24. mája 2013 0:54:23 CEST
Kazdy si najde, co sam chce. Myslim ze v podstate kazdy povedal, ze podporuje tento napad. Ale pardon, co si tu niektori predstavujete pod podporou? Financne dary? Ponuknutie saly? Obcerstvenia? =D To, ako kerberos formuloval svoj umysel, mne osobne prislo krajne nerealne. Mozno som hlupy, ale som si na 99,9% isty, ze nema sancu nieco take zogranizovat, ked si dva mesiace vopred este len pyta rady. Bolo by kontraproduktivne mu tahat medove motuzy pod nosom, ludia mu celkom realisticky a otvorene objasnili uskalia jeho podujatia a viaceri sme ponukli aj konkretne riesenia. Mozno to zle vidim, ale ja povazujem podporu "velkych mien" za klucovu, nakolko maju kontakty (na mnoho ludi) a hlavne skusenosti s organizaciou, aspon nejake. Ver mi, ze na ziadne zasluhy ani ocenenie by si nenarokovali, radi by pomohli, ale nie recami cez internet 2 mesiace pred mega akciou. A to, ze som vyjadril prekvapenie nad tym, ze organizatora tohto mega stretnutia tu nejako osobne nepoznat, je o dovod viac ukazat sa na existujucej akcii, kde mozno ziskat aj viac ako len reci. Vsetko toto je podla mojho nazoru konstruktivne a legitimne. Myslim, ze kazdy na tomto fore by sa potesil kazdej novej akcii a dokonca by v ramci svojich moznosti aj pomohol. Ale nie tymto sposobom, ze niekto prinesie v podstate bublinu (lebo od realneho konceptu malo toto velmi daleko) a caka ovacie a organizacnu podporu. Poloz nieco na stol, a potom sa o tom mozme bavit. Je to ako stavat dom z ustneho opisu - bez projektovej dokumentacie. Tak prosim o zdrzanie sa neobjektivnych komentarov typu: Zakomplexovane slovensko, kyble spiny, polena pod nohy. Dakujem =)