29. novembra 2013 11:58:16 CET
Chcel by som kupit realny velmi kvalitny pripinaci penis na strappon.
Taky co ked si ho partnerka nasadi nebude jej stale padat...
Vo vacsine nasich sexshopov je sami brak..
Neviete niekto poradit dobry kvalitny sexhop de by sa dal kupit kvalitny pripinaci penis?
29. decembra 2013 10:16:23 CET
Jo dikes, heh totok ma nenapadlo, ale na samuraja myslim, videl som tie produkty a vizeraju paradne...
28. decembra 2013 1:39:36 CET
Sam = Samuraj
J.Cuff = James Cuff
27. decembra 2013 18:00:30 CET
QG mal urcite na mysli tento e-shop http://www.samshop.cz/ a nie vyrobu "samodomo" ;-)
27. decembra 2013 15:17:22 CET
Ahoj asz teraz to citam no nemyslim z eby sme boli tak sikovny aby sme ho sami vorobili... kupili sme zasek novy a uvidi sa... ale aj tak nevizera ze by to bolo ono :)
3. decembra 2013 15:05:35 CET
Urcite aj Sam ti to vie vyrobit, prip. J.Cuff
3. decembra 2013 14:57:06 CET
Kde sa to da nehat vyrobit? Inak na to ze ziskat dobry pripinak je velky problem som uz prisiel...
Uplne ine na obrazku a uplne ine v realite...
3. decembra 2013 14:18:03 CET
Dlho som riesil rovnaky problem, ale videl som, ze taky ako potrebujem proste nikde nie je. Tak som si zozbieral obrazky takych na ktorych mi vyhovovali urcite veci a navrhol si vlastny s tym, ze mal vsetko co som od neho pozadoval a neviem si ho vynachvalit. Takze ak chces poriadny, tak odporucam asi naozaj iba takuto moznost, navrhnut si vlastny podla tvojich predstav a dat si ho vyrobit. Lepsi ako svoj nikdy nikde nezozenies, so straponmi je asi najvacsi problem, co sa hraciek tyka.
1. decembra 2013 15:11:57 CET
Ten samshop vizera zaujimavo, skusim mu napisat :).
30. novembra 2013 14:15:21 CET
Zaujimava ta stranka. Ja by som v pohode kupil aj jeden predrazeny ale kvalitny...
Ako to funguje v tom cinskom obchode? Nemas niekde link na ten tvoj?
30. novembra 2013 14:13:37 CET
Ahoj povedz mi naco by mi bolo hentake hebedo? Inac tie obrazky su iny extrem...
Nam by bohate stacil pripinak tak 20/3-4 cm a nie hentaka ozruta :) by ma s nim roztrhala na framforce :)
Prezrel som si ten shop a tiez na prd maju tam seliake pripinaky ale namaju ich rozmery an stranke..
29. novembra 2013 18:29:12 CET
ahojte, ak najdete nejakeho dobreho, dajte mi vedieť,
ináč máte niekto skusenisti s análnym hákom???
29. novembra 2013 13:01:30 CET
Tu kupujem ja.. moj je skvely, len tie popruhy som si dosivala.. dali sa sice zmensovat, ale boli tenke. Kazdopadne bol dost dobre upevneny - je tam zavit na prisrubovanie
29. novembra 2013 12:54:54 CET
Ahoj a mas aj nejaky link na tu stranku? Sranda je ze my mame doma uz asi 5ty a kazdy ma nejaky problem, jeden je na gumickach a nedrzi vobec... druhy sa cely vytahuje z tej skruze na tretom sa rozpada "koza" od novoty... na stvrtom sa neda nastavit velkost pasa.... Clovek by ani nebol veril ze kupit kvalitny pripinak je normalne umenie...
29. novembra 2013 12:51:47 CET
Ja fungujem metodou pokus-omyl. Straponik som kupovala na cinskej stranke. 3-4 kusy na vyskusanie ta vyjdu rovnako ako jeden zo slovenskeho shopu...