Forums » Nekategorizováno

trampling krku

• 1 posts
    10. novembra 2013 17:43:09 CET
    @tramplingmaster: je osviezujuce citat nazor podlozeny realnymi skusenostami, vdaka za tvoj prinos tejto teme.
  • 10. novembra 2013 13:04:15 CET
    Neni zaco. Před jednou věcí bych rád varoval- opatrně v lodičkách či jiné obuvi na jehlách, pokud se po krku sveze, potom se tlak rozloží přední částí na jednu krční tepnu a podpatkem na druhou, mám vyzkoušeno, že v tomto stavu téměř hned ztrácí člověk vědomí. Nemluvě o riziku zranění podpatkem.
  • 10. novembra 2013 13:00:51 CET
    Neni zaco. Před jednou věcí bych rád varoval- opatrně v lodičkách či jiné obuvi na jehlách, pokud se po krku sveze, potom se tlak rozloží přední částí na jednu krční tepnu a podpatkem na druhou, mám vyzkoušeno, že v tomto stavu téměř hned ztrácí člověk vědomí. Nemluvě o riziku zranění podpatkem.
    • 5 posts
    10. novembra 2013 12:58:11 CET
    diky za vysvetlenie ...holt s ludskym telom sa daju robit niekedy divy :-)
  • 10. novembra 2013 12:55:50 CET
    Ano priamo na ohryzku plnou vahou, aj ked má tvrdé platformy. Možná vyštrachám nekde fotku a vložím do albumu. Do 50Kg s ňou zvládam dýchať a 50-80Kg už samozrejme dych zablokuje. Raz sa mi stalo že takto mi stála a stála... a čakala kedy dám stopku:))) Z boku som zkušal, pri zablokování krčnej tepny už som aj ztratil celkom rychle vedomie (ale potom zasa vpoho nabyl). Raz som zkusil s kámoškou čo mala 47Kg aj podpätkom, ide to, ale už nikdy viacej, lebo to zanechá na dlho otisk-vryp dost charakteristického tvaru na dost exponovanom mieste a to maskovanie po dvoch dňoch už lezlo celkom na nervy :)
    • 5 posts
    10. novembra 2013 12:39:20 CET
    cauko, to ti stoji priamo na ohryzku? alebo z boku, tak, že na ohryzok nejde plnou silou?
  • 10. novembra 2013 12:34:11 CET
    Corwine, osobně se známe, jsem Birack, takže pokud budeš někdy na vl. oči vidět jak mi stojí celou vahou (druhou nohu bude mít pokrčenou ve vzduchu) slečna až do hmotnosti 75Kg na hrdle (a hezky obutá), tak stačí říct a někdy na sraze ti to ukážu. Opravdu to jde, mě to dokonce i baví:) ..však klidně se zeptej Dády nebo Leona, potvrdí ti to.
    • 5 posts
    10. novembra 2013 12:12:29 CET
    ..prečítaj si prvý príspevok v tomto fore a potom reaguj , nikde nepisem, že to nie je možné, slušne sa pýtam. Ale tvoja reakcia dala aspon osadenstvu jasný nazor na teba. Viacej na teba reagovat nebudem, nestojíš ani za ten čas co som venoval tomuto prispevku ....
  • 10. novembra 2013 11:17:44 CET
    Bez tých urážok by to nešlo ? Corwin11 len dal podnet na zamyslenie. Podotýkam slušne a bez invektív. Aj mňa voľakedy učili, že dovolená záťaž na krk je cca 15 kg. Že je trampling krku možný som videl aj osobne a tiež sa nič nestalo a subík si to náležite užil. Ale že sa v tejto praktike skrýva reálne nebezpečenstvo sa hádam poprieť nedá. Ak sa mýlim, rád sa nechám poučiť, ale diskutovať sa dá aj slušne. Podotýkam, že prvý príspevok sa zmieňuje o šliapnutí váhou celého tela na krk. Nie o státí na subíkovi a jednou nohou postupne šliapať na krk, kde k preneseniu celej váhy na krk nikdy nepríde.
  • 10. novembra 2013 2:07:06 CET
    Vidim ze tu su neskutocni r*tardi ako corwin11 a este k tomu kecaju p*coviny, robim to real s kamoskou takze zisti si najprv co je real a nie a potom kecaj, demente (50+kg jednou nohou na krku) P.S bracefan uplny dement si tu jedine tak ty.. ale co uz na poloretardovam fore cakat od uplne imbecilov co zozrali vsetku mudrost sveta a h*vno vedia

Edit: pre 2 totalne vymlete hlavy, dajte si do vyhladavaca "neck/throat trampling" kedze vase superblbe hlavy su asi natolko sproste ze si to ani nedokazu najst sami.. poznamka ze to neni mozne ma neskutocne pobavila... rovnako ako vsetci hlupaci co tocia o veciach ktorym absolutne nerozumeju
    • 5 posts
    9. novembra 2013 23:25:08 CET
    ..ehm, dovedes si predstavit, ze ti minimalne 50 kilo stupne ma ohryzok?? ...ked oficialne ti ohryzok vydrzi asi desat kilo??
  • 9. novembra 2013 20:26:16 CET
    Tak tohle může provádět jen naprostý dement.
  • 8. novembra 2013 11:02:58 CET
    A si si istý že to nebolo robené trikom?
  • 7. novembra 2013 21:10:36 CET
    http://www.domina.sk/albumbrowse.php?act=view&lang=sk&logedin=92c8f8d5c1d932d37996587a115b25da&album=14581
  • 7. novembra 2013 19:48:07 CET
    Ma s tym niekto skusenost alebo realne vedomosti na tuto temu?
  • 6. novembra 2013 17:11:47 CET
    povedal by som že asi jedna z najnebezpečnejších praktík ale koľko ľudí toľko chutí