Forums » Nekategorizováno

MS v hokeji 2013

• 16. mája 2013 12:09:59 CEST
    tak mi to pripada ako keby si len potreboval priputat na seba pozornost.. to co tu davas sa neda citat. netvrdim ze mame najlepsich hokejistov vo vybere, ale fanusik hokeja fandi aj tymto a zvysok sa zachova bud ako ty ( ako kokot ) alebo sa k tomu vobec nevyjadruje, lebo ten hokej vobec nesleduje.. serus
  • 16. mája 2013 10:01:03 CEST
    Slovensko- Finsko
    1-5
    Ak by za slovensko hrali hraci typu chara, hossa a pod, veril by som im, ale zasranci typu chudacek?
    Zlato si zasluzia svajciari. Podavaju vykon sampionov.
  • 16. mája 2013 8:56:45 CEST
    Stále je to raciónalny štýl v porovnaní s tou, ktorej meno sa nesmie vysloviť. :DDDDDD Z _ _ Y
  • 16. mája 2013 7:44:11 CEST
    nic ine nezostava...zda sa
    • 5 posts
    15. mája 2013 23:52:18 CEST
    Neviem, kto tu uz davno nechodi, ale nech je to ktokolvek, sa mu nedivim. Strata casu.
    Ja uvazujem podobne o facebooku, akoze je to strata casu, preto ani nemam facebook account.
    A myslim, ze to zabalim aj tu.
    Karamel......you know shit nothing about.....?
    To je bratislavska anglictina?
    Kamo, ucen nemoze prechcat profesora.
    • 5 posts
    15. mája 2013 21:09:31 CEST
    este vam nedoslo, kto pesotrok je? ..trosku popremyslajte, kto sa tu uz dlho neobjavil a kto mal reci ako dlazdic. ...proste je ho treba ignorovat
  • 15. mája 2013 21:03:22 CEST
    kto je tu veterinar ???uz ho niekto utratte, asi ma besnotu....
  • 15. mája 2013 20:21:40 CEST
    Podla vsetkeho slovaci su naj vo vsetkom. Je to badatelne aj u karamela. Par mesiacov, ci rokov v gb a uz chce lecture stareho psa new yorcana ako pouzivat ang.......
    Chlapec si neuvedomuje, aky je trapny.
    Podobne, ako jeden z tych predchadzajucich komentov, je tu samy pro......na slovensku je kazdy, kto dokaze kopnut do lopty a v nedelu hraje za rodnu dedinu, zrazu pro.
    Som sa musel zasmiat, podobne, ako ked, chudacek bol vpusteny na 2 min na lad, puku sa ledva dotkol, ale na novinara vybliakol typicky slovensky- na srot sme ich rozjebali......boze, vy ste tak trapni.
    Karamel mi nadava do idiotov a pritom last time I checked I have a black belt in taekwondo.
    Chlapci, trosku sebareflexie vam prospeje v tomto zivote.
    Project? Ja zasadne neinvestujem na slovensku. Ja si potrpim na kludny spanok.
  • 15. mája 2013 18:00:21 CEST
    sak sa nehadajte s amerikanom...vsetci predsa tu v starom svete uz davno vieme, ze v amerike, teda USA ziju ti najmudrejsi, najvzdelanejsi a najfundovanejsi odbornici na vsetko. sak im nechajte ich pravdu a mudrost...no...sak lebo no...
  • 15. mája 2013 13:10:03 CEST
    well, considering you've been living in States for 20y now, you know shit nothing about nuances of english.

do you want me to lecture you about use of "hugs&kisses" in english language?

