Forums » Nekategorizováno

BDSM PLES 2014

• 5 posts
    9. februára 2014 23:18:34 CET
    ved vravim, snazis sa tu zvednut svoje ego ...len sranda je v tom, ze nikde inde si to ego nezvednes, iba tu na nete ...a to je posledna moja reakcia na teba tu na domine,
    citat ta, je zabava a valam sa smiechom , reagovat na teba je iba strata casu ...
    • 5 posts
    9. februára 2014 23:02:11 CET
    ty si naozaj myslis, ze niekoho nasieras?? ...ty iba kazdeho tu na domine zabavas a kazdy si z teba robi srandu.. este ti to nedoslo??

kazda tvoje pripomienka je uplne mimo, chod sa pozriet trebars na to, kto sa chcel zastrelit, ja som to nebol, ale cez to vsetko si ty napisal, ze som to bol ja,,,,ty si proste mimo a tu sa snazis zvedat si svoje ego ...
    • 7 posts
    9. februára 2014 22:36:30 CET
    Čuz,nie že by som po ňom priahol.radšej by som bol nejakej osamelej prítulnej,štíhlej subinke,čo by vedela naplniť naše sny.Odhod hanbu a ozvi sa...subka...

• 5 posts
    9. februára 2014 22:32:01 CET
    ..nereaguj na aragorna.... nema to cenu, iba ztracas cas ..je to taky ten netovy geroj, ktoreho nikdy neuvidis...
    • 7 posts
    9. februára 2014 19:50:08 CET
    Načo píšeš do tohto fora,ked nie si ani prihlásený?????Ja sa tam zúčastním,aj bez toho a Ty??????
  • 9. februára 2014 11:24:21 CET
    Na maskarny ples si može vziat, aj Takanu :-P
  • 9. februára 2014 10:25:47 CET
    ked už ,,tak KATANU
  • 8. februára 2014 8:37:02 CET
    hlavne pomalicky :D ale uz llen par miest treba zaplnit a party moze zacat ....velmi sa tesim a uz pripravujem kostymcek :D :D
    • 13 posts
    7. februára 2014 15:41:16 CET
    pekne sa to plní
    • 13 posts
    4. februára 2014 8:21:04 CET
    Jasné. Preto píšem aby si to nenechávali na poslednú chvíľu. Nie každý je Z BA alebo Košíc aby sa mu dalo chodiť na kecacie stretká. Ale sme rozlezení po celom Slovensku a všade sa dá niekto nájsť s kým sa dá stretnúť a porozprávať. Bolo by fakt škoda ak by sa takáto akcia zrušila len preto že sa prihlásilo málo ľudí
    • 5 posts
    3. februára 2014 20:16:39 CET
    malicko ked mozem ....nie kazdy by mal mat pristup na takyto ples .."stazovat" sa mozu ti, co sa neukazu ani na obycajnom pokecovom ...ja urcite nebudem doporucovat niekoho, koho som v zivote nevidel ...
    • 13 posts
    3. februára 2014 14:11:25 CET
    nie je len samotný BDSM ples. Je to dvojdňová akčná akcia v nádhernom prostredí. Tí ktorí sa stále sťažujú že sa na Slovensku nič nedeje a nikto ich nepozve na akčnú párty majú jedinečnú príležitosť sa prihlásiť a zažiť atmosféru BDSM akcie. Ak ale budete vyčkávať do poslednej chvíle tak buď už nemusí byť miesto, alebo naopak, akcia sa pre malý záujem zruší. Ak máte problém s ručením, napíšte organizátorom, niekoho vo vašom okolí vám doporučia
    • 13 posts
    3. februára 2014 12:51:19 CET
    aj medzinárodná účasť bude. Teším sa
  • 1. februára 2014 22:50:19 CET
    velmi rada vas uvidim ..a konecne funguje aj stranka na prihlasovanie :D
    http://bdsm-klub.bondage.cz/zraz_21-23_02_14/?