19. mája 2013 20:59:07 CEST
V pohode, nevadí keď sa bude písať o hocijakých PC hrách. Len som pripomenul prvú otázku, neh sa niekto chytí prípadne nato.
Čo sa týka nexusu, poznám, ale nerýpal som do toho, nemal som čas. Čo sa týka modderských komunít, tam sa vyznám v niečom, robil som napr. amx modx do CS 1.6 prostredia - tu je link na komunitu ak si chceš popozerať, doporučujem ak sa náhodou venuješ akčným hrám:
https://forums.alliedmods.net/
Tiež som robil mapy v HL engine. Celkom slušný a výkonný nastroj. Avšak, v CS prostredí sa proste nedá manipulovať z témou BDSM, to proste k sebe nejde, plus niekdajší skill časom vyprchal, musel by som znova za tým sedieť hodiny a hodiny a toľko času niet nato.
Ďalej čo je zaujímavé, je prostredie W3 a prostredie WOW. Vo W3:FT som sa vŕtal celkom dosť, vytváral som vlastné servere s modifikovaným prostredím, jednak pomocou základného rozhrania W3 editor, ale pridal som aj pár vlastných skriptov navyše. Odmenou bola vždy plná hráčska účasť na komunitách ako sú eurobattle.net, garena a podobne. Čo sú teda top komunity, celkom vychytené.
Jednu dobu som robil aj administrátora, ale tie časy sú tiež dávno preč.
Čo sa týka fallout 3, excelentný kabát, vynaliezavý a miestami príjemne mraziaci príbeh, priemerne dobrá interaktivita, ale: odfláknutý 1st person, nedomyslená ťahová postupnosť v hre (pričom kedysi to bol kultový atribút tejto série, na ktorý lákala množstvo fanúšikov RPG a zvlášť ťahových hier) a posledná vec, niekedy sa v hre ťažko orientuje, plus žiada si celkom veľa času. Rozhodne to nie je instantná záležitosť, ktorú hladám ja. Plus, BDSM je tam tiež sporadická záležitosť. :-)
Oblivion. Neviem či myslíš sériu Stalker: oblivion lost? Ak nie, potom neviem o čo sa jedná.
Skyrim nepoznám, môžeś presnejšie napísať v akej miere sa tam objavuje bdsm a či to má multiplayera?
Čo sa týka platenia, s tým som ja nikdy nemal problém, aj keď vo svete internetu je dobrý zvyk že keď si šikovný, snažíš sa nájsť alternatívy. A preto zatial hladám.
Inak, ešte na margo tohto, naozaj nechápem, keď ja, čo som nikdy neštudoval informatiku a dokázal som vytvoriť rôzne prostredia, ktoré sa relatívne stretli s úspechom (ja za úspech považujem natrieskané lobby pár sekúnd po uploadnutí hry) tak prečo nejaký študovaný informatik, nadšenec bdsm nedal uź dávno hlavy dokopy z ďalšími a proste nevytvorili nejakú obstojnú hru na tejto štýl.. a výlučne na tento štýl. Je to vďačný námet, pretože veľa ľudí by potom šlo ako po údenom. Aj preto som otvoril túto diskusiu, snaźím sa zistiť príčinu, prečo sa toto nestalo. Resp. ak sa to stalo a vyšla niekde potichu z nejakej "garáže" milá pecka v kabáte bdsm, tak potom som sherlock holmes, ktorý by sa jej rád dopátral a tuho myslím nato, že skôr či neskôr tu niekto pridá odkaz, kde sa taká vec dá nájsť. :-)