Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 20. júna 2008 13:40:49 CEST
    To hlasovanie za celebrity - zahraničné. Myslíš vážne, že prišlo tolko hlasov?
    • 13 posts
    20. júna 2008 7:33:35 CEST
    keby ste zasierali len jeden klub. Nestačilo by to?
  • 17. júna 2008 17:09:15 CEST
  • 17. júna 2008 15:19:02 CEST
    jasne...to mas ako zoo...na skaredeho somarika sa tiez chodia vsetci pozerat
    • 5 posts
    17. júna 2008 15:17:26 CEST
    Milý zlatý, už tím, že jdou na její stránku je vidět, že lidi zajímá, víš
    Mistress Aborgia
  • 17. júna 2008 15:01:41 CEST
    tak k veci...

sombsa ako vidis nikto jej stranku nehodnotil co je to okruhle cislo 0 v jednej kolonke...to cislo, mimichodom na moje prekvapenie, dost vysoke je pocet kliknuti na jej stranku...

takze nech velavazena madam donuti tych idiotov co jej tam klikaju nech za nu aj zahlasuju lebo inac bude stale vysiet, inac na nasu radost, tam vpivnici...
  • 17. júna 2008 9:21:11 CEST
    to máme podobné-taky mě vůbec nezajímáš.
    Mistress Aborgia
  • 17. júna 2008 9:16:37 CEST
    mas pocit ze ma zaujima kde stoji? alebo kde ty stojis? ked na to ma nech si stoji aj na prvom mieste. mna ten typ zeny nikdy nezaujimal a ani nikdy nebude a to plati aj o tebe...
    • 5 posts
    17. júna 2008 9:13:47 CEST
    Mimo jiné-podívej se, kde je Sombsa v těch nejznámějších žebříčcích a závid´jí to. Já jí to přeji.
    Mistress Aborgia

A mimochdem k mému nicku- není to můj pravý nick, to se přiznám,takže se nenamáhej. Ale Sombsa mne poučila, že je lepší jít sem jako neznámý člověk a měla pravdu. Neboj se určitě jsi o mě slyšel a určitě mě znáš.Byl bys asi překvapen
  • 17. júna 2008 8:49:04 CEST
    mno damy, asi ste si dost nezaplatili ked sa objavujete az tam na spodnych miestach...ale ako hovoris, prachy hybu svetom...tak sa vyplat na prve miesto
  • 17. júna 2008 8:46:11 CEST
    mno, google mi vyhodil k teme tej spominanej Madam az hin NIC...

aka reputacia teda este raz? tak nas teda presvec o tvojej opodstatnenosti a reputacii...

jaj ozaj, nemas to za potreby...lebo ziadnu nemas
  • 17. júna 2008 8:40:20 CEST
    Mám na mysli tady ten váš fem Dom toplist-ubohý.

A milý zlatý, já, se svou reputací tady nepotřebuji reklamu,ani o to nestojím.
    Mistress Aborgia
  • 17. júna 2008 8:30:08 CEST
    len tak mimochodm, vie my niekto vysvelit na akom rebricku tu mila aborgia onanuje? ved ten co tu bol uz veky nefunguje...
  • 17. júna 2008 8:20:41 CEST
    Jen tak mimochodem-vysvětlíte mi,váš způsob hodnocení toho vašeho TOPU?? Nezdá se totiž, že by jinde ta ,co jsou před Sombsou znali někde jinde.Co třeba tohle??
    http://www.thebestfemdomlinks.net/links
    http://www.thebestfetishlinks.com/links/

Mistress Aborgia
  • 16. júna 2008 6:48:30 CEST
    Můžete mi vysvětlit, jak je možné, že zrovna Sombsa, která se v noci přihlásila do toho vašeho Topu, má nejvíc od vaší půlnoci, co jste to vymazali a je na 41 místě, když ve dvě hodiny vašeho času měla míň a byla 40?? Nějak to nechápu.
    A ještě maličkost, já jsem se přihlásila také, proč tam nejsem???
    Mistress Aborgia

