Forums » Nekategorizováno

Filmy s SM tematikou, alebo aspoň scenami

  • 22. februára 2005 23:15:01 CET
    Catwoman sa umýva vo filme Batmanov návrat (Batman Returns, USA 1992, réžia Tim Burton)

    Mačacia žena, Catwoman, prichádza do Tučniakovho brlohu, podiskutovať si o možnej kooperácii na Batmanovej záhube. Michele Pfeifferová obalená v lesklom čiernom latexe, v ruke bičík, na tvári maska. Lascívne sa povaľuje na posteli, keď tu zrazu si pomyslí na zanedbanú hygienu a začína sa mačičkovsky umývať. Olizuje čierny latex, naslinenou rukou si hladí telo a Tučniak sľubuje všetko, na čo si len spomenie. Veľmi dobre mu rozumiem, dívajúc sa na také prísľuby, tiež by som sľúbil čokoľvek, a stačilo by mi dívať sa.
  • 22. februára 2005 23:10:30 CET
    Výprask pani sládkovej Maryšky pumpičkou z filmu Postřižiny (Postřižiny, Československo 1980, réžia: Jiří Menzel)

    Bolo to na úsvite dvadsiateho storočia. Skracovanie, frivolný módny smer, zavítalo aj do malého zaspaného pivovaru a pani sládková Maryška (Magda Vášaryová) nezaváha a začne skracovať. Najprv stôl, potom sukne a nakoniec - vlasy! Bujná hriva krásnych plavých kaderí pani sládkovej zmáčaná kaderníkovými slzami končí na bicyklovom nosiči. Pani sládková prichádza domov, ladne zoskakuje z bicykla. Pred pivovarom stojí v hlúčiku nespokojnej správnej rady pán manžel Francin (Jiří Šmitzer) a počúva reči o svojom odvolaní. Vlastne nepočúva, zhrozený sa díva na vlasov prostú manželku, bez slova k nej prichádza, berie z bicykla pumpičku. Nič netušiaca pani sládková konštatuje, že bicykel má nafúkaný dostatočne. Manžel ignoruje jej poznámku, bez slov ju prehýna cez koleno, vykasáva sukňu a pred zrakmi nadšenej správnej rady začína pumpičkou trestať manželkino pozadie ukryté v slušivých gaťkách. Pani sládková začína jajkať, bolesť však v jej hlase nepočuť. Skôr naopak. Výprask sa končí v momente, keď pani sládková siaha po svojej spodnej bielizni a naznačuje, že by si ju hádam aj mohla vyzliecť. To už manžel neunesie, berie manželku do náručia a odchádza v ústrety ďalším rozkošiam. Správna rada za ním závistlivo hľadí - a ja tiež.
  • 17. februára 2005 13:41:47 CET
    http://www.nyllover.com/main.htm

    Na tejto adrese je množstvo trailerov zo seriálov a filmov s tématikou foot under table, tak trochu aj femdom...
  • 16. februára 2005 12:06:41 CET
    Pekna scenka je vo filme Tomcats, po cesky Supersvudnici.
  • 7. februára 2005 10:00:58 CET
    Tu je pár stránok: http://fft.altervista.org/ - stránka s ukážkami filmov a serálov, tiež dobré odkazy na linky, tiež: http://members.xoom.virgilio.it/celdreamfeet/index.htm - stránka s ukážkami obrázky aj videá, ale iba foot fetish (celebrity) ďalej: http://www.feetshow.net/ - sekcia videá, pár sa ich dá prehrať, inak CD sa dá objednať z ČR, je to seriózny človek, už som u neho objedal a zásielka došla v poriadku...
  • 4. februára 2005 11:25:10 CET
    Na stránke http://bdsm.servetown.com nájdete kvalitné BDSM a Fetish filmy
    • 2 posts
    3. februára 2005 23:36:49 CET
    Pekna femdom scena bola aj v Payback = Odplata s Melom Gibsonom
  • 1. februára 2005 20:17:16 CET
    Náznaky sú vo filme Belle de jour (1967)od Bunuela s Catherine Deneuve a pekný je Bitter moon (1992) od Polanskehos Emenuelle Seigner.
  • 1. februára 2005 14:03:44 CET
    No jedna moznost je napriklad Sekretarka to je pomerne novy film pred nedavnom mal premieru na HBO.
    Potom pred cca 9 mesiacmi uviedla CT film Dopisy v krajkach. A potom este sa da tento rok vo filmovom klube zhliadnut sfilmovany roman F.D.A. Sada 120 dni sodomy pod nazvom Salo