6. júna 2010 21:02:16 CEST
Comform ziarul Libertatea, Maria Popescu scoate BDSM-ul romanesc din criza!
"Daca voi reusi sa obtin toate aprobarile si daca voi gasi si actritele si actorii dispusi sa castige bani din acest domeniu, voi investi intr-o firma de productie fetish-sadomaso in Romania" a declarat Sandra Romain, pe numele ei real Maria Popescu, cotidianului Libertatea.
"Diva de origine romana cu cel mai bogat palmares in industria erotica pentru adulti a fost declarata actrita XXX nr.1 in anul 2007 si are peste doua mii de filme realizate (163 BDSM pe "Men In Pain" si "Captive Male") castigand din aceasta afacere, peste 4 milioane $"
O fi si o lista de asteptare ca m-as baga! Distractie cacalau maria ta, basca lovele fara numar!!
BDSM Forum.
Ghidusii
cristoase (Switch)03.05.10, 02:03:26
"eu am experimentat cu insertii anale cu gheata pe iubita mea (e drept, doar un cub, un ditamai rahatul inghetat) si nu au fost probleme."
Gata, cine cristoase(le) ma-sii-i asta nu mai e un secret. E cristoase(le) mistretei Ezada. Cam prostanac la moaca da face copii frumosi din ce am vazut! Intrebarea e al cui o fi cacatul ca al meu nu a fost sigur.
Domina sk.
PENTRU CEI CE DORESC BDSM ADEVARAT
Bun "interviu cu mine insami" despre sadomasochism postat de "Venus in furs" da era imposibil ca la final sa nu dea blonda cu muci'n fasole.
Ce sa-i faci Defunctu, asa-i cand esti pe cont propriu, primesti copite din toate partile.
FemDom Club - site-ul momentului (BDSM) in Romania
BDSM vs Codul Penal!
Pertinente comentarii, Mistress Luna!
Obiectii totusi la:
"un astfel de contract nu pune la adapost nici un Master sau Mistress insa poate atenua sau ,,imblinzi,, urmarile in cazul unui accident nefericit"
"intotdeauna aduceti cat mai multe detalii in contract si ca o masura extra de siguranta , informati in scris riscurile la care se expune submissa sau submissul consimtind la anumite practici cat si masurile de siguranta care trebuiesc urmate in cazul acestor practici"
Daca Doamne fereste se intampla un eveniment nefericit si vi cu un astfel de contract esti "curatat" definitiv pentru ca nu va mai fi considerat un accident ci o fapta savarsita cu premeditare.
FemDom Club - site-ul momentului (BDSM) in Romania
Istoria BDSM-ului romanesc !
Comentarii
Diabolikk 02/06/2010 la 12:15 pm
" De Kara imi amintesc. De Hera la fel. Chiar si de Guru care avea multiple personalitati (adica isi schimba mereu nickul). Sa mai spun de Seth.
Sincer de jaffa2boots sau masm sau Ana habar nu am. Probabil au fost momente care intrau. Mi-au atras atentia persoanele care aveau ceva de spus in legatura cu BDSM fara injuraturi sau laba in fata webcamului"
Ca sa vezi ce greu ajung uneori informatiile la Antena1!
Stapana Ana debuteaza in anul 2001: "Caut sclav pentru picioarele mele". Ca urmare a succesului imens pe care l-a avut "Stapana69" cu acest site, in 2007 scoate "Despre dominare sexuala si supunere", un adevarat manual FemDom romanesc. Cine cunoaste, stie! Comentariile sunt de prisos.