10. decembra 2011 16:22:55 CET
Před nějakou dobou tu byla diskuze, co muži (a ženy) pociťují při nošení pásu cudnosti. Já v tomhle směru mám trochu odlišný pohled od většiny. To, co většina mužů zažívá při nošení pásu, to já zažívám celkem běžně. Můj přístup k sexu (ve vážném vztahu) je téměř tantrický. Běžně praktikuji oddalování orgasmu, věřím v to, že je lepší se soustředit na jednoho než snažit se uspokojit všechny zúčastněné. Samo vyvrcholení partnerky mi přináší uspokojení. Orgasmus je pro mě taková třešnička na dortu, kterou si čas od času dopřeji, nikoli cíl cesty. Je to mnohem intenzivnější bez něj.
Takže co mi přináší pás cudnosti? Už jsem to tu nejspíš dříve psal, hlavně zintenzivnění prožitku. Prakticky jakákoli všední činnost se díky němu může stát erotickou. Samozřejmě, jde o velmi účinný nástroj. Kdyby partnerka chtěla, tak může ve mě vyvolat velmi submisivní pocity a nakonec mě i zlomit (což není cílem, ani v opačné situaci). Ta intenzita a pocity oddanosti, naprosté důvěry jsou u mě základem toho, čemu říkám láska. Necítím to jen tak k někomu a hned, musím to roky kultivovat, ale je to nádherné. PC to umí prohloubit. Pokud si člověk uvědomí, jak funguje mozek, tak je to samozřejmě návykové.
Pro mě jediný citelný nedostatek je nekompatibilita s prací. Potřebuji se soustředit na 110%. Když se zaseknu při řešení problému, tak mi vždy fungovalo si ulevit ať už svépomocí nebo s dopomocí a pročistit si tak hlavu. Nemluvě o erotických myšlenkách vkrádajících se do hlavy. Tahle hračka by mi výrazně snížila produktivitu.
Mluvilo se tu také o rozdílu mezi sexualitou žen a mužů. Podle mě muži mají naprosto stejnou kapacitu jako ženy. Vnímáme sex úplně jinak a nic nás nenutí ho prožívat tak, jak ho prožíváte vy. Tím, že tuto možnost nevyužíváme, se zdá, že ji nemáme. Kdybych nikdy nemluvil, tak se také bude zdát, že nemám hlasivky. Většina sexuality je v hlavě. Zkrátka, během našeho vývoje nenastane podnět, který by si žádal rozvinutí těchto schopností. Orgasmus si umí mozek spustit sám bez jakýchkoli fyzických stimulů. Pokud vím, co zatím lidem, kteří se o tohle zajímají, uniká, je orgasmus na příkaz u mužů. Nedaří se to zprovoznit. Slečnu, která se udělá na příkaz pána, jsem už párkrát viděl. Orgasmu se dá dosáhnout masáží prsou, uší, nohou, bůh ví čeho ještě (nejspíš čehokoli). V daných oblastech jsme vybaveni úplně stejně, jen je tato schopnost ještě víc zanedbána.
Právě abstinence může člověku odhalit, čeho je jeho tělo po sexuální stránce schopno. Ve správném stavu mysli i jindy bezvýznamný podnět může stačit.