5. decembra 2005 21:06:22 CET
Mne sa podarilo zohnat par filmov od produkcie INSEX, ale nikde na vebe som sa nedopracoval ku strankam venujucim sa duseniu. Musim napisat ze nikdy ma nic viacej nevzrusovalo ako ked mi pani nasadi cez hlavu mikrotenove vrecko a kocha sa ako prosim o vzduch.
16. augusta 2008 11:45:22 CEST
Dva kratke ale pekne filmy z produkcie O2 EXTREME
http://www.zshare.net/download/1712391139798f8e/
(heslo: rubber_smother)
14. augusta 2008 19:06:14 CEST
pocul som nahravku ako namotaval dakoho cez telefon na sacky, do ktorych chcel zatvorit vtaciky.
smal som sa jak besny.
"hele slyste ty sacky musej bejt pruhledny aby jsem videl ten smrtelnej krec v jejich vocich"
"mne jde totiz vo to aby se poradne dlouho trapili"
"ty sacky musej bejt pevny aby je nemohly preklavat zobakama a dostat se ven"
film by som natocil.kedysik som sa potapal kto vydrzi bez vzduchu dlhsie?:-D
14. augusta 2008 7:09:25 CEST
Ahoj no rasej byt na tvojom miete by som blbol so sackom... alebo s niekym, aj mna dusieva manzelka a aj skrtieva, ale iba rukami... alebo spagatom okolo hrdla a dotahuje... ale vzdy len po urcitu hranicu... pozor na to skrtenie....
13. augusta 2008 22:07:04 CEST
No, toto už je zaujímavé. Ale skúšať by som to nikdy neskúšala. Ako ťa to vlastne napadlo?
10. augusta 2008 1:32:55 CEST
Tak toto zaváňa riadnym prúserom.
7. augusta 2008 21:29:45 CEST
napad o stretnuti s ludmi ktory maju zalubu v duseni je vyborny ked nejake bude alebo nejaka akcia dajte mi vediet som milovnikom dusenia milujem ked mam na hlave natiahnute silonky som poriadne zviazany pani mi natiahne na hlavu sacek a nan este jedny silonky a po chvylke uz lapam po vzduchu je to skvely pocit a nenormalne ma to vzrusuje len akosi tych stranok chyba nebolo by odveci nejaku zalozit co poviete? a aj babenky co sa tomuto venuju mi chybaju
7. augusta 2008 9:15:28 CEST
Založit uzavřenou skupinu a pořádat setkání to stojí za uvahu
6. augusta 2008 19:55:07 CEST
mal som o tom poviedku na xbdsm. akurat ze baba co to robila zacala telefonovat na reklamaciu do globtelu a skoro ma nechala udusit trubka.
inak fasa vec, hlavne s velkymi sackami.
dobry je od digestora, tam vzduch vydrzi hooooodne dlho
30. júla 2008 11:08:16 CEST
Ja nejake filmy mam.Jedna sa hlavne o filmy z produkcie EWP-asphyxia.Kvalita nie je vo formate DVD, ale su to zvacsa DivX.
Ak by mal niekto zaujem, rad poslem, vymenim.
V tychto filmoch su zvacsa modelky, oblecene velmi elegantne.
18. júna 2007 19:02:40 CEST
Ahoj, já se určitě přidám. Koketuji s myšlenkou založit český necro-games web. Modelky mám, chybí jen peníze na jejich zaplacení. Ale jak tak koukám na různé diskuse, lidí, které vzrušuje škrcení, dušení, věšení a různé hraní si na mrtvé je spousta. Petr
16. júna 2007 12:53:34 CEST
ahoj...Těchto filmú je nedostatek......Já ...bych to nejraději vyřešil tak,že bych ty filmy točil Sám...přidá se někdo??!!!
15. júna 2007 13:37:11 CEST
je tu niekto kto by chcel robit kata?
15. apríla 2007 11:15:51 CEST
zkus se mrknout na:
www.necrobabes.com
www.ewprod.com
www.3virgin.com
www.necrobabes.org/gaspers
5. decembra 2005 21:08:47 CET
Alebo byt priviazany ku posteli a baba mi navlecie vrecko cez hlavu a vysadne na mna je to fakt super pocit, tak bezmocny.. Neviete niekto o nejakych strankach zadarmo venujucich sa tejto teme??