10. februára 2011 17:30:15 CET
trochu si ma ináč pochopil ako som to myslel, poopravim sa : po dlhodobom nosení pásu prejdeš akýmsi psychickým vývojom, pred prvým zamknutím je to velmi silný fetiš, ktorý už len svojou predstavou vzrušuje, ked si v nom dlhodobo tak sa striedajú fázy vzrušenia, šťastia a beznádeje, čím dlhšie si v nom tým viac Ta to ovládne až nakoniec zmeníš pohlad na svoje sexuálne potreby. Naučíš sa, že tvoje uspokojenie je niekde v uzadí a všetku energiu venuješ svojej Madam ... samozrejme, za predpokladu že obaja to beriete seriozne a úprimne, pretože ak by si nechcel, tak ta žiaden pás nezastaví aby si si neurobil aspon čiastočné " dobro " ;o) ... ja by som to nazval vyšším levelom sexuálnej odovzdanosti subíka sa svojej Madam ... ked toto obdobie trvá pár rokov, zabudneš a ani nebudeš chcieť sa sám len pre svoje potešenie " robiť " pretože vždy ked ti bude dopriane mať orgazmus a v tom najlepšom aj sexuálny styk s tou ktoru zbožnuješ, tak ten orgazmus bude neskutočný a už nikdy viac nebudeš chcieť " obyčajný orgazmus " ... ale toto rozoberám psychicky a vnemový stav, k ktoremu sa nedopracuješ po pár dnoch v páse ...
... CB v celom svete je nový fenomen, ktorý si nevedia dominantné ženy vynachváliť, stačí sledovať na webe určité fóra a stránky s touto tématikou a hned je jasné, že CB pre mužov je doslova na rozkvete, niekde som zachytil štatistiku, že z 100% vyrobených pásov je 90% mužských ... a povedzme si otvorene, čo môže byť krajšie ako robiť život krajším naším ženám, čo može byť silnejšia motivácia pre sub. ako štastný a spokojný výraz v očiach svojej Madam ? ...
ako hovorím, každý trest v rámci Ds hier je vlastne odmena pre sub. a ked už je to má byť trest, tak ten si vylíže sub do dna a určite z toho nebude šťastný a ani naplnený ...