Forums » Nekategorizováno

Mučenie bradaviek

• 21. februára 2015 7:34:37 CET
    nedavno sa dal rakusak preoperovat na zensku,ktovie ako by to urobili naopak,?.to by tam zenskej museli asi dat nejaky hever,hydrant aj so vzduchovou pumpou aby sa jej to zdvihlo,a ktovie ako by to vytvarovali a uskladnili v slipakoch,hlavne v lete na kupku,sranda ako by to vypadalo,na zensku sa da pochopit technicky je to nie zlozite ufiknu mu pipika a vyfrezuju dieru podla zelania,,,no len co z toho chlapec bude mat,neviem,,a ked to bude chciet nazad,,???
  • 21. februára 2015 7:25:21 CET
    si robte srandy,to som videl tu trojceckatu v tom scifi,,este kecnem nieco a odpisete aby mala aj dierky navyse nie,,??.a aj nejaky klitak,,kua,,. ,niekedy ste strasne bosorky akoby ste vy nic nechceli,,, ,,co tak poriadne orgazmy aby ste furt len nesnivali,,dadulka ved som nenapisal ze svoju,,a davno sa nehrali
  • 21. februára 2015 3:35:26 CET
    Jedna si dala urobit tretí cecek, tam by si sa ucmulal k smrti.
  • 21. februára 2015 2:34:08 CET
    bože ved máš dve
  • 20. februára 2015 22:43:31 CET
    boze ja chcem bradavku,,
  • 20. februára 2015 22:07:30 CET
    neodsudzujem len sa to zle cita,,, ,,ked si to clovek predstavi pri inej cinnosti
  • 20. februára 2015 21:59:29 CET
    neskusil si neodsudzuj ( tie kružky)
    no tie koly to som aj ja čítal.... pomaly sa vlastnou váhou nabodávali ......,
  • 20. februára 2015 21:55:27 CET
    niekde zmizlo to vlakno o umelakove,,tak citam akurat historiu Vlada Tepesa narazaca,to teda boli praktiky,ale kedze musel zastavit 1000 nasobnu vojensku presilu nic ine ako vyvolat strach v nepriatelovi mu nezostalo,koly boli zakresane do hrubky dnesnej ceruzky na vysku 2 metre dalej k zemi uz nechalii hruby kol,a turkov nastokli tak ze im prerazili tym kolom telo okolo analu a popri chrbtici az ku hlave,tak umierali napichnuti niekolko dni lebo este vlastnou vahou sa zosuvali k zemi,takto dal narazit 20 tisic vojakov popri ceste aby vylakal protivnika,podarilo sa zastavil ich,davam to sem lebo vtedy nejaki mudrci v tom druhom vlakne meditovali uplne blbosti okolo toho,no zdaleka nebol prvy cisar Nero sa nedal zahanbit nastokaval krestanov a este ich natreli asfaltom od spodu po kolena a podpalili,a kedze to horelo pomaly tak mali peknu zabavu,,a vraj tu sme uchylovia,oproti takej smotanke sme akurat amateri,
  • 20. februára 2015 21:42:22 CET
    nazdar ty hieronymus bosch,, ,,,brr to slovo kastracne jurkoooo,,,videl si Hidalga ked mu ten arab chcel spestrit zivot kastraciou,,??,,fujh to bolo hnusne,,auuu,,,
  • 20. februára 2015 21:35:40 CET
    gumenne kastračné krúžky na bradvky.....
  • 20. februára 2015 20:53:36 CET
    chcem bradavky MORS a nielen mucit, ,,a raz sa to stane cas sa blizi,,uz viem druhe zaklinadlo zacina sa / este este este,,,,,
  • 20. februára 2015 11:09:24 CET
    Jj. Kopřiva je fajn. Taky mám rád, když jsou nějakou dobu cítit a svrbí. Lepší se myslí na paní
    • 9 posts
    20. februára 2015 9:26:19 CET
    ,,škoda,,,zasa dron vyhral,,
  • 20. februára 2015 8:04:01 CET
    Chcem mucit bradavky Drunkenkundovi
  • 19. februára 2015 23:04:52 CET
    fuj este ze si nenapisal bodliaky,,,jooj,,alebo sipkove kriky ,,,,
  • 19. februára 2015 22:34:28 CET
    Ja mam rad zihlavu. Je to dost krute a potom este par dni svrbia.
  • 19. februára 2015 9:54:04 CET
    Nejzajímavější bylo,když mě je madam opíchala mesocainem a poté krutě mučila. Zvláštní pocit nic necítit např.drcení mezi 2 jehlovýma podpatkama. Zato bolest, až to začne přicházet k sobě je slastná.
  • 19. februára 2015 9:41:25 CET
    Kedy začneme trénovať to mlátenie,,,?,,rád sa pridám,,
  • 18. februára 2015 16:34:32 CET
    Omluva, nějak jsem vyjela, ono když tu je tak hojně trolling a člověk pak neví, co je vtip a co je trolling :) A aspon vidíte, co s semnou dělá absence BDSM, pár měsíců a nejradši bych někoho zmlátila
    • 8 posts
    18. februára 2015 13:38:40 CET
    Ked ma pani obide zozadu, mam sputane ruky - igelitove vrecko cez hlavu a pevne mi ich drvy, kruti a taha medzi prstami.
    Clovek by neveril aku strasnu silu dokaze mat jedna baba medzi prstami :)
    • 13 posts
    18. februára 2015 9:24:27 CET
    V pohode. Ja na svojich bradavkách skúšam kadečo napríklad.
  • 18. februára 2015 9:02:40 CET
    Aha, a to jsi z té věty vydedukoval jak? Něco na sobě zkouším a něco na sobě nikdy zkoušet nebudu, ale tam o tom nebyla řeč. Jen pokus o vtip, jestli nemám bradavky. Ale za OT se omlouvám. Jinak na sobě jsem zkusila pár věcí...
    • 5 posts
    17. februára 2015 21:55:27 CET
    Sťahovali do uplného umrtvenia,,mohol si ich prepichnuť a nič si necitil,nie len bradavky okolo sa ti umrtvilo celé telo,,to sa nedá opisovať,to bola bolesť aj blaho a chcel aj nechcel si prestan až sa to nedalo vydržať,šalel si z toho do odpadnutia,
  • 17. februára 2015 21:37:49 CET
    šak viem že ste neoberali pri tom jahody.... ale čo konkretne ste robili s bradavkami....
  • 17. februára 2015 21:35:17 CET
    Bradavky navzájom,a ver že spočiatku to bolo viac bolesti ale potom si zvykneš a je to fantastické ked sa tomu oddáš,uplne umrtvenie,,si v exstáze,cítiš bolesť aj rozkoš zároven to sa nedá opisovať to treba prežiť,zároven orál navzájom,s umrtvenými braravkami bolo uplne iné ako bežne,,uff,,