Forums » Nekategorizováno

S&M party Bratislava 2013

• 4 posts
    27. mája 2013 10:40:33 CEST
    presne vystihnuté, že podla komentárov vidiet v akom prostredí sa pohybuješ....presné
  • 26. mája 2013 11:29:54 CEST
    Nyslím si že je to dobrá príležitosť aj pre mňa, rád by som sa stal otrokom pre ženu, som sub a vzrušuje ma panovačná ženaa lízanie
  • 25. mája 2013 15:12:50 CEST
    ak sa tato akcia podari, klobuk dole!..aj ked o tom pochybujem.
    drzim palce aby to aspon na 50% vyslo. ja by som prisiel, no bolo by fajn vidiet aj nejaky zoznam ludi, ktori potvrdia ze sa zucastnia(pocet zucastnenych), nejaky event, webstranku.
    GoodLuck
    • 5 posts
    24. mája 2013 22:06:02 CEST
    Koro ak si cital moj prispevok tak si si vsimol ze som pisal o inych akciach ktore skrachovali a na zaklada toho som reagoval . Dalej Leon ako organizator akcnych Stretnuti podal pomocnu ruku v podobe vlastnej skusenosti . Statocne.Srdce tvoje vyjadrenie na adresu toriho bolo slapnutie uplne vedla skoro az do ciernej diery . torimaster skvele napisane a som rad ze tu je niekto s tvojim pohladom a schopnostov to neagresivne opysat zo svojho pohladu ako zacinajuceho navstevnika stretnuti . Ostatny ... ked si precitate Forum je pravda ze nase reakcie su sice triezve a realne no sposob podania je brutalny. Kerberos myslim ze podnetov a podpory si tu nasiel dost a ies asi predstavit v akom kulturnom prostredi sa pohybujes . Nikto nechce aby si skrachoval pre iluzie . Sprav stretnutie a sam uvidis co ta caka a ci v tom chces pokracovat .
  • 24. mája 2013 11:53:11 CEST
    Asi už ani k tomu nemám čo dodať ja osobne...možno len toľko nebolo to hanobenie človeka a ani akcie ktorú má v úmysle pripravovať ak to skutočne tak je...kto to pochopil inak je to len jeho chápanie....torimaster to skutočne vystihol za nás všetkých tak ako to pochopené malo byť hádam pre všetkých...no čo už...
    • 13 posts
    24. mája 2013 10:41:11 CEST
    Neviem akú spoločnosť máš na mysli. Reagujem na to čo je napísané a nie na to kto to píše.
    • 13 posts
    24. mája 2013 9:39:23 CEST
    Leon, jediné v čom súhlasím, že nejdem na túto tému mrhať slovami. Holt, keď ti táto spoločnosť chutí, tvoja vec.
    • 13 posts
    24. mája 2013 9:11:27 CEST
    vďaka a držím palce. Nech sa vám akcia v septembri podarí
  • 24. mája 2013 8:21:47 CEST
    Suhlasim s Leonom. Toriho uvaha nema ani jedinu chybu, alebo nespravnu informaciu.
    A na vrchol je este aj priatelska a dobroprajna...
    • 13 posts
    24. mája 2013 7:04:33 CEST
    možno si na drogách. Tori napísal všetko dobre. Len sa mu čudujem že sa niekomu chce tak podrobne písať niečo také samozrejmé.
  • 24. mája 2013 2:03:54 CEST
    Tori, alebo som ja na drogách, že zle vidím (?!) nato čo tu píšeš, alebo si na nich ty, ak na slovensku nevidíš zakomplexovanosť.
  • 24. mája 2013 0:54:23 CEST
    Kazdy si najde, co sam chce. Myslim ze v podstate kazdy povedal, ze podporuje tento napad. Ale pardon, co si tu niektori predstavujete pod podporou? Financne dary? Ponuknutie saly? Obcerstvenia? =D To, ako kerberos formuloval svoj umysel, mne osobne prislo krajne nerealne. Mozno som hlupy, ale som si na 99,9% isty, ze nema sancu nieco take zogranizovat, ked si dva mesiace vopred este len pyta rady. Bolo by kontraproduktivne mu tahat medove motuzy pod nosom, ludia mu celkom realisticky a otvorene objasnili uskalia jeho podujatia a viaceri sme ponukli aj konkretne riesenia. Mozno to zle vidim, ale ja povazujem podporu "velkych mien" za klucovu, nakolko maju kontakty (na mnoho ludi) a hlavne skusenosti s organizaciou, aspon nejake. Ver mi, ze na ziadne zasluhy ani ocenenie by si nenarokovali, radi by pomohli, ale nie recami cez internet 2 mesiace pred mega akciou. A to, ze som vyjadril prekvapenie nad tym, ze organizatora tohto mega stretnutia tu nejako osobne nepoznat, je o dovod viac ukazat sa na existujucej akcii, kde mozno ziskat aj viac ako len reci. Vsetko toto je podla mojho nazoru konstruktivne a legitimne. Myslim, ze kazdy na tomto fore by sa potesil kazdej novej akcii a dokonca by v ramci svojich moznosti aj pomohol. Ale nie tymto sposobom, ze niekto prinesie v podstate bublinu (lebo od realneho konceptu malo toto velmi daleko) a caka ovacie a organizacnu podporu. Poloz nieco na stol, a potom sa o tom mozme bavit. Je to ako stavat dom z ustneho opisu - bez projektovej dokumentacie. Tak prosim o zdrzanie sa neobjektivnych komentarov typu: Zakomplexovane slovensko, kyble spiny, polena pod nohy. Dakujem =)