P.S. Teda bordel tu máte slušnej, ještě že tam nežiju.
  • 12. júna 2008 13:01:12 CEST
    Ikonka s dopisem oznamující novou poštu v toolbaru by mohla používat target="_blank", nebo target nepoužívat vůbec (líp se ti časem bude přecházet na xhtml, tam atribut target neexistuje:), když už to teď není v iframe. Běžně mám dominu otevřenou ve více panelech a je celkem loterie, do kterého z těch panelů se mi otevře poštovní stránka, když kliknu na obálku, protože ve všech panelech si stránky nasetovaly this.window.name='base'.
    On mi to většinou přemrazí domině na míru vytvořený uživatelský skript(odebrat všem linkům targety), ale semtam to na někerym stroji nemam nastavený a vzpomenu si na tebe :)
    Mimochodem, už jsem to taky psal, moh bys týhle textaree (messagetext) nasetovat větší rozměry? Má 5 * 40, co třeba pro začátek těch řádků tak dvacet a sloupečků padesát?
  • 23. mája 2008 23:21:30 CEST
    bylo to opravdu tím, že byl přetížen server- teď už to jede normálně.
  • 23. mája 2008 17:32:50 CEST
    Fórum může smazat admin, pochopil jsem, že i Nenufer disponuje stejnou pravomocí.
    Problém s nezobrazením bych viděl v tom, že server měl zrovna moc práce a vytváření obsahu stránky mu trvalo déle, než byl Váš prohlížeč, popřípadě různé "přestupní stanice" (proxy server, ...), ochoten snášet, odpojil se a zobrazil jenom to, co stačilo dojít. Ovšem to je pouze jedna z možností. Proto bych Vás na místě admina, jestliže by šlo o mnou spravovaný web, požádal o upřesnění.
    Je dobré uvést, kdy se tak stalo (co nejpřesněji, to kvůli prohledávání logu serveru), zda jednou či opakovaně, v jakém prohlížeči (název a verze). Uživatelé, se kterými je nejlepší spolupráce, přikládají i screenshot (obrázek toho, co se objevilo) a zdrojový kód zobrazené stránky (Zobrazit->Zdrojový kód stránky, písmenka uložit). To všechno se pošle adminovi emailem a čeká se na jeho díků plnou odpověď.
  • 23. mája 2008 15:25:58 CEST
    nezobrazují se mi soukromé zprávy ani seznamka nebo uživatelé. objeví se jen bílé okno. a ještě jeden dotaz: jak smazat vytvořené fórum? může to udělat i ten, kdo jej založil, nebo pouze admin? díky za pomoc
  • 22. mája 2008 19:41:17 CEST
    ...eště bacha, co tomu encodeLinks podstrčíš jako text, asi to bude chtít na to před tim zavolat stripslashes, jestli máš ty linky v databázi zaslashovaný
  • 22. mája 2008 19:33:41 CEST
    Tak jsem se na to mrk, ta funkce, kterou jsem tuhle vymrsk, nechodí. Takže tady je celý pár.
    function encodeLinks($text) {
      $pattern = "/<a href=\"(.*?)\">(.*?)<\/a>/";
      $replacement = "[url]$1[=]$2[/url]";
      return preg_replace($pattern, $replacement, $text);
    }
    function decodeLinks($text) {
      $pattern = "/\[url\](.*?)\[=\](.*?)\[\/url\]/";
      $replacement = "<a href=\"$1\">$2</a>";
      return preg_replace($pattern, $replacement, $text);
    }
    Test jsem to, šlape to. Funkce encodeLinks převede všechny linky z html na hranatozávorkovou notaci, decodeLinks provede opak. Možná by nebylo od věci rovnou i validovat tu url v atributu href, já jsem to tím nechtěl komplikovat.
    • 2 posts
    19. mája 2008 23:30:32 CEST
    no posli uvidime ci to pouzijem ...
  • 19. mája 2008 23:00:35 CEST
    Viděl jsem, že ten Ajax je upravenej, ale regulárních výrazů se asi fakt bojíš :) Koukal jsem, že neni moc v pořádku ani ten převod linků z těch hranatých závorek na html. Dodám ti funkci i na to, chceš?
  • 15. mája 2008 19:07:26 CEST
    Mnojo, regulární výrazy jsou vyšší dívčí. Taky se s nima pokaždý pěkně peru.
    Mam pocit, že to je jediná oblast, kde nefunguje takovej ten postup "vem nějakej kód a uprav si ho, jak potřebuješ", protože než se v tom pokoušet vyznat, je lepší si to napsat od základu sám.
    • 2 posts
    15. mája 2008 18:51:02 CEST
    a to nemyslis vazne, to je na smrt toto...