Forums » Nekategorizováno

Predstava vs Realita

• 12. júna 2013 11:31:58 CEST
    U mna je to tak a asi to tak aj navzdy bude,pokym som vzruseny mam chut na dominu(povacsine),naprv som pozeral take light veci ale postupne ma to prestalo bavit a hladal som tie tvrdsie.

Teraz som v takom stadiu ze uz nehladam na nete take tvrde praktiky skôr aby to video bolo niecim ine...
    Skusil som nieco v realite a mna to vôbec nebavilo a ani nevzrusovalo ako v tych videach...napr bolest vôbec nic mi to nerobi iba ma to boli :D,ako zvazovanie je sexi ale cakal som ze to bude ovela viac sexi -.-
    Takze aka je vasa skusenost?myslel som si ze, ok som uchyl,len teraz som nejaky zmateny ze co je vlastne pre mna to prave.

A este k tomu klasicky sex ma dvakrat nelaka.
    • 13 posts
    16. augusta 2013 11:54:33 CEST
    plný súhlas
    • 13 posts
    16. augusta 2013 11:53:25 CEST
  • 16. augusta 2013 10:34:41 CEST
    poslusne, mile a nudneee
  • 16. augusta 2013 9:58:07 CEST
    "no realita je, ze sadizmus ci
    masochistom ci sadistom sa mozes stat, nikto sa nim nenarodil :)"
    Neviem kde si na to prišiel, ale ako člen tejto komunity by si mal vedieť z vlastnej skúsenosti že buď si SM pozitívny od narodenia alebo nie si. To že si to niekto pod vplyvom prostredia výchovy atď prizná neskôr ešte neznamená že sa ním stal. NIe mal to v sebe od narodenia len to zatlačil niekde veľmi hlboko aby to nebolo vidieť. Neviem si predstaviť vanilku ktorá by tomu zrazu z ničoho nič prišla na chuť a stala subkou .-)) ako sa hovorí: všetci máme svoju malú úchylku, ale máme ju od narodenia .-)
    • 13 posts
    16. augusta 2013 7:22:17 CEST
    nie, nie. Niektoré subinky sú poslušné a milé
  • 16. augusta 2013 7:17:05 CEST
  • 16. augusta 2013 0:51:09 CEST
    tyyyyyyy!!! ze neflakaj to...take vyrazy skarede podpichovacne by hadam ziadna uchylacka nepouzila:)))))))))))
    • 13 posts
    26. júla 2013 11:26:21 CEST
    netvrdím že aj taká kombinácia sa nemôže vyskytnúť, ale dominantných masochistiek poznám kopu. "Udri poriadne!, neflákaj to!"
  • 26. júla 2013 5:47:44 CEST
    zeby bol Sub so sadistickymi predstavami?
    • 13 posts
    25. júla 2013 22:23:23 CEST
    v tom prípade nie je maso. Sub môže byť. Hej? Páčilo by sa ti to? Kto by to o tebe povedal.
    • 1 posts
    25. júla 2013 14:37:48 CEST
    v tom pripade nie je sub