anyway, how is your 1m bucks project doing? :)
    • 13 posts
    15. mája 2013 11:41:21 CEST
    Ty aj s karamelom si mozte vymienat hugs&kisses.
    • 13 posts
    15. mája 2013 11:33:52 CEST
    musím súhlasiť s Escarmelom. A riadne veľký idiot
  • 15. mája 2013 5:36:13 CEST
    Neviem, co si byvali.....ale hugs & kisses? Si byvali pro buzerant?
    Mate pro ligu? Alebo si hral volleyball? ?...same difference, isn't?
  • 15. mája 2013 1:52:06 CEST
    Ako sportovec, byvaly pro, ti musim povedat, ze si idiot ...
    Hugs & kisses
    • 13 posts
    14. mája 2013 23:00:55 CEST
    Si ma pobavil, vraj nauc ang, ja zijem v USA 20 rokov a mam co robit, aby som nezabudol slovensky. Apropo.....par hracov z NHL aj osobne poznam, vdaka mojmu zubarovi, ku ktoremu sem tam zajdu. Foto z okna endodontistu.
    • 13 posts
    14. mája 2013 22:23:00 CEST
    Jasne. Absolutna svetová špička to asi nie je. Ale aj tak je zázrak že v tomto - silne korupčnom prostredí ešte funguje ako tak taký drahý šport ako je hokej.
  • 14. mája 2013 22:04:15 CEST
    A čo s atýka tých drahších vstupeniek na Slovan a aj tak je vypredané to sa ani nečudujem, je to pre Slovan niečo nové, hrali roky proti slovenským tímom, teraz hrajú KHL ktorá je atraktívnejšia, sú tam hviezdy, ľudia za to dokážu vysoliť peniaze. Za to v Rusku to tak funguje už dlhšie, sú na to zvyknutí, neľáka ich to moc už :D
  • 14. mája 2013 21:56:40 CEST
    Tak to si zabil. :DDD Ja KHL ani NHL nekukám priznám sa, mňa ten hokej moc nebaví všeobecne. Len som tak trochu nad tým rozmýšlal z pohladu stratégie. :D
  • 14. mája 2013 21:51:45 CEST
    Ta matika funguje aj opacne:)) v moskve stoji listok na zapas KHL cca 6 eur u nas na slovane najlacnejsi 20 eur a v moskve je 567 divakov a na slovane 9980:)) ci kolko ma kapacitu. Potom aj muzstva z KHL sa pozeraju ze kam to prisli:)) ved tu je plna hala:))
  • 14. mája 2013 21:44:01 CEST
    Samozrejme, nie vždy to tak je že futbalová alebo hokejová veľmoc musí VŽDY vyhrávať, veď to by bol taký nudný ten šport.
    Slovensko je ak sa nemýlim najmenšia krajina v počte obyvateľov na tomto šampionáte, alebo na tom predchádzajúcom, alebo na ďalších iných a čo dosiahli.. 4 medaily. Vo futbale to je tuná biednejšie, lebo je väčšia konkurencia ako v hokeji.

Čo sa týka toho že tuná uprednostnia hráčov kto má nejaké známosti, alebo zazobaného oca tak to je pravda, už som tu spomínal ja sám hrám profesionálne futbal a môžem potvrdiť že to takto je lebo som sa s tým stretol a to som nemal nikoho bohatého ani známosti a modlil som sa nech to nie som aj ja koho vyrazia len tak. Kopu skvelých chalanov povyhadzovali čo na to mali, a boli to ozaj talenty! A prečo potom sme na tom tak biedne. Podmienky tuná na to nemáme, nemajú sa kde hráči učiť, štát nedá nič, majú iba reči, jednoducho je tu bieda čo sa týka tohto, žiadne športoviská poriadne.

Hrozne veľa talentovaných hráčov vychádza napr. z Chorvátska, a prečo? No preto lebo tam majú na to ukážkové podmienky na tréningy, tak isto v nemecku a v týchto vyspelejších krajinách. Len my sme pozadu a mrháme talentovanými hráčmi a dávame prednosť peniazom.

Preto aj chodí na slovenské štadióny málo ľudí, lebo sa tu nepracuje tak ako sa má, strácame talenty, štadióny tu máme ako po svetovej vojne, jednoducho tých ľudí nemá čo prilákať, ani hra, ani ten štadión proste nič, upadá to tu.
  • 14. mája 2013 21:23:48 CEST
    A ešte malý "vtip" ma napadol: u nás stojí na ligu vstupné tak 2 eurá povedzme, neh 5 euro, dajme tomu. Príde 316 ľudí. :D V Ríme stojí najlacnejší lístok na tríbúnu 52 Euro, príde 54 567 ľudí....

... neh rátam ako rátam, ale matematika tu zlyháva.:D
  • 14. mája 2013 21:20:44 CEST
    Ak by sme použili tvoju logiku, mohli by sme sa tiež pýtať, prečo Grécko vyhralo ME 2004 vo futbale?

Znamená to automaticky, že je to futbalová veľmoc?

Asi nie.. veď aj s nami sa natrápili v kvalifikácii.

Definícia svetovej špičky, alebo neh aj veľmoci je podľa mňa: squadrra čo SYSTEMATICKY ničí rad radom súperov.

Príklad: Španielsko je svetová špička vo futbale. Za posledné roky zničilo takmer všetko čo mohlo, čo sa týka súperov. 30 zápasov v rade bez prehry na oficiálnych fórach. To o niečom svedčí.

