Forums » Uncategorized

BLOGUL UNUI LABAR CUMMINTE

• 12. januára 2010 22:19:39 CET
    Bai muie care mi-ai luat pula in gura aiurea de 7 ori numai pe pagina asta ca daca dau pagina mai mi-o sugi de cateva ori iar te iei gura in pula aiurea si te dai atotstiutor ?? Nu ai tu treaba cu Mara dar "stii" ca i-a fost sefa lui Dan .. mai da ai citit tu in urina aseara cu pula in gura nu ??? Bai infectule tu nu stii sa faci diferente intre rase decat cu pula in gura ba asa ca mars si suge-i pula lui dan dar ai grija sa nu iti ramana in gat si dupa aia vezi diferenta ca nu toata lumea e parvenita ca tine ! Si cand ai futut-o tu pe Roberta sau sa ii dai tu muie ma kkt de 2 bani ce esti ca habar nu ai din ce oras este marele stiutor auzi m-ai facut sa rad e din Brasov ain?? "a venit saracuta din Brasov" si te pomenesti ca special pentru tine muie !! ba jegule prostitutie faci tu bineinteles tu platesti sa te prostituezi ca pula are alt gust cand o mai si platesti nu ?? Cat despre celelalte aberatii cum ca Roberta este din Brasov ce sa zic esti prost si prost informat ca de obicei deci singurul parvenit esti tu
    si by the way jegule nu bronzul face pe tigan ci cacatul care il mananca deci tu esti tigan ca asa te-a facut vocabularul dar Dan e tigan doar pentru ca l-ai facut tu deci suge-o in continuare!!!!
  • 12. januára 2010 21:13:41 CET
    Si iti repet ca nu am nici o sefa asa ca sugeane-ai pula la toti cioara penala ce esti ca baba aia de Mara tia fost tie sefa .Asa ca marsi fututi gura mati de sclavete borat ce esti cu tot cu site-ul tau de cacat.Ca toti intra sa faca misto pe site-ul tau de 2 bani. Muie
  • 12. januára 2010 21:09:18 CET
    Cacat in gura sa ai cum ai avut pana acuma de la alte femei.Nu te mai da ranit ca tot o cioara buhaita si arsa de soare ramai.De ce nu mai pui poza la profil ca ai o moaca de bidon turtit.
  • 12. januára 2010 20:48:04 CET
    Daca cumva cioara libidinoasa te confund la ce dracului te-ai bagat tu cu mine in seama?Si ma pis sau chiar ma cac pe nominalizarile tale ca pe cine ar interesa de nominalizarile tale?Asa ca marsi si treci si suge-mi pula de borat .
  • 12. januára 2010 20:47:00 CET
    bai muistilor ... ciori infecte de ferentexas , bai drogatilor .. daca aveti atata tupeu in taste .. ia sa va vedem si noi fetele alea buhaite dupa atata supt dildouri infecte si date cu crema de galbenele sa va protejeze rozeta anala de fisuri .. hai puneti poze cu ale voastre mame tarfe care au putut face copii asa retardati ca voi doi. si dupa cum v-am zis eu sunt singur master_lexx e cu totul alta persoana pe care voi ca doi pupincuristi autentici va e frica sa va intrebati sefa Mara , infectilor care sunteti

bisexual_din_pula ca sa iti fac o rima ... si pe mine ma amuza / cand iti iei o pula-n buza

hai mars la cotetz ca m-ai plictisit pitipoanca masculinizata
  • 12. januára 2010 20:20:31 CET
    Ce ma amuza cum tiganul se agita.Esti o cioara infecta care nu poate deveni porubelul alb. pisasar toti muisti in gura ta neagra de paduchios .Uitate in poza care o ai ce negru de soare esti.Te-ai prajit.?Luatia-si neamul in pula ca daca mai traia Antonescu nu mai era rasa voastra.Pacat ca nu a iesit Crin Antonescu sa va arda.Asa ca marsi pană nu te strivesc vierme imputit si cocalar ce esti.
  • 12. januára 2010 18:37:04 CET
    prostule .. am sters doar pe cei care au cerut sa fie stersi .. tigan libidions si infect ce esti , cocalar cu D&G pe el ( Doru & Gigi ) hai mars
  • 12. januára 2010 18:30:30 CET
    Normal ca insist cioara vopsita care esti un lingau in cur si borat.Sugeame-ai cariciul ca aici nu poti sa ma stergi de pe cont cum faci cu alte pers.de pe site-ul tau iar aici pot sa ma exprim cum vrea pula mea.Sugeo
  • 12. januára 2010 18:27:40 CET
    mars la cotetz muistule
  • 12. januára 2010 18:23:41 CET
    Baiete iarasi tu nu citesti si spui ca sunt cutare si cutare.E bine observa ca nu am nimic cu baba aceea in comun din cele scrise de mine si eu nu amenit ca eu nu ma dau drept admin daca nu sunt.Si daca asi fi asi sta in banca mea si asi trece la fapte.Tu deja te agiti de mama focului si vrei sa iesi curat.Dar esti o cioara care nu poate sa devina alba.
  • 12. januára 2010 18:17:43 CET
    dansss74 (26/06/2009 09:06:15): cred ca de fapt dumneavoastra nu sunteti ceea ce spuneti...nu?

