6. septembra 2012 19:39:17 CEST
INFORMÁCIA
Kvôli zabezpečeniu Vášho užívateľského konta došlo k automatickému odhláseniu.
Domov
Stava sa mi to ked som normalne prihlasena a aktivna.
6. septembra 2012 19:33:21 CEST
..prosim ta, ja mam stale ten problém s telefónom ktorý nižšie popísal HerMaster. Je to chyba telefonu?
4. septembra 2012 20:46:02 CEST
Rad prispejem aj nabuduce navrhmy :)
4. septembra 2012 16:40:56 CEST
Dik, dobra poznamka.
Pridavame si do to-do listu prepocitanie neprecitanych sprav z casu na cas, resp. ked sa nejaky uzivatel zmaze...
3. septembra 2012 23:01:52 CEST
Ja som to mal vcera. Odosielatel zrusil ucet skor ako si si to precital,takze zostala len obalka :-)
3. septembra 2012 22:47:41 CEST
asi 2 dni mi tu blika obalocka ze nova sprava ked nato kliknem ziadna nova sprava tam nieje . co stym je ?
2. septembra 2012 21:23:46 CEST
to Ti verim.
OCIVIDNE sa na tejto stranke deje vela nevysvetlitelnych veci, o to horsie, ked niektore nevies vysvetlit ani Ty sam
2. septembra 2012 21:03:05 CEST
P.S.: oprav si v moznosti zrusit konto preklep:
,,Áno! Chcem zamať účet"
2. septembra 2012 21:01:18 CEST
tak to je super.
DAKUJEM.
tym padom Austriu ihned mazem a zostava mi opat iba zyxy a nic ine
2. septembra 2012 20:59:08 CEST
Moja odpoved vid nizsie - Zyxy som ti vytvoril ako kopiu profilu austria, preto si ju nevies nanovo vytvorit. A mas tam zaroven aj archivy a vsetko co ostalo z povodneho konta.
2. septembra 2012 20:57:26 CEST
No evidentnte sa to stalo - bohuzial.
mne nejde o tie ostatne veci, ani ten archiv ma nejak nezerie, ale vsade na kazdom portaly som proste Zyxy..
no ked je Zyxy zmazana, chcela som si ju znovu zaregistrovat, neviem potom preco pise:
ERROR
Sorry but that user name already exists ...
nemusis ho onovovat, a fotky nie je problem nahrat zas, mne by iba stacilo keby som sa proste zas volala Zyxy..
2. septembra 2012 20:54:10 CEST
.....vlastne ani nebol dôvod. Chcela som si pozrieť iba jej profil , teda Kleopatra1 a nedalo sa, ze je zmazany, čo ma prekvapilo, tak som sa na to opýtala StatocnehoSrdca a on to potvrdil....poznamenal, ze prispievať do fóra môže aj písať ssky, takze to vychytala....napísala som to len preto, lebo ak je v to problém, nech sa to poriesi....Dakujem...
2. septembra 2012 20:50:48 CEST
Cast so zmenou profilu sme este neupravovali, teda moze byt, ze je tam nejaka chyba. Ale zbezne som to pozrel, a nemalo by sa stavat, ze pri aktualizacii udajov na nejakom nicku to aktualizuje viacero nickov, ak to tak je, to by bol fakt pruser.
Zyxy obnovit neviem, ale viem ti okopirovat ten austria a priradit mu nejake veci co po Zyxy ostali. Mas to hotove, mozes sa teda prihlasit ako Zyxy, a potom si zrus tie dalsie dve konta...
2. septembra 2012 20:32:54 CEST
,,Jedine co sa mohlo stat je, ze vdaka nejakej chybe sa do profilu konta austria dostali tie iste udaje ako boli v konte Zyxy"
a presunula sa tam aj moja fotka (som ju zmazala potom)
ina moznost asi neexistuje, lebo opakujem, skutocne tent email existuje MESIAC, pred mesiacom som si ho vytvorila na azete.
sam vidis ze nevies ani o chybe ktoru Ti hovorime niekolki o zmazanych nickoch. tak to tak nemusi vobec byt ze by si to uz davno niekto vsimol
2. septembra 2012 20:31:45 CEST
Ano, na to nieco pravdy bude, ale taka vec ako tu pise Zyxy sa skutocne nemohla stat, hlavne ked vidim ako to vyzeralo s tymi kontami pred par tyzdnami a teraz. Existovalo tu konto austria aj Zyxy, Zyxy sa nejakym sposobom zmazalo, a preto ked poziadala o nove heslo, tak jej prisla info z konta austria...
