Forums » Uncategorized

Mistress Daniela

• 29. novembra 2012 23:54:24 CET
    Mistress Daniela Looking only for sexual slave.I have few conditions i will let you know about my conditions very soon.

• 9. novembra 2016 15:13:26 CET
    Asalam Alaykum
    I am Farah to name a quiet and sincere girl. I love honesty and truth.
    I trust people very much. I like nature quiet walks in the parks holding
    hands listening to the whispering breeze and the songs of the birds, please
    i want you to write back to that i will tell you the reason why i contacted
    you and my private pictures ok; [email protected]
  • 3. augusta 2016 11:42:39 CEST
    pe ce forum? n-am vazut nimic nicaieri si sunt genu care cauta
  • 1. júna 2016 10:14:34 CEST
    a revenit stapana daniela in tara? stie cineva ceva ? spunea cineva pe un forum ca a vizitat-o recent
  • bad
    10. júla 2015 11:06:30 CEST
    este o tipa pe facebook...stapana larisa.Poate ca despre ea este vorba , cred ca e o tipa caruia i se mai spune rebela si are foarte multe clipuri pe siteuri straine cunoscute
  • 19. júna 2015 17:13:24 CEST
    Cunoaste cineva pe larisa ...stapana larisa din bucurești?
  • 1. apríla 2015 20:09:48 CEST
    nu cred ca are suta, din pozele de pe fetlife pare sa fie chiar in forma.
    pacat ca nu mai face decat web.

inregistrare veche si slaba calitativ
    daniela
  • bad
    14. januára 2015 11:09:04 CET
    ai vazut-o recent? prin vara arata super , pot spune chiar infloritor de bine
  • 6. januára 2015 14:50:43 CET
    MistressDaniela.org o arde prin Anglia si are suta !
    P.S. E tot cu tiganul.
  • bad
    3. decembra 2014 13:57:42 CET
    mi-e dor de doamna Daniela! mi-e dor sa ma asez la picioarele ei si sa astept porunci!
  • 21. februára 2014 9:25:21 CET
    nu stiu ce sa zic , eu am fost cam tot in aceea perioada si am avut parte de cu tot alt tratament , foarte rafinat si destul de dur , bineinteles ca am avut o mica discutie telefonica inainte cu cateva zile in care m-a intrebat despre preferinte.
  • 19. februára 2014 10:04:13 CET
    Daniela nu e deloc atat de exigenta asa cum crede lumea eu am vizitat-o dar in afara de un pipi facut åe mine nu a fost nimic.....deci in afara de 100 de euro platiti nu am primit nimic.....ahhh sa nu gresesc avea masculul intr-o alta camera si m-a intrebat daca doresc sa iau muie moment in care m-am imbracat rapid si m-am evaporat iepureste....dar asta se intampla cu cca trei ani in urma, chiar credeti ca s-a schimbat ? eu inca o data nu mai risc cu ea.....
  • 10. novembra 2013 4:59:07 CET
    De saptamana trecuta a reaparut in anuntul.ro proxeneta Renya(fosta colaboratoare a grasanei ce-si spune
    mistress Daniela), atentie ca in timpul
    sedintei tipa e obisnuita sa fure, in rest
    ca stapana tipa e la categoria top class !
  • 24. októbra 2013 14:51:12 CEST
    exilati-l ..in insula serpilor cu el
  • 24. októbra 2013 7:42:46 CEST
    Ma las cu coaiele pe gura ta VOMA DESCOMPUSA !
  • 23. októbra 2013 17:46:45 CEST
    bine da lasa-ne
  • 23. októbra 2013 11:26:31 CEST
    Nu ma intereseaza ce crede nimeni !
  • 20. októbra 2013 14:57:56 CEST
    nu te mai cred..
  • 20. októbra 2013 14:08:00 CEST
    Grasana ce-si spune mistress Daniela suge pula la indieni, pakistanezi si alte semintii in Preston U.K. !
    Supusa regelui Cioaba autointitulata mistress Luna a clocit si a eclozat un nou urmas al regelui Cioaba! Daca vrei neaparat s-o intalnesti caut-o pe strada Smaranda Braescu nr. 10 ; sector 1 ; Bucuresti; - ca indicatii : este aproape de ambasada Chinei !
    • 8 posts
    7. septembra 2013 20:06:23 CEST
    mistress daniela s-a mutat in uk.

mistress luna cred ca nu mai vrea sa cunoasca noi sclavi.
    are un cont pe keyholderfinder, ultima data cand m-am uitat nu se logase de luni bune
  • 6. septembra 2013 16:53:11 CEST
    Stapana licentiata,frumoasa,noua in domeniul bdsm,deci oarecum incepatoare dar extrem de sadica si dura,eleganta si discreta caut sclavi potenti financiar.Imi place sa domin foarte hard dar si soft in functie de conjunctura,prefer barbati care sunt generosi, inteligenti, bine educati…,am dreptul de a-mi selecta sclavii,in principiu ofer toate formele de dominare in afara de sex….nu detin instrumente dar in functie de situatie putem improviza…POZELE SUNT REALE!!!Ma deplasez si in alte localitati!

Ma puteti gasi si la id de mess ddemonik13sau la nr de telefon 0727.402.969 .

Pretul este 300 roni sesiunea fara o limita anume de timp….atat cat sa fie ok.
  • bad
    2. augusta 2013 11:36:15 CEST
    stie cineva ceva despre mistress Luna. Era o stapana foarte apreciata , inteligenta , frumoasa profesionista. Avea un site foarte bine asezonat cu multe clipuri , insa nu mai poate fi accesat.
  • 26. júla 2013 9:36:48 CEST
    daniela e plecata din romania? s-a retras ? , de ce nu raspunde
  • 20. marca 2013 7:25:15 CET
    sunt venit recent din germania unde slava domnului sunt multe stapane. Spre deosebire de romania , acolo submisii se bucura de faptul ca pot sa fie supusii unor stapane , aici vad ca lumea le critica. Dar daca nu ar fi ele ce ar face , ar merge in germania sau anglia .... Dupa cate vad Daniela are alura de stapana asa ca bucurati-va de faptul ca e aici si puteti sa o vizitati. ,
  • 13. marca 2013 7:34:56 CET
    are dreptate rany ! e foarte frumoasa ( usor de verificat -pozele) si e o stapana care e cu adevarat profesionista , restul sunt vorbe . Treaba cu cercetatul pentru infractiuni e aruncata asa doar pentru a descuraja posibilii sclavi care ar vrea sa o viziteze
  • bad
    22. februára 2013 21:47:13 CET
    asa se spune , ca e o stapana care stie foarte bine sa-si faca treaba . Atat de bine ca unii au ajuns sa fie dependenti de sedintele ei de umilire , am citit ca nu prea se compara cu ce ofera celelalte. Nu stiu decat ceea ce am citit , insa trebuie sa recunosc ca e destul de mediatizata. Chiar e cercetata pentru vre-o infractiune?