e***** (26/06/2009 09:06:30): crezi ce vrei
    dansss74 (26/06/2009 09:06:53): ok...o sa vorbesc cu administratorii site-lui sa va taie contul

e****** (26/06/2009 09:07:01): pentru ca ce?

dansss74 (26/06/2009 09:07:34): pentru ca mintiti...iar eu sunt in relatii bune cu administratorii

e***** (26/06/2009 09:07:52): foarte bine, spune-i ca ai fost respins
  • 12. januára 2010 18:12:58 CET
    daca nu cumva esti unu din aia care se dadeau drept prieteni cu adminii si amenintau lumea ca le vor fi sterse conturile asa cum o faceti voi pe submission.ro impreuna cu mara iti explic ca am scris asa tocmai ca sa nu se mai dea nimeni ceea ce nu este si sa nu se mai faca amenintari gratuite pe site-ul meu.
  • 12. januára 2010 18:10:38 CET
    Site-ul collarme.ro este al meu , deci pentru orice intrebari , nelamuriri sau reclamatii ma puteti contacta aici sau prin pagina de contact .Cine dracului a mai vazut asta pe un site?Sau cine dracului ati ia tie site-ul ?
    Tu vb.de clase tigane?Poate tu sti doar sa numeri paharele cu seminte.
  • 12. januára 2010 18:05:06 CET
    prostule ... nici nu ma obosesc sa iti raspund .. dar incerc , tu cred ca ai clase de scoala cate are si trenul ala din halta basarab ,
    ti-am mai zis ... intreaba-ti iubirea ta , domina mara , cine e master_lexx ca iti jur ca stie dar poate din cauza varstei inaintate confunda personajele ,

si astept raspunsul la intrebarea lui Defunctu .. daca ti tot dai atata muie te numesti muist ? :)))
  • 12. januára 2010 17:59:25 CET
    DanM- Master_Lexx -Defunctu va dati si voi seama ca e unul si acelasi .Daca nu va ajut eu.Uitati-va destul de bine la New Users si veti observa ca sunt inregistrati noi pe www.domina.sk Master_Lexx si Defunctu.Iar in al 2 lea rand veti observa din toate cele scrise de mine daca eu am pomenit de Master_Lexx si Defunctu .Asa de unde trag concluizia ca acest tigan libidinos vrea sa ma linga in cur. Cumva te deranjeaza pe tine cioara ca imi spun obtiunea mea .Mars in pizda mati de urat gras imbuibat de cacat ce esti.
  • 12. januára 2010 17:48:04 CET
    Da este adevarat ,drept dovada ca a si disparut de pe site-ul www.domina.sk si acum chipurile femeia are site propiu. chiar mai toate isi trag nene cate un site de zici ca nu sau futut asa de mult la viata lor.Mai mult cioara de Roberta pe numele ei adevarat Simionescu Lacramioara refuza chipurile romani.In fine am futut am platit. aceste "Dominatoare" mai mult le-am dat si muie.
  • 12. januára 2010 17:40:04 CET
    votez cu Defunctu
  • 12. januára 2010 17:34:48 CET
    lol deci ai avut nevoie de serviciile lor a ? :)) si acum te deranjeaza ca au ajuns asa cum zici tu "mari dominatoare" si nu te baga in seama .. sau nu se mai fut cu tine sau care e problema ? oare Luiza Cristescu ( mara ) de unde o fi venit si ce o fi prestat daca tot le stii tu asa bine ca un om mare ?

pe de alta parte tu tot ma bagi pe mine in .. rahatul lor ... eu am ce am ca s-a scris de mine ca sunt proxenet .. da m-ai vazut tu la curu vreuneia ma sa ii fiu pestele ei ? sau care e faza de scoateti vb deastea de mine ? ... si da m-am luat de Luiza Cristescu ( domina mara ) pentru ca de la ea a inceput totul .

