Forums » Uncategorized

PASTILA DE ZI

• 22. júna 2010 17:29:39 CEST
    Ma socheaza cum unii nu au loc de un anumit om, in loc sa-si vada de-ale lor treburi.Se pare ca nu au asa ceva, fiind in stare doar de atacuri puerile la adresa altuia, care cu bunele si relele lui,e mult mai creativ in bdsm ( in sensul pozitiv al cuvantului), decat vor fi ei vreodata.Un om care scrie destul de corect in limba romana si care traduce si o carte cu tematica bdsm, din engleza in romana, sa fie improscat cu noroi de un(o) frustrat(a) incapabil(a) de a-si controla invidia si frustrarea bolnavicioasa, e dovada clara ca succesul unora, dauneaza crunt altora.
  • 25. júna 2010 12:49:02 CEST
    Parerea mea este ca o femeie care joaca in filme pt. adulti este o actrita absolut respectabila.
    Sincer, nu cred ca e deloc usor sa "lucrezi" asa; cariera este clar mai scurta decat la filmul normal asa ca sincer, a face curva o asemenea persoana mi se pare deplasat. Da, social vorbind, a face sex cu multa lume se eticheteaza ca si curva dar atata vreme cat exista clientela care apreciaza prestatiile ei, inseamna ca raspunde unei nevoi a cuiva deci satisface, remunerat pasiunile barbatilor.
    Sincer am respect si admiratie pentru actritele care indraznesc sa faca asta.
    Sa nu uitam ca intr-o tara civilizata, Cicciolina a ajuns parlamentar si nu cred ca cineva si-a permis indecenta de a o jigni pentru cariera care i-a adus popularitatea.
  • 25. júna 2010 9:54:20 CEST
    carcotasha fata hai,
    te-o catat nishti pulai,
    ca sa-tzi puna pi la bot,
    nishti peli di pi scrot.

iara fata di isprava,
    berta cari si fashi di ocara,
    pi la voi pin batataura,
    shatra, or cum vre sa spuna,
    cam ca mitza biciclizda,
    ce-o cazut shi shi-o rupt danu'
    ca pi-afara pin europa,
    lume o uitat di dansa.
  • 22. júna 2010 22:29:53 CEST
    Esti dus, nene! Reactiile tale violente, nici nu te pot cataloga altfel, decat un dezaxat! Nu-i de zambit, chiar deloc!Si nu-s obligat sa-ti dau vreun raspuns, mai ales ca esti o persoana cu care nu se poate dialoga! Faptul ca m-am bagat, e pentru ca mi se pare aiurea ca specimene ca tine sa abereze pe aici si nimeni sa nu le zica nimic, cu toate ca, intr-un fel,poate e mai bine asa, nivelul tau fiind limitat si oricum, nu intelegi prea multe! O noapte odihnitoare iti doresc si ai grija, nu abuza de sedative!
  • 22. júna 2010 21:35:07 CEST
    Crezi ca poti vb/scrie frumos? "Pulica, auzi la el!Pff..Cat despre relatarile din episodul urmator, sincer, nu ma intereseaza barfele.Mi se pare aiurea spalatul rufelor in public!Daca ai ceva cu o anumita persoana, normal ar fi sa lamuriti lucrurile in particular! Normalitatea ta e alta?