16. marca 2007 18:59:37 CET
nepaci sa mi, ze niekto moze vyuzivat forum aj na ohovaranie, a napadanie. Zvlast ked je to anonymne. Moze to viest bud k cenzure, ktora by sa asi nikomu nepacila alebo povinnosti pisat neanonymne, co je tazko uskutocnitelne a hlavne uskodilo by to myslienke fora, pretoze nie kazdy sa o svojej uchylke ci orientacii moze ci dokaze vyslovit neanonymne. Jedina sanca pre nas je pokusy o narusenie tohto mieru a slusnosti na fore ich proste spolocne ignorovat. Preto Vas prosim nereagujte uz na prispevok Koniec mrchy..Dakujem Vam. Pisem to aj zo slusnosti k Madam Sarce, ktoru som mal to stastie poznat osobne a som Jej velmi zaviazany za Jej profesionalitu a korektnost, aku by si mozno clovek od Dominy ani nepredstavoval, pretoze to Ona nemusi, pretoze Domina pravidla dava a aj moze menit. Vela internetovych domin odomna bezvahania zobralo akukolvek sumu, chceli pri prvom stretnuti bozkavat topanky a ine smiesnosti dokazujuce skor ich malost a hru na dominanciu ako skutocnu autoritu, vedomie svojej nadradenosti. Aby sa moj pprispevok trochu venoval aj teme do ktorej som ho vlozil, by som Vas zaujemcov o financne otroctvo odkazal aj na podstranky prave spominanej Madame..je na nich aj zial malokedy updatovany zurnal..a len v anglictine..ale predsa.. PS: mrcha nie je az take zle pomenovanie v tejto oblasti, co poviete?