Acum bdsmsklavy nu o poate pune decat pe ea pe primul loc si sa vb de ea mult mai urat si mai aberant decat a zis de mine ( daca are curaj ) sau daca nu va fi Luiza Cristescu pe primul loc ... :D:D cred ca se subintelege nu ?
  • 12. januára 2010 17:32:15 CET
    Baiatule, citeste mai atent si pe urma sa faci comentarii.Nu eu m-am dus la ele,ele au venit la mine.Le-am futut le-am dat la muie si le-am platit ca pe ori care alta curva.Acea Roberta pe numele ei adevarat Simionescu Lacramioara a venit saraca de la Brasov pentru sa obtina ceva banuti.E treaba ei .Problema care ma deranjat este ca acum au ajuns mari "Dominatoare".
  • 12. januára 2010 16:32:59 CET
    esti prea prost ca sa si citesti se pare ... mai intai vezi ce scrie Defunctu .. incearca sa intelegi .. .chiar daca iti ia cativa ani si dupa aia scrie de el marutule
  • 12. januára 2010 15:12:16 CET
    loool .. "maruto" auzi la el da ce ma e masa lu maruta ala cu intalnirea dp2 ? :)) ma tu nu cumva esti fisu ala care a facut accident de a omorat un om ? ca de asta e disperata mara sa faca bani si sa dea cu kkt in restul lumii ca sa ii vina ei cat se poate de multi ca deh .. are de plata mult sa nu faca fisu puscarie , kalaul ... daca esti prost ramai prost ... ce ma asteapta a ? hai da-o si tu in smecherii ca vii cu lumea ca ma faci ... doamne daca as avea 1 leu pentru toti idiotii de la care am auzit cuvinte deastea as fi satul ... mai informeaza-te si zi-i lu mara sa ia o lecitina sa isi aduca aminte cine e masterlexx .. la varsta ei ( 56 de ani ) cam are nevoie de mai multa lecitina mai ales de cand Nenea Andrei nu ii mai da pulicilina :))) , inca ceva eu iti bag mana in buzunar de e treaba ta sa vorbesti de mine ?.

bisexual .... daca tu cunosti asa bine persoanele .. te intreb .. retoric bineinteles .. ce ai cautat la ele daca nu ti-au placut de la inceput .. daca nu imi place un loc nu ma duc .. da se pare ca ti-a placut pana ai inceput sa fi refuzat .. ca si vulpea daca nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii :)))
  • 12. januára 2010 0:08:43 CET
    Ca sa vezi ca o stiu de bine si pe babaciunea aceea Mara iti aduc eu aminte cum inainte alerga cu geanta dupa ea cum facea si tiganca aceea Simonescu Lacramioara pe numele ei de scena mistress-Roberta si altele din casa in casa pentru a se prostitua.Acum a ajuns chipurile dominatoare Dupa ce nu a mai putut alerga baba de Mara sa dus la un bloc pe la universitate ultima oara dupa cum stiu era pe la regie acum nu mai stiu unde activeaza si nu ma mai intereseaza.Iar tiganca aia de Roberta pe numele real Simionescu Lacramioara este undeva pe la Drumul Taberei .Vai mama lor de curve
  • 11. januára 2010 23:50:37 CET
    DanM sau Master-Lexx este unul si acelasi.Cineva a scris aici acesta afirmatie si sunt deacord.Cititi cu mare atentie si veti observa.Lasand asta deoparte ca prea putin ma intereseaza cum se numeste el ,cert este ca el detine site-ul www.collarme.ro observ cum DanM - Master_Lexx deja se simte cum el saracutul nu stie cum sa-si scoata camasa alba plina de jeg.Mai baiete DanM-Master_Lexx sunt tare curios daca tu te ti de cuvant si sunt nerabdator sa vad daca tu scrii tot ce sti despre acea prostituata Mara si despre altele cum ar fi tiganca aia de Roberta care de fapt pe numele ei real se numeste Simionescu Lacramioara si este din Brasov si parvenita nu de mult timp in Bucuresti care probabil la randul tau ai esti peste si nu in ultimul rand poza acea cu mine care spui ca sug pula nu stiu cui.TE ROG MULT SI TE IMPLOR FA ACEST LUCRU SI DACA TU NU TE TI DE CUVANT INSEAMNA CA ESTI UN LAS,MINCINOS,UN TIGAN IMPUTIT SI LIBIDINOS SI CA CELE SCRISE DE TINE SUNT MINCIUNI.DORESC SA STIU SI EU UNDE O SA POSTEZI TU CELE PROMISE DE TINE.MULTI PROBABILI VOR CITI SI VOR TRAGE CONCLUZII.CONCLUZIA MEA ESTE CA AI LUAT FOC CA TI-AM MENTIONAT SITE-UL TAU SI AI INCEPUT SA TE APRINZI FOARTE MULT.ALEXDRAGAN2008 EU DOAR INCERC SA-MI SPUN PUNCTUL MEU DE VEDERE SI NIMENI NU MA POATE OPRI ITI MULTUMESC.NU AM VRUT SA CONTINUI SA SCRIU DAR ACEST DanM-Master_Lexx a fost cel scarpinat de masa in cur si zdrucinat de cele scrise de mine.O seara buna TIGAN IMPUTIT CE ESTI DanM-Master_Lexx.
  • 11. januára 2010 19:57:57 CET
    daca nu ai pe cien ignora nu o face ;) .. daca ai inteles ce vreau sa spun..iti irosesti energia de pomana si ramai cu ea irosita si atat !
  • 11. januára 2010 19:50:33 CET
    ma refeream ca nu ai pe cine sa ignori pentru ca nu se simte ca in realitate ignorarea