Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 3. decembra 2007 0:09:18 CET
    uz zas sa pisem pripomienku, Ty uz ma asi nebudes mat rad, ale prave som si trosku editoval a doplnal profil a zistil som ze medzi zamestnaniami chyba dochodca a tak si v podstate nemozem dovyplnat profil ;-)
  • 2. decembra 2007 18:29:30 CET
    Suhlasim s Leonom, urobit zalozku oblubene fora by bolo myslim velmi vhodne.
    Taktiez by mozno nebolo zle dat moznost do prispevku pridat aktivny link na ine forum na tomto servri, tato funkcia by sa dala vyuzivat na to aby ludia mohli popri rozhovore odkazat na nejake ine forum kde sa o veci hovori podrobnejsie, a taktiez by sa to dalo vyuzivat na to aby off topic "vykriky do tmy" vo forach boli upozornene kam to patri.

PS: tu ma napada taka skodoradostna hlupost ze by pripadne sa dalo odkazat na velky obrazok zadku aby sme mohli niektorych ludi poslat na patricne miesta ;-)))
    • 13 posts
    26. novembra 2007 8:43:26 CET
    nešlo by urobiť to, aby sa dali fóra označiť ako obľúbené a urobiť záložku obľúbené, na ktorú keď kliknem, objavia sa len tie. Tak to beží na Lopuch.cz aj na www.nyx.cz
  • 24. novembra 2007 10:04:12 CET
    Jelikož mi tety z alt.com připadají velice odpudivé a pruh s nimi zabíral na notebooku v 800x600 příliš mnoho místa, aplikoval jsem do klientského css pravidlo .my_banner_class { display: none; }
  • 23. novembra 2007 0:15:39 CET
    Jo, to se to ale nerefrešne, to už je to prostě jinde.
    Obyčejně se to stane, jak jsem napsal, popřípadě ještě tehdy, mím-li nastavené automatické obnovování stránky po nějakém intervalu - to už je můj problém
    Ale jinak je obvyklé po akcích spojených s přenosem v post-params přesměrovat někam jinam, v tomhle případě na výpis fóra
    • 2 posts
    22. novembra 2007 23:45:19 CET
    ja soms a prave z tohto dovodu naucila miesto refreshu tu pouzivat zalozku domov :-) tak sa mi to refreshne bez obavy z odoslania duplicity
  • 22. novembra 2007 23:28:21 CET
    protože už jsem se na to sám párkrát nachytal a dost mi to vadí, je provedení přesměrování po každým postu. Ponivač když vrazim příspěvek, dělám něco jinýho, pak se sem vrátim a refreshuju, abych se mrk na reakce, fláknu ho tam znova.
    Vim, že by prohlížeč měl varovat před odesláním dat v POST při refreshi, ale taková opera to nedělá.
  • 22. novembra 2007 21:38:38 CET
    a este jedna drobnost, preco pises na slovenskom fore nadpisy v anglictine? Vacsina ludi chodi prave na slovenske forum preto ze nevladne anglictinou dostatocne aby mohli fungovat na anglickej casti tejto stranky.
  • 22. novembra 2007 21:36:35 CET
    suhlasim s absolutnou slobodou slova, lenze mnoho ludi si mysli ze sloboda slova je o tom ze mozu pisat svoje vylevy kde sa im len chce, prave off topic prispevky umrtvia cele forum ktore potom zapadne do zabudnutie a potom po nejakom case ta tema niekoho napadne ale nepise do toho stareho fora ale otvori si nove.
    Ale fajn ked teda nemazat prispevky tak ich trebars oznacit ako off topic s tym ze pri navsteve fora bude vypisany tam kde bol napisany ale precitat sa bude dat az po kliknuti na nejaku rozbalovaciu sipku, cize kto bude chciet zistit co nejaky debil napisal bude si to moct precitat ale ostatnych to nebude zatazovat.
    Ono je fakt ze mazanie prispevkov sa da zneuzit, ale tak isto sa da zneuzit spamovanie fora, taktiez by som asi zaviedol pravidlo ze oznacenie prispevku za off topic by uzivatelovi co ho napisal odobralo bod ktory za prispevok dostal a este by ho to pokutovalo dalsim minusovim bodom, to by mohlo prispiet ku tomu aby mal bodovy system nejaku hodnotu.
    • 2 posts
    22. novembra 2007 17:26:15 CET
    takze co sa tyka moderovania for tak, hlavna a jedina myslienka je absolutna sloboda slova (absolutne), co znamena, ze trebalo veeela presviedcania aby clovek mohol vobec zmazat svoj vlastny prispevok (ked raz nieco vypustite z ust tiez to nevcucnete naspet)

