9. novembra 2010 14:14:53 CET
zdravím Ťa, janvanjan10, pôvodne som i svoje otázky chcel smerovať k Tebe, keďže si vicmenej najzainteresovanejší z prispievateľov do tohto fóra a prežil si si svoje v páse cudnosti...
niet nad vlastné skúsenosti a tie ako veľmi dúfam a verím, budem môcť získať pod velením mojej Panej, ktorá je tou, ktorá určí ako a kedy sa tak stane...
vie,že jej patrí moja duša i telo a tak je to nie otázkou či, ale kedy...
je úžasná a vždy si všetko naštuduje a preskúma, kým pristúpi k činu, preto vlastne pre nás oboch túžim získať čo najviac informácií ohľadne tohto nového a napĺňajúceho stavu, kedy otrok zverí kľúče od svojej sexuality do rúk svojej Panej...
je to tak správne a otrok by mal už predtým vedieť, že o svojom uspokojení nerozhoduje sám, že Pani a jej potreby a priania sú prednejšie a sväté...
ale k tomu musí dospieť sám, precítiť to a zažiť..
smiem sa opýtať, či si býval zamknutý i v prítomnosti svojej Pani? že Ťa vzrušovala a bavila sa tým, že sa nedokážeš stoporiť, resp Ťa to bolí?
takéto vyhliadky totiž čakajú mňa, moja Pani túži po mojom ovládnutí ma v tomto smere a dokázaní mi tak, že moja mužnosť patrí len jej...
a chcel by som vedieť, čo vlastne človek zažíva, keď cíti, že v tej klietke cíti nalievanie krvou...obmedzí sa jeho erekcia? frekvencia erekcie, je funkčnosť po uzakmnutí na viac dní/týždňov rovnaká ako predtým?
ďakujem Ti za odpoveď..