  • 24. mája 2013 0:14:27 CEST
    Mam skusenosti s takymito akciami a cca vieme sa zmestit do cca 70 euro na osobu dvomi vecerami obcerstvenim a nejakym tym programom ale ta cena je minimalne pri 80-100 ludi a vysie, ale urcite nie realna v ramci bdsm tu na slovensku, problem je v tom ze takuto akciu na sk nespravis, lebo ked objednas priestor co nie je problem, tak nezarucis diskretnost, lebo ako nahle sa niekto z personalu dozvie o co ide tak je to vonku a na taku akciu ti nikto nepride, lebo kazdemu ide o diskretnost a pri objednavani aby to malo svoju uroven musis povedat prenajimatelovi o aku akciu ide aby nebol potom problem...-)-)-)
  • 23. mája 2013 23:52:03 CEST
    Este mi nedalo... Kto z vas ma skusenost s organizovanim akcie pre viac ako 1000? Alebo kludne 500 uz len taky obycajny ples ci vianocny vecierok je fuska a to este ani netusite kolko ludi pride a to to maju zadarmo... Ano na slovensku je doraz na slovo zadarmo. Ale tak inak.. Kolko ny ste boli ochotni dat za taku akciu eur? Do 50? Do 100 za osobu? Nad sto eur je uz vela? Ak ano mate odpoved na vase otazky. Ak zratate naklady na jedlo alkohol program prenajom haly firmy co to zrealizuju. Ste nad sto eurami uplne vklude. Proste bez penazi to nejde. Takze ako chce niekto zorganizovat taku akciu ked nemate zabezpecene financovanie. Tie firmy to zadarmo neurobia a kedze je uzasna moda neplatit 60 percentna zaloha je skoro povinnost. Takze bud do toho niekto narve svoje prachy co je malo pravdepodobne alebo to finsncuje z predpredaja alebo ma sponzora. A by som sa velmi divil kto by dal 50 000 eur do tak neistej akcie.
  • 23. mája 2013 23:06:12 CEST
    ok, z tohoto uhla pohladu sú tvoje výhrady iste v úplnom poriadku...
    • 5 posts
    23. mája 2013 21:04:46 CEST
    čuduješ sa? ....za posledných niekolko rokov tu bolo vela "nových", čo organizovali "skvele" akcie, ale vždy sa to nakoniec ukázalo ako velka bublina, ktorá splaskla ešte pred akciou ...stačilo jednoducho v prvom príspevku napísať, že je možnosť zorganizovať niečo vačšie, či je záuejm, ...bežne to tak robia ludia, čo už dajaké akcie urobili a vieme, že sú seriozni. ..neviem, či si si všimol, ale kerberos to písal ako hotovu vec a chcel len doriešiť dajaké maličkosti a ako sa v podstate ukázuje, vlastne ešte teraz nič nemá, tak sa nečuduj, že su reakcie negatívne ..
  • 23. mája 2013 20:44:06 CEST
    ale čital som všetko a v poslednom odseku som to napísal v skratke, čo si ty teraz a aj nižšie popísal obšírnejšie...
    mna skôr zarazil ten masívny v princípe negativistický prístup všetkých a hrubé zotretie chalana
    • 5 posts
    23. mája 2013 20:38:28 CEST
    ..mimochodom vy dvaja, ...počítam, že vy na tu mega akciu určite idete a nič vám do toho nepríde na poslednú chvílu, ako býva zvykom u vačšiny ľudí, čo tu najviac vypisujú, ako sa teší na stretka ....
    • 5 posts
    23. mája 2013 20:28:36 CEST
    ..neviem, či ste čítali všetko, ale podla vašich príspevkov asi nie. Človek, ktorý žije v Londýne napíše, že viacej ako 500 ludi na takejto party v meste, ktoré má minimálne 20x viacej obyvatel ako Bratislava a 2x tolko ako Slovensko nepríde, v Prahe, vo Viedni, v Budapešti uzatvorenú party s takýmto množstvom ludí nik nezorganizuje, pretože vedia, že by to bol krach, alebo by museli pustit aj verejnosť, ale v Bratislave to v pohode zvládneme :-) ... ked sa mu niečo podarí zorganizovať, bude to v lepšom prípade niečo v štyle hell party, a komornejšie,ale určite to nebude akcia, kde budú iba ľudia, čo sa venujú BDSM, ...skorej to bude akcia, kde dojdú tí, čo si prečítali "50 odtienov sivej" a vaaaau ten svet bdsm je skvely, oblečú si niečo, čo podla nich je zaradí k Ds scene a v pondelok v robote budu kolegom referovat ako boli na uchylnej party ....
  • 23. mája 2013 16:59:48 CEST
    presne ako napisal leon... clovek sa tu podpory nedocka... za kazdy novy napad len same osocovanie zakopavanie pod zem a hadzanie polien pod nohy... nikto nikomu nic nedopraje ani neponukne pomocnu ruku a preto sa tu ani nikdy nic poriadne nezorganizuje... a takto je to so vsetkym a vo vsetkych sferach v tejto krajine...
  • 23. mája 2013 13:42:47 CEST
    Pokojne dalej vysvetľuj, presviedčaj a pripravuj...sme predsa na diskusnom fóre a nebudeš s tým behať po ulici.
    Zrejme si čakal za svoj nápad vlnu nadšenia, pochvalu, nedajbože podporu a pomocnú ruku minimálne od veľkých mien BDSM komunity (ako to ich pomenoval torimaster).