A o čom? O prístupe: štát dotuje mladých, a ich rozvoj.

Čo to znamená?
    V základoch nastupujú tí, čo majú talent a predpoklady.

A aké je to u nás? (a aj iných podobných krajinách, aby som nekydal len na nás)
    Odpoveď: hrajú tí čo majú well-off tatka, ktorý to synkovi zaplatí.

Lenže potom sa na slnečné lúće nedostanú talenty, lebo možno oni zrovna bohatého tatka nemajú.

A potom to aj tak vypadá. V krajinách kde tento princíp pochopili, je šport ozajstné divadlo, na ktoré je radosť pozerať.

U nás? No chodte na futbal... uvidíte. A hokejová liga? To tiež nie je zrovna kultúrna udalosť.
  • 14. mája 2013 21:08:00 CEST
    No počkaj, trochu ťa zabrzdím s tými slovami o svetovej špičke.

Naozaj si nemyslím, že táto zostava čo tam je, dosahuje úroveň svetovej špičky.

Ak si rozmením fakty na drobné, vyjde mi že vačšina z nich hrá, s pohladu svetovej špičky, v druho a treťotriednych kluboch (podla rankingu).

Na druhú stranu, keď vravíš o tom, že koľkí z nás sú v povolaní vo svetovej špičke, pre mňa chirurg čo dobre zoperuje pacienta, je v svetovej špičke, požiarnik, ktorý uhasí požiar a zachráni majetok, je špička a neh lingvista čo vie pár tých rečí, je špička. Veď úprimne, sú za morom lepší doktori, požiarnici o jazykoch už škoda rečí. Západniari vedia len ten svoj. ;)

Čo sa týka športovcov na slovensku, fakt to tu nie je v poriadku. Príklad: veľa futbalistov je nadržaných na svoje vyššie platy (oproti priemeru), ale, neuvedomuje si, že aj tak má povačšine ledva ukončenú strednú školu, a keď skončia aktívnu kariéru, tak potom môžu ísť handry fajčiť. (za podmienky že si nevybavia trenersky post).

Je plno takýchto prípadov skrachovaných športovcov. Za mladi hýrivý život, presieranie tučnejších výplat. A potom prišiel pád...

Ale to som nechcel všetko písať len tebe, ale len tak na margo načatej témy.
  • 14. mája 2013 20:59:57 CEST
    :D:D:D:D Prosím ťa netáraj, chceš mi povedať že v NHL alebo v KHL ešte nikto nepovedal "Vyhovorky typu: ten gol v druhej tretine nas zrazil na kolena.....beeeeee, nevychadzaju koncovky......beeeee." Asi by si mal viac sledovať aj rozhovory po zápasoch a naučiť sa anglicky :D Prečo Kanada vypadla minulý rok vo štvrťfinále proti Slovensku? Ako to je možné? Veď sú tam hráči v celej Kanade čo makajú v NHL nie? Vidíš ako trepeš? :D Aj slováci majú v tíme hráčov čo makajú v NHL ktorých tak spomínaš a teraz na nich nadávaš :). Jednoducho obyčajná závisť. Hrdosť v prdeli :D
  • 14. mája 2013 18:41:45 CEST
    Si este nepocula a nevidela podnikatela na slovensku, vlastne v bananistane. Tam su takmer vsetci zlodeji.
    A to tzv vitazstvo nad USA malo byt ako dokaz coho? Americania im to pustili, hrali na pol plynu, o nic im neslo. Americania ani nevedia a neuznavaju MS. Nikto v NYC nespomina ziadne MS, ak ide o hokej, ide o Stanley cup.
    Tie korculujuce panenky v dresoch slovenska su jelita. Vyhovorky typu: ten gol v druhej tretine nas zrazil na kolena.....beeeeee, nevychadzaju koncovky......beeeee.
    Picoviny! Videl niekto z vas hokej? Skutocny hokej? V NHL hraju do poslednej sekundy na plny plyn! Tu dokazu zvratit dvojgolovu prehru 10 sekund pred koncom zapasu na vyhru alebo remizu!
    Toto je srdce sampiona, toto je srdce bojovnika!
    Tzv hokejisti v dresoch slovenska su sraci!
    Stale maju pripraveny vagon plny vyhovoriek, miesto toho, aby povedali jednoducho: sme to posrali a hanbime sa!
    Na to je treba chlapa! Lenze od sracky nemozes cakat priamociarost. Konieckoncov, priamociarost nebola nikdy slovenska deviza.