nakoniec moderatorstvo for bolo prislubene nenufer co aj dostane len teraz som uprostred nieco ineho ale bude

co sa tyka vasich navrhov, no nieje to zle, ale ani velmi dobre, lebo ta hlavna myslienka by sa vytratila ak by zakladatel fora absolutisticky rozhodoval co a ako bude

a co sa tyka nevhodnych prispevkov vsetci viete ako sa nam tu vyprofilovali uzivatelia, koho prispevok sa vobec oplati citat a kto je standardna polozka v ignore liste.
    ak by to bolo moderovane tak nikdy by sa to tak nevyprofilovalo...
    porozmyslajte nad tym ...
  • 22. novembra 2007 13:11:21 CET
    To by nebyla špatná vlastnost. Taky by moh vlastník fóra fórum smazat a upravit popis.
    Při smazání příspěvku by se tam mohlo zjevit oznámení. Já to ve svym projektu řešim tak, že existují oprávnění úpravy/smazání cizího postu, taková úprava je notifikována u výpisu postu (kdo kdy proved, volitelně proč) při výskytu smazáných postů v threadu je možnost zobrazit i informace o smazaných postech. Ty práva se určujou ke každý diskusi podle toho, k čemu se vytvořila (článek, atd), jaký má ten uživatel práva k webu ... No je to děsně složitý. Ale zas to bude dost dobrý, počítám.
  • mia
    22. novembra 2007 9:02:41 CET
    ak som prihlasena,tak mi nezobrazi novu spravu,ale vzdy sa musim znovu odhlasit a prihlasit aby mi naskocili nove spravy!nechapem...
  • 22. novembra 2007 1:01:21 CET
    bol by velky problem naprogramovat forum tak aby jeho zakladatel mal moznosti jeho administracie aspon na takej urovni ze by mohol vymazavat off topic prispevky???
  • 21. novembra 2007 16:54:32 CET
    nerozumiem sa do toho pocitacoveho jazyka, co tu teraz vediete, ale mam takyto problem: ked si precitam PM cez wap, neulozi sa mi do historie precitanych PMiek....ale len sem-tam.
  • 16. novembra 2007 20:05:39 CET
    Promiň, že zmizel iframe jsem přehlíd. Gratuluju.
    Mám určitou představu, jak se ten kód vyvíjí, nabaluje, zamotává a bytní. Proto taky neřikám refaktorovat, ale přepsat. Vod začátku. Pěknej návrh, model a pak implementace. Takže odshora dolu, ne naopak. Vim, že to je piplajda a dlouho nevidíš žádný výsledky, ale stojí to za to. Zkusil jsem obojí, nedá se to srovnat.
    • 2 posts
    16. novembra 2007 19:27:08 CET
    sMALLsLAVE:
    iframe tu uz nieje a co sa tyka toho ostatneho to bohuzial nieje mozne z toho dovodu ze to nieje uceleny projekt to znamena ze neexistuje dopredu hotovy koncept co tu bude alebo nejaka predloha ... vsetko su to moje napady a podnety od uzivatelov
  • 16. novembra 2007 19:04:47 CET
    Spíš přepsat celý ne? A pěkně PHP 5, dobře navržený třídy, validní xhtml, rozvržení stylovejma předpisama, žádnej tabulkovej layout, žádný iframes. Neni to skvělá představička? Potíš se, Shotgune?
    • 2 posts
    16. novembra 2007 17:17:44 CET
    nenufer: prekopavame ? ako to myslis ?
    • 2 posts
    16. novembra 2007 17:01:37 CET
    vy prekopavate programovanie tejto stranky?
    • 2 posts
    16. novembra 2007 14:51:23 CET
    pre vsetkych diskutujucich zamyslite sa nad nadpisom a pozrite sa co sa pecie v nasej software-ovej kuchyni http://www.domina.sk/wysiwyg_test.html
  • 16. novembra 2007 14:17:06 CET
    Ano, to jsem psal ve svém předposledním příspěvku. Sám nepostupuju jinak. Když vidim ,že příjemce mé zprávy byl přihlášen po jejím odeslání, považuji ji za přečtenou a chápu, že příjemce buď neodpověděl zatím, nebo tak nehodlá učinit. Pak je tu možnost, že ji nezobrazil, protože to neumí nebo zprávy nečte. Pak to není nikdo, od koho bych chtěl odpověď dostat.
    Měl jsem dojem, že bylo patrné, že se k podobným potvrzováním stavím vlažně. Znovu si dovolím vyjádřit znepokojení nad tím, že je zde zvykem reagovat pouze na příspěvky na konci fóra.
    • 13 posts
    16. novembra 2007 6:28:32 CET
    Myslím, že pokud by někdo dostal několik upozornění, že je umístěn do ignorace, mělo by to jediný efekt, prostě by si změnil nick a jel by dál :-)
    sMALLsLAVE
    Kontrola, zda někdo četl mou poštu sice není, ale je možnost se podívat, kdy ten, komu jsme napsali byl naposledy připojen. A pokud zde byl v době mezi odesláním pošty a naší "kontrolou"...a my nemáme odpověď-pak onen člověk poštu a)četl a nehodlá reagovat...b)poštu rovnou smazal a nehodlá reagovat ...c)jsme v ignoraci.

