Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 2 posts
    23. augusta 2006 15:05:06 CEST
    ved som ti odpovedal tu do diskusije ci necitas ju ? ale nerozumiem aky problem mas s emailom a ako to suvisi so strankou
    • 2 posts
    23. augusta 2006 15:03:42 CEST
    takze ako to je s albumamy:

spravat sa to ma tak, ze ked si kliknete na profil uzivatela a nasledne na jeho albumy mali by ste sa dostat na tu istu stranku ako ked kliknete na albumy v lavom menu. jediny rozdiel je v tom,ze se vam automaticky nastavy filter a teda uvidite len albumy tohoto uzivatela a ked ste klikli na osobne tak to budu osobne a ked na oblubene tak to budu oblubene a samozrejme v hornej casti stranky vydite svoje albumy a v spodnej tie ktore ste si vybrali ... presne tak ako to je na podstranke albumy v lavom menu a podla toho co pisete som pochopil ze to aj takto mate takze netusim kde je problem ...

len este jedna poznamocka k tomu albumi ostatnych uzivatelov vydite v zozname len vtedy ak je v albume aspon jedna fotka. ak je prazny tak sa vam ani len v zozname nezobrazi
    • 2 posts
    23. augusta 2006 14:55:24 CEST
    presne ako hovoris ... v sucasnosti je to nastavene tak ze za prispevok je 1 bod a za fotky do albumu 5 ale je tam toho viac ... no vtedy som to nastavil tak ako sa mi to zdalo dobre ale v sucasnosti sa aj ja prikladam k tomu aby sa to prehodnotilo ... inac walid html negeneruje nic ... :(((
  • 23. augusta 2006 13:52:12 CEST
    preco mi nikto neodpovie ako je to s emailami???
  • 23. augusta 2006 13:40:03 CEST
    preco mi nikto neodpovie ako je to s emailami???
  • 22. augusta 2006 22:52:55 CEST
    shotgun: no poviem ti to presne:
    napr.sem niekdo napise alebo si dam vyhladat uzivatelov podla urcitych parametrov.Prezeram si jeho profil a ked kliknem na album tak sa mi zobrazi moj vlastny a nie jeho album.
  • 22. augusta 2006 19:09:30 CEST
    Před časem sem tu, vzpomínám si, čet, že bodování uživatelů má smysl spíš do budoucna (přesunutí schvalování alb, atd na aktivní uživatele...) Jeden čas sem byl dokonce hrdej na to, že se v user list objevim na první stránce. No jo, ale co si mám myslet o těch, kdo své skóre vyhnali tim, že neustále valej do alb mraky obrázků stahaných ze všech koutů webu bez ohledu na to, že už je museli vidět v albech jiných uživatelů. Navíc, pokud se nepletu, je vstup v podobě uploadu obrázku oproti vstupu do diskuze nebo komentáři k picture of the month bodově zvýhodněn. Myslim, že přehodnotit rating různých typů vstupů nebo rozdělení kategorií na uploads/comments by nebylo špatný, ač chápu, že se tu nikomu do hlubších zásahů do aplikace nechce. Btw, Shotgun, všim sis, že nejen index.php generuje nevalidní html kód?
  • 22. augusta 2006 16:48:22 CEST
    myslim to tak ze chcem odtialto z domina.sk poslat email a neviem ako? neviem ci to vobec je mozne?
    • 2 posts
    22. augusta 2006 15:42:12 CEST
    ??? ako to myslite
    • 2 posts
    22. augusta 2006 15:41:28 CEST
    no budete mi musiet viac popisat ten problem lebo me sa to nestalo ani raz a skutocne netusim ako vam pomoct ...
  • 22. augusta 2006 13:25:39 CEST
    ako sa da odtialto poslat email???
  • 21. augusta 2006 23:56:12 CEST
    Hej chodi.Podla mna to bude tym ze je tu uz vela uzivatelov a vela dat.Mozno by pomohol zakupit dobry server.Tak ak chces mozes zakupit a darovat domine.
  • 21. augusta 2006 20:42:37 CEST
    To aj Vam ide tato stranka tak pomali?
  • 19. augusta 2006 18:16:40 CEST
    mne to robí pri všetkých užívateloch, ale je pravda, že až tak veľa som ich neprezeral.
    jediná vínimka nastane, len keď kliknem na albumy, ktoré sú zabrazené v dolnej časti obrazovky, ale to je hrozne nepraktické, lebo nemám možnosť si prezriet albumy tých užívatelov, ktoré mám záujem
  • 19. augusta 2006 8:51:04 CEST
    shotgun (331):robi to tak pri 50% uzivateloch
    • 2 posts
    19. augusta 2006 6:01:16 CEST
    skus napisat ktoreho uzivatela sa to tyka a pozriem sa na to ...
  • 18. augusta 2006 10:38:00 CEST
    ja keď si otvorím profil niektoreho uživatela, mám tam na výber medzi OSOBNYM a OBLUBENYM albumom ( pokiaľ niektorý obsahuje fotky ) avšak po kliknutí na daný album sa mi na výber zobrazia moje vlastné albumy, trochu divné
    • 2 posts
    17. augusta 2006 15:34:28 CEST
    podla mna je problem s tymz e sa ich snazia otvorit cez lave menu a nie cez profil konkretneho uzivatela
    • 2 posts
    17. augusta 2006 15:31:57 CEST
    skoda :-(
    • 2 posts
    17. augusta 2006 15:14:19 CEST
    nerozumiem ake mate stym problemy ... pokjal viem tak vsetko ide normalne
    • 2 posts
    17. augusta 2006 15:12:45 CEST
    ale to cislo nema ukazovat cislovanie prispevkov ... to cislo sa vola user activity points a zobrazuje celkovu aktivitu uzivatela na stranke ... monitoruje to daleko viac veci nie len prispevky
    • 2 posts
    17. augusta 2006 15:01:24 CEST
    ja mam inu poznamku :-)
    Ono cislovanie poctu pripevkov za nickom je strasne fajn vec ale neslo by u toho rozdelit aby to cislovalo len skutocne prispevky a nie napriklad bodovanie u fotiek? Tym sa totiz podla mna dost znizuje relevantnost toho cislovania ako ukazovatela aktivnosti pisatela.
  • 17. augusta 2006 12:21:51 CEST
    a ako je to vlastne s funkciou prezerania albumov ostatných užívateľov, pokiaľ viem, predtým s tým problemy neboli
    • 2 posts
    16. augusta 2006 23:04:18 CEST
    ako admin dnes uz mrtveho projektu ti rozumiem velmi dobre :-)
    • 2 posts
    16. augusta 2006 16:31:02 CEST
    dakujem ... aspon niekto mi rozumie