 2011 23:30:01 CEST
    Jedna drobnost, tyka sa hlavne anglickej sekcie. Ta sa citi dost zanedbana, nakolko nemaju ziadne informacie o zmenach na stranke, overovani albumov a podobne.

Aktualne tam spamuju dvaja uzivatelia, jeden sa vyplakava po albumoch a zaklada thread za threadom o nich.

Druhy ma nick "Administration", vydava sa za admina a tvrdi, ze tato stranka sa bude rusit a presuva sa na inu. Ak otvorite vlakno kde je link na stranku ktoru tento uzivatel propaguje, automaticky to po par sekundach na nu presmeruje. Cucham cucham nekale praktiky typu podvod, virus a podobne.

Len aby ste boli v obraze...
    • 5 posts
    3. augusta 2011 21:08:59 CEST
    Ak si na uvodnej stranke posunies okno dole uvidis ze majitel Stranky ma snahu to zmenit. predpokladam ze s casovych dovodov to nejde tak rychlo .
  • 3. augusta 2011 18:16:28 CEST
    este aj mam taku drobnost.je tu dost uzivatelov,ktory sa uz neprhlasili par rokov.malo by sa to aktualizovat a ucastnika,ktory sa priebehu roka ani raz neprihlasi zrusit jeho konto
  • 3. augusta 2011 18:07:07 CEST
    Dakujem za reakciu. Aj ked je stranka robena na baze dobrovolnosti, tak to este neznamena, ze musi byt permanentne zanedbavana.
    Myslim, ze by pre uzivatelov bolo lepsie ak by sa majitel pokusil stranku predat niekomu, kto by sa o nu staral a tiez by si dokazal zabezpecit financie z jej navstevnosti.
    • 5 posts
    1. augusta 2011 18:56:10 CEST
    Niesom admin ale citam prispevky a bolo to tu viackrat spomenute. Za 1,je to robene na dobrovolnej baze teda ak je cas clovek sa tomu venuje. Za 2, nikto zato neplati ani cent .za 3 ty by si sa tomu venoval cely den ak vies ze to nebudes mat zaplatene a vzdy sa najde niekto kto ti to aj tak ofrfle ?
  • 1. augusta 2011 0:07:06 CEST
    Preco ma tato stranka dlhodobo taku zlu kvalitu prevedenia?
  • 31. júla 2011 18:24:19 CEST
    uz by mohli spravit aj mobilnu verziu,lebo sa mi tu tazko orientuje,kedze som tu prostrednictvom tel.potom to tak aj vyzera.
  • 29. júla 2011 23:31:46 CEST
    Ověřování nerozumím. Ale nebojte, přibližně za měsíc se fotky objeví...
  • 29. júla 2011 16:44:06 CEST
    Naco pridavate Albumy, ked fotky nikto neoveruje? Otrasne...
  • 14. júla 2011 19:05:21 CEST
    len zatial,,,,kým nezistíme kde si :-)))
  • 6. júla 2011 13:49:59 CEST
    nejak je tu málo ľudí zatiaľ
  • 3. júla 2011 12:04:04 CEST
    test po premigrovani domeny
  • 2. júla 2011 17:30:54 CEST
    test po odstraneni zavislosti na hostname serveru
  • 8. júna 2011 1:58:29 CEST
    aha.. to som si nevsimol. tak toto som mal na mysli, ale ku vsetkym profilom, nie len priatelov/ignore
    kedze zrovna k priatelom si toho moc pisat nemusim, ale k niektorym ostatnym by sa obcas hodilo..
  • 8. júna 2011 0:11:21 CEST
    osobne poznamky ku profilom mas v zozname priatelov a aj v ignore liste :-) ale ak myslis komentare k profilom, tak ako tak sledujem invektivy medzi ludmi na forach tak mi to nepride zrovna ako rozumny napad.
  • 7. júna 2011 23:50:51 CEST
    este ma napadla taka drobna vychytavka, ktoru by mozno ani nebolo tazke implementovat.. osobne poznamky k profilom
  • 5. júna 2011 0:30:23 CEST
    admin kuda behas na zoznamke sa pisu spravy nie inzerat
  • 3. júna 2011 23:25:58 CEST
    jasne.. chapem, dik
  • 3. júna 2011 21:04:58 CEST
    toto zatial este nieje v rieseni, prvorada je funkcnost na tejto urovni a prenos dat do novej verzie, potom sa budu riesit vylepsenia a samozrejme aj bezpecnostne odhlasenie, ale vidim to tak ze bude moznost byt prihlaseny trvale. A bude na kazdom uzivatelovi ci si tu funkciu zaskrtne alebo nie.
  • 3. júna 2011 0:10:45 CEST
    ako je v novej verzii planovane automaticke odhlasovanie? bude mozne zostat prihlaseny trvalo?