A tak si myslím, že taková upozorňování, že jsem v ignoraci nebo zda někdo druhý četl, co jsem mu psala jsou zbytečná :-)
  • 14. novembra 2007 23:56:39 CET
    este by sa mozno dalo nastavit v profile ci ma alebo nema posielat uzivatelovi ktory bol pridany do ignore listu spravu o tom :-) mozno keby prislo par sexualnym loudilom za den 30 PM o tom ze boli pridany do ignore listu by ich to trklo a porozmyslali by nad svojim prejavom :-) ale samozrejme ako vsetko da sa to zneuzit :-(
  • 14. novembra 2007 22:51:51 CET
    Jo. Rozumim ti. Ale vlastnost ignore list spočívající v tom, že se ignorovaný nedozví o tom, že je ignorujícím ignorován, považuji za dost důležitou. Mno, asi by bylo představitelný, že by sis moh nastavit před odesláním zprávy, že chceš obdržet informaci o tom, že to adresát zobrazil (vidiš, ani tohle neznamená, že čet). Rozhraní by bylo stejný, jako tomu je u majlů. Ale podotýkám, že třeba mně by bylo použití takový fitury dost proti naturálu.
    Kromě toho by to fakt nebyla prdel našroubovat do aplikace.
  • 14. novembra 2007 15:36:10 CET
    mozno by to bolo skutocne zlozite, mozno by to par ludi bralo ako obmedzovanie, ale pomohlo by to ze by clovek hned vedel ze moja sprava bola precitana, tym padom viem ze clovek co mi na nu neodpovedal ma ignoruje.
    Ale mozno by tu druhoplanovu ulohu splnalo aj tlacitko pri poste ktorym by som konkretneho cloveka pridal do ignore listu trebars len na spravy a zaroven by mu bola poslana sprava ze uzivatel ktoremu pisal si ho pridal medzi ignorovanych v PM.
    Ono totiz obcas sa tu stava (obcas mne ako muzovi, zenam urcite castejsie) ze mi pride ponuka na uzasne zazitky, nakolko o ne nemam zaujem tak to len ignorujem, ale dotycny pisatel je vytrvali a pise mi dalej a zacina "Asi si prehliadol moju spravu..." a podobne vela krat pise dovtedy kym ho osobne neposlem do "teplych krajin"