..dobre sa pozera ked je niekto bicovany ale mne vtedy piska srdiecko ze radsej by som bola na jeho mieste
    • 1 posts
    25. júla 2013 13:36:08 CEST
    Samozrejme fantázia stále sa liší od reality ... Ako ma vzrušila predstava vyzliecť sa, dať sa vyviazať a dať riadne sa zbičovať. Ano, je to vzrušujúce vyzliecť sa do naha pred skupinkou ľudí. Aj pokial sa koná príprava, vyviazanie. Potom začnú padať rany. Po niekoľkých rán to sexuálne zrušenie úplne zmyzne a zostane len sprostá bolesť. Po desiatej rane už by som dal všetko zato, keby to už aj skončilo ... Neskončí, padajú rany ďalej ako to bolo dohodnuté ... Po skúsenostiach potom sa vytratí aj tá fantázia ... Skôr túžim pozreť, ako je niekto iný zbičovaný ako byť sám ... Sub začne mať dominantské predstavy
    • 5 posts
    24. júla 2013 21:33:15 CEST
    ...uz si zacnam mysliet, ze niektori tu vypisuju akoze svoje zazitky, ale su to skorej len ich predstavy ....
    • 1 posts
    24. júla 2013 11:36:41 CEST
    väčšina z nás má velmi rád len fanatázie a keď si uvedumuje že má možnosť si to zrealizovať tak cúvne ... kolkokrát ma prosili (muži), aby som im spravil niečo neobvyklé ... spank, piss a ešte horšie ... keď som si pristúpil že spravím, poslal som svoje telefónne číslo, nech sa dohodneme stretnutie, potom naraz nič ...
  • 21. júla 2013 10:01:59 CEST
    Včera večer. Stretnutie s párom. celkom fajn ale ona - domina akási nesvoja. Dôvod - žiarlivosť. Videla že jej partner zrazu bez problémov funguje na mladunkej štíhlej subinke. A keďže výprasky nepovolujem tak sa nemala ako do toho vložiť a STOPla to :-/ A to sa to zo začiatku vyvíjalo tak sľubne.
  • 20. júla 2013 13:08:30 CEST
    kazda zlmluva stoji zahovno ak nieje chut plnit a priznajme si dominanti sme len do tej mieri pokial nam to subka dovoli
    • 13 posts
    19. júla 2013 16:43:17 CEST
    Hej, a to mala ešte veľmi korektnú zmluvu. Poznám tvrdšie
  • 19. júla 2013 12:07:43 CEST
    Zial aj takto koncia Ds vztahy.
    Zmluva nezmluva.
    • 13 posts
    19. júla 2013 11:33:59 CEST
    http://badman.aktuality.sk/clanok/2646/zena-podpisala-bizarnu-zmluvu-budem-tvoja-sexualna-otrokyna/
    • 8 posts
    15. júna 2013 10:35:19 CEST
    tirr
    To ze si sa este neurobil s babou- mozno by si to mal skusit s chlapom :), alebo inak s babou... kokos cakj pises ze skusas od 17 a mas len 20, mas pred sebou x rokov experimentovania a skusania...
    Treba sa hrat a hladat co Ta bavi...
    Aj masochistom sa obcas bolest nepaci a obcas viacej paci.. zalezi vzdy od stavu mysle a rozpolozenia...

Obcas je nalada nehat sa viacej dusit, inokedy bicovat, inokedy vosk... atd...

Treba hladat a skusat
  • 14. júna 2013 23:40:52 CEST
    Ak mu chcete poradit ci pomoct, radsej mu napiste spravu,uprimne a seriozne,ak sa vam zdoveri. Dilema je niekde uplne inde!!!
  • 14. júna 2013 22:35:14 CEST
    .....chlape,preco sa tak hrozne potrebujes zaradit?....vies ake uzasne je byt iny?:-))))...pozri, kasli na to,ci pol zemegule masturbuje 3x denne...je to len statistika.....vysledok prieskumu, kde jeden nemasturbuje vobec a paradoxne dalsi ani nevytahuje ruku z nohavic. Rob to,co mas rad a vyhovuje ti. Dolezite je najst si partnerku...ci partnera...zartujem:-)))ktora ti nebude robit ziarlivostne sceny, ak budete mat sex kazdy druhy den a pri tvojejpredstave sexu ta nenazve uchylom. Inak sa vykasli na reci inych...aj tak su povacsine silacke...ver mi a aby si si nemyslel, ze si iny...ani mna nebavia tie nudne stereotypne pohyby:-))))ibaze takych tu je viac....
    K tomu vnimaniu bolesti si myslim, ze mudry ujo z Anglicka ma uz zas pravdu:-)))) aspon ja potvrdzujem,ze ked to pisal, mal uz za sebou kavu:-)))....to, ze som ina som tusila,ale kym v predstavach ma bolest vzrusovala,keby ma nejaky chlap udrel,tak sa uz nikdy nevycika.....vzrusit ma to dokaze len pri jednom..aj to po dlhej ceste....
  • 13. júna 2013 20:46:08 CEST
    tak prvá vec,nepatrim medzi tych ludi ktory maju chut na sex kazdy den,niekede som cital ze niektori ludia masturbuju 3x za den ,ja to mam tak v priemer 3x do tyzdna :D,dalej bdsm neni jedine video co pozeravam ked mam chut :)
    A je fakt velka pravda ze skôr je viac sexi o tom hovorit a vyhrazat sa tak nezne ako to samotne to viem
    Lenže moj problem je ten ze mna velmi sex nebavi resp sukat holku lebo ja co som mal sex som sa nikdy neurobil,cize uz sa toho docela aj bojim.
    A napisal som to preto ze ja sa uz od 17 Snazim zadelit a stale som natom istom neviem kto som co chcem ani sexualne co chcem proste mam s tym dost velky problem zaradit sa.
  • 13. júna 2013 15:12:24 CEST
    lol, napisal som nieco po svahilsky, ze tomu nebolo rozumiet ?
  • 13. júna 2013 15:07:12 CEST
    tos zase mi vychadza, ze akurat ja musim byt iny...furt je vsetko o mojej chuti, ci bit, alebo trpiet...
    to vazne nechavate aj v sukromi este aj o svojich chutiach inych rozhodovat?