Forums » Nekategorizováno

Dogging - venčenie suky

• 30. júna 2013 12:08:23 CEST
    Ako som napísal, privykám svoju suku na venčenie. Na to aby sa uvolnila a správala sa ako suka aj keď nás niekto náhodou vyruší, aby aportovala vtáka na ktorého ukázem :-D ... proste je leto suky treba venčiť !!!
  • 16. júla 2013 23:06:19 CEST
    rozumiem..
  • 16. júla 2013 20:11:40 CEST
    Ano chem ju predviest zasvetenym co ocenia jej kvality a nie beznym tupim ovcam co nemaju ani sajnu o co go . nemam potrebu ukazovat sa pred beznymi smrtelnikmi je s toho len kopec starosti nedorozumeni atd, a o to nemame zaujem
  • 16. júla 2013 19:32:24 CEST
    To je vsade vo svete.. ale chcel si ju predvadzat, tak preco ti to vadi? Stale lepsie, akoby sa do teba niekto zacal navazat, alebo volat zelenych.
  • 16. júla 2013 17:59:07 CEST
    S toho ze nech uz kdekolvek vytiahnem sucku von naje sa tam pako co si to he naramne fotit na mobil
  • 16. júla 2013 14:09:40 CEST
    Z coho usudzujes, ze u nas takato otvorenost nie je mozna?
  • 16. júla 2013 10:38:14 CEST
    fandim ti , no u nas az takato otvorenost nieje mozna, a uz rozhodne nehladam nezainteresovanu verejnost, no uz tuto jesen na tyzden na chate bude fenecka len feneckou , a uz sa na to nevie dockat, takze ak s paneckom chcete prist an vylet ste srdecne pozvani
  • 15. júla 2013 23:52:13 CEST
    je to moc hezke ,ale ja nehledam a kdyz mam Pana tak ani on nehleda misto kde vencit , pejsci se muzou vencit vsude jen ne vsude na volno :)vozi me v aute venci na benzince a kdekoliv pokud ma pejska i se svym psem dava mam na odpocivadle vodu do misky , tedy daval , a vencil , .. bez ohledu na misto lidi atd jsem fenckou tak ji jsem ..je jedno kde a a kdyz ji sem a tak ji jsem i pred verejnosti i doma :)
    Problem lidi je , ze maji predsudky a staraji se co kdo o nich povi , ale .. to my fencky nezname je nam to fuk , take jsem prosla urcitym vyvojen od subinky cubicky, po ruzne ..play atd , a vnitrek pomalu dozrava a tříbí zbira zkusenosti od muciren po topeni , skrceni svazovani je toho moc jmenovala bych do rana :)), az dojde k tomu co hledal a a co mu chybelo , a ja ted vim ze je mi tak krasne v tom psim svete a tak fandim kazdemu kdo se do nej dostane ...
  • 1. júla 2013 7:17:41 CEST
    Nuz niekto sa hra zo slovickami iny zasa s feneckami ;-) Co je viac ? ;-)
  • 30. júna 2013 23:24:03 CEST
    Nemalo by to byť správne vončiť?
    Podľa mňa i podľa jazykovedcov je totiž venčiť čechizmus... ale podľa jazykovedcov je vhodnejšie používať v tomto zmysle pojem vyvetrávať, vyvádzať von.

S pozdravom,
    váš gramatický nacista
  • 30. júna 2013 15:15:41 CEST
    Hlavne haldam miesta vhodne na doging . deakto kdekolvek kde sa da dostat autom, normalen sa tam nik nemota a da sa tam vytiahnut sucka s kufra pekne naha an obojku , s kuklou na hale nech sa prebehne, vyvenci a pouzije sa na potesenei mna a pritomnych