Forums » Nekategorizováno

Zviazanie

• 1. novembra 2013 20:28:10 CET
    Prosím poradte mi niekto ako sa dajú zviazať ruky bez povrazu alebo pút ... Ďakujem :)
  • 4. novembra 2013 21:55:50 CET
    hmmm zaujimavé ... tak ak zoženiem tú reťaz tak vyskúšam dík za typ
  • 4. novembra 2013 21:31:06 CET
    jednoducho,
    zoberes retaz omotas jedenkone okolo zapestia a zacvaknes zamockom cez ocka retaze, na druhej ruke to iste, zalezi od tvojej sikovnosti aku dlhu retaz si vies nechat medzi rukami, (druhy zamocek vies zacvaknut s uz zamknutou rukou)
    ak si das kozene obojky bude to zaujmavejsie a pohodlnejsie.....
  • 4. novembra 2013 21:16:32 CET
    ale ako si tou reťazou a zámkami zviažem sám ruky ? to je ten problém
  • 4. novembra 2013 21:07:38 CET
    skus si kupit retaz, a dva zamocky a mozes skusat, pripadne si kup este dva obojky....
  • 4. novembra 2013 18:45:22 CET
    to už vyskúšaj sám ;)
  • 4. novembra 2013 18:33:09 CET
    a sú tie púta pevné ?
    • 5 posts
    4. novembra 2013 17:47:03 CET
    chod na lenkabd.com ..mas tam aj navody na self ...
  • 4. novembra 2013 12:57:40 CET
    kúp si v hračkárstve ich realistickú napodobeninu za pár eur, majú navyše na bokoch bezpečnostné páčky, keby sa kľúčik kamsi zakotúľal
  • 3. novembra 2013 13:57:21 CET
    S pútami je to určite najlepšie ... musím si už nejaké zohnať konečne
  • 3. novembra 2013 13:47:19 CET
    Predpokladám, že nemáš doma žiadne pomôcky, ani len laná. Trošku je to optimistické očakávať, že Ti niekto poradí niečo špeciálne, keď nemáš doma ani len jednoduché laná. Pri selfbondage nemáš také bohaté možnosti ako keď máš partnera. Ked nemáš putá, tak stačí spraviť malu slučku z povrazu, s pevným uzlom, nech sa nezvacsuje–nezmensuje, vložiť do slučky obidve ruky a jednu ruku otočiť tak, aby zo slučky vznikla "osmicka". Opačným otocenim ruky sa za toho dostaneš. Ale inak selfbondage naozaj opatrne treba, a poriadne si to premyslieť predtým. A ideálne mať po ruke nožnice, telefón a dobrého kamaráta:) Obávam sa, že Ti nikto neporadi bez týchto základných pomôcok. Nechajme sa prekvapiť, selfbondage milujem tiež, no v putách je to najjednoduchšie. :)
    • 8 posts
    3. novembra 2013 10:42:34 CET
    Sam sebe cvaknes puta na ruky, bars o postel a klucky zahodis, tak aby si sa ku nim vedel dostat nohami... inak si sam ruky nezviazes- teda aspon nie tak aby si sa s toho dostal...
  • 2. novembra 2013 22:08:56 CET
    No taaaak ... dajte nejakú tému nech není nuda
  • 2. novembra 2013 11:21:44 CET
    Ale myslel som zviazat ruky sam sebe a neviem ako by sa to dalo napriklad tou paskou.sorry zle som dal popis fóra mal som dať selfbondage bez použitia povrazu a pút ..
  • 2. novembra 2013 10:01:24 CET
    No da sa napriklad puzit aj sekundove lepidlo, u tych vytrvalejsich pripadne beton. :-)

Ale vazne, velmi jednoduche zviazanie docielis pomocou stahovacich plastovych pasok. Pouzivaju to aj specialne jednotky, staci si pozriet video zo zasahu. :-)
  • 2. novembra 2013 9:00:06 CET
    môžu to byť silonky, dámske punčochy, šatka, kravata, opasok, lepiaca páska, alebo páska na koberce,

napadlo ma aj
    prisadnúť ruky pod zadkom, sadnúť do nejakej mäkkej podložky, vankúša