No vyliali tu na teba zatiaľ kýble skepsy, negativizmu, posmeškov, osočovania, podozrievania či ako to všetko popísané slušne pomenovať...a to si ešte nedal nástrel vstupného...heh to by si si odniesol prívlastkov....
    Logisticky zvládnuť takú akciu dá zabrať, ale zrejme by to išlo a máš odvahu. Očakávaj však, že sa ti temer určite plánovaná mega akcia zcvrkne na bežnú akciu typu „u Majora zemana“ z dôvodu velmi prozaického ...
  • 23. mája 2013 11:32:20 CEST
    Zbytočne to ďalej vysvetluješ alebo obhajuješ. Všeobecne, a hlavne tu na slovensku duplom, platí, že ľudom nevyhovieš neh by si aj pol zlatej bane slúbil.

Proste ak si myslíš, že tvoj nápad je reálny, tak to zorganizuj a uvidíš sám, aký to bude mať úspech.

Nenechaj sa znechutiť, ale na druhú stranu premýšlaj reálne. Koniec koncov, platí zase veta, kto nechce hladá dôvody, kto chce hladá spôsoby.

Držím ti palce.
    A hlavne daj potom vedieť, ak teda sa to nejako posunie ďalej a bude existovať ten web o akcii! :-)
  • 23. mája 2013 11:02:11 CEST
    on nemá páru o čom BDSM je...
  • 23. mája 2013 10:52:14 CEST
    si ma skutočne normálne pobavil...!!! ale nie tvojim záujmom a snahou vytvoriť nejakú akciu...ale tým že pravdepodobne si o nás myslíš že sa zgrupujeme len za účelom hromadných grupákov alebo len kvôli akčneniu hromadnému... ja som to takto trochu pochopila a dosť ma to pobúrilo....ja už ozaj neviem, si tu dostatočne dlho a predpokladám že skutočne vieš o čom BDSM je....ale nenapadlo ťa že aj keď sme krásni úchyláci že nemáme pokaždé potrebu aby z nás boli exhibicionisti čo i len v súkromí???? a ver že party na ktorej sa teda "zgrupíme" u malejDominy ľudsky a a reálne predčí tu tvoju o ktorej si myslím že by aj tak nikdy nevznikla .....a to som sa už skutočne nahnevala keďže ti to píšem takto...niekomu sa budem momentálne zdať vzťahovačná...no a nech...
    • 0 posts
    23. mája 2013 9:22:53 CEST
    700 ludi je blbost
    Na najvacsie party v londyne dostanes do 500 ludi.
    Mozno s vynimkou fetish weekend, kde ich je viac.. A to je Londyn, kde je fetish scena uz dlho vybudovana a kde v jednom meste a okoli zije 2x tolko ludi ako na celom SVK