Jedine co sa mohlo stat je, ze vdaka nejakej chybe sa do profilu konta austria dostali tie iste udaje ako boli v konte Zyxy, ale to by bola dost zvlastna chyba, a mam pocit, ze keby sa take nieco dialo, asi by si to uz niekto vsimol.
2. septembra 2012 20:29:05 CEST
...čo sa týka toho kontá Kleopatra1...Zyxy píše pravdu....písala, prispievala do fóra a ked som klikla na jej nick, ukazovalo, ze je zmazana....chýba bude niekde inde a je to uz pár dni späť čo sme sa o Tom bavili aj so StatocnymSrdcom....
2. septembra 2012 20:28:38 CEST
nie je mozne aby mal taku adresu ked ta adresa existuje len par tyzdnov - presne JEDEN MESIAC. Ti zas ja pisem..
ked som si poziadala o stratene heslo, prislo mi heslo na ZYXY... To je na tom nepochopitelne..
Admin nikto z Teba nerobi idiota, toto sa proste normalne DIALO. jednoducho je nejaky problem na stranke. Nepoviem keby som bola sama ale asi by si z Teba nerobilo prdel viac ludi, nemam dovod klamat.
Kazdopadne, pisal si ze nick Zyxy mi mozes vratit, ak je to mozne, tak Ta o to poprosim..
2. septembra 2012 20:28:04 CEST
"a opakujem sty krat- austria je ZYXY, je to presne ten isty nick iba sa nejakym sposobom zmenil - a to sa snazim zistit, ze akym.
Zyxy sa zobrazuje na sivo pretoze NIE JE zrusena, ale je iba zmenena na AUSTRIA - to je cela dilema"
Ty naozaj toto nevies pochopit??? Opakujem 4. krat - Zyxy je zrusena, austria je uplne iny nick. Na sivo sa zobrazuju vsetky zrusene konta, preto sa aj Zyxy zobrazuje sivo.
2. septembra 2012 20:25:10 CEST
Chapem co sa snazis vysvetlit, a na to ti odpovedam uz 3. krat, ze nich austria tu existoval a mal taku istu emailovu adresu.
Nick Zyxy bol zmazany, uz neexistuje, koniec, bodka. Nebol premenovany. Nick austria je uplne samostatny, nie premenovany Zyxy.
Ked si si poziadala o nove heslo pre tu emailovu adresu, prisli ti udaje ku kontu austria. Je na tom nieco nepochopitelne?
Co sa tyka tej kleopatry 1, teraz je uz zmazana. Pred chvilou este nebola. Neviem ci sa snazite zo mna spravit idiota, alebo si nieco dokazat. Ale mazanie funguje tak ako ma - zmazany uzivatelia nemozu uz nic robit, a uz vobec nie prispievat do fora.
Ked si ich date vyhladat medzi uzivatelmi, nenajdete ich, ale ked si pozriete ich profil, je tam ta info o tom, ze su zmazani. V niektorych castiach stranky su este odkazy na tie profily, ale tam kde sme to uz prerobli, je namiesto odkazu na profil meno len sivou farbou a bez odkazu.
2. septembra 2012 20:24:16 CEST
Kedysi davno Nenufer pisala,ze je dost nebezpecne prerabat dominu,pretoze uz vlastne nikto nevie co je s cim prepojene,ak sa dobre pamatam. Nemoze byt tento chaos sposobeny tym??
2. septembra 2012 20:17:25 CEST
To bolo este pred zrusenim.
A Kleopatra sama pisala,ze aj ked ucet zrusila,tak sa moze prihlasit a prispievat do fora. Videl som jej prispevok chvilu po tom ako mi ukazalo,ze ucet je zruseny. Myslel som ze je to tym,ze sa prihlasujem z mobilu,ale to tym asi nebude