Forums » Nekategorizováno

Kdo jsem - poradíte mi

• 27. apríla 2013 11:36:14 CEST
    Přišla jsem na radu - a doufám, že se to nezvrhne do nechutností.

Ráda bych se dověděla co jsem. Žijeme s partnerem v normálním vztahu, který si (1x týdně) zpestříme hrátkami styl BDSM, ale není to typické BDSM.
    Vzrušuje mě jeho vzrušení i trápení - ale v žádném případě ne bolest (i když i ta se sem tam vkrade). Nesnáším vulgárnosti, žádné oslovování Paní.

Mezi naše velmi oblíbené praktiky patří - strapon, pánský fist, dráždění přes uzamčený pánský pás cudnosti, nucená masturbace a zákaz vyvrcholení. Pouta, podvázání, kolíčky, závažíčka, dilda, led apod. jsou našimi normálními hračkami.

Užívám si, když kvílí vzrušením, ale žádná bolest! Je i toto určitá forma BDSM? Jsem taková jen já, co si užívá "hračky" nebo je nás víc? Nikde jsem nic podobného nenašla a tak se obracím na radu sem.
    Předem díky za názory!
  • 29. apríla 2013 5:15:12 CEST
    Si žena, ktora rada experimentuje, užíva si to spolu so svojim manželom. Je to v poriadku. Si dominantnejšia osobnost, ktorá vztah predpokladám že taha. Tieto hrátky su ok, prijemne a vzrušujuce. Si uplne normálna a patríš k nam :-) Ano, je to určita forma BDSM. Už i obyčajne zaviazanie ruk, alebo aj prekrytie oči trebarz satenovou šatkou , alebo lahke pleskanie po zadku partnerovi počas sexu atd. patrí k určitej forme BDSM. Nemusíš sa báť, že si iná, si uplne normalna Ako aj my ostatní uchyláci
  • 29. apríla 2013 2:10:14 CEST
    asi tak.. nepotrebujes vediet nazov skatulky. staci, ze to mate radi a uzivate si to.. kazdopadne teda "kolíčky, závažíčka" mi k tomu tvojmu "žádná bolest" s vykricnikom moc nejde, ale budiz.. to je vlastne jedno
  • 28. apríla 2013 22:57:51 CEST
    robte co vas bavi a zite si spokojny zivot :)))) ak vam to vyhovuje obom tak ste sa nasli :))) nesnaz sa zaradit .. kazdy co sme tu sme niecim vinimocny ...
  • 27. apríla 2013 12:18:56 CEST
    BDSM, neBDSM..kazdy ma na to svoj uhol pohladu, co do toho patri a co nie. Kazdemu sa paci nieco ine. To co prezivate je normalny D/s vztah. Nesnazte sa nikam zaradovat, robte to co sa vam paci. Pripadne skusajte nove veci.
  • 27. apríla 2013 12:09:47 CEST
    to: Madamme - děkuji! Dominantní ano. Sama sebou rozhodně! Myslela jsem si, že dominance a sadismus se váží, proto ta otázka. I když nevím, zda moje hrátky nejsou taktéž "sadistické". Protože prosby uzamčeného partnera, co žebrá o možnost vyvrcholení a celé jeho tělo se klepe vzrušením určitě určitá forma sadismu musí být. Vždy tvrdí, že už to déle nevydrží, ale stopku použil zatím jen 1x ;-)

to: peter121416 vzhledem k tomu, že už jsme 8 let partneři, tak myslím, že zdravověda není ten problém.
  • 27. apríla 2013 11:55:54 CEST
    Pravdepodobne, podla toho co pisete, nie ste ani domina a ani ziadna Pani. Ste moderna manzelka, ktora dovolila vklznut do svojej spalne aj ine praktiky vzrusenia partnera nez zasunutie a povinny obdiv vaseho hrudnika.... Nerobite nic nenormalen nic zvratene, len skorej nieco neobvikle.
    Podla hesla: co partnerovi nevadi je dovolene....
    Prajem Vam vela krasnych vecerov a noci.

PS
    nastudujte si daku dostupnu zdravovedu aby ste mu neublizili.
  • 27. apríla 2013 11:55:42 CEST
    Ahoj :-) BDSM ma vela foriem. Su tu dominanti,submisivovia,masochisti,sadisti a kopa vselicoho.Nikto nema vsetko a kazdy moze mat akukolvek kombinaciu.Na mna tvoj opis posobi ako dominantna osobnost.Mat sadisticke sklony nepatri k nutnej vybave dominanta.Sadizmus a dominancia su dve rozne nezavisle aspekty.Poznam dokonca masochisticke dominy.Tak co hlavne